Doorsturen
 
Doorsturen
 

Verzorgende IG Langdurige Psychiatrie Ouderen Amersfoort (16-32 uur)

Werk jij graag met ouderen en wil jij hen de zorg bieden die zij nodig hebben? Voor onze locatie Eikenstaete zijn wij op zoek naar een verzorgende IG.Op de afdeling worden kwetsbare ouderen opgenomen die kampen met zowel psychische als somatische aandoeningen. Als verzorgende lever je kwalitatief en met plezier ...

  • Regio: Amersfoort
  • Vakgebied: Verzorging
  • Opleidingsniveau: MBO
  • Aantal uren per week: 16 - 32 uur

Wat ga je doen?

Werk jij graag met ouderen en wil jij hen de zorg bieden die zij nodig hebben? Voor onze locatie Eikenstaete zijn wij op zoek naar een verzorgende IG.

Op de afdeling worden kwetsbare ouderen opgenomen die kampen met zowel psychische als somatische aandoeningen. Als verzorgende lever je kwalitatief en met plezier goede zorg aan onze ouderen. De ene patiënt heeft wat meer dagelijkse zorg nodig dan de andere. Continu begeleid je de patiënten en je zoekt daarin jouw eigen weg. Je kent de patiënten door en door en hebt oog voor hun welzijn, je bent in staat om creatief voor deze patiëntencategorie te zorgen. Iedere patiënt vraagt een andere manier van begeleiding, om dit te kunnen bieden werk je nauw en goed samen met je directe collega’s. 

Het team:
Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de continuïteit van zorg. Afhankelijk van jouw wensen werk je overdag of in de nacht.
De verpleegkundige teams op Eikenstaete kenmerken zich door enthousiasme en betrokkenheid en zijn allen mbo en/of hbo opgeleid. Ook werken we met leerlingen en stagiaires MBO-V en HBO-V. Humor houdt het werken leuk; daarbij zijn we gewend om open en duidelijk met elkaar te communiceren. We hebben regelmatig diverse overleggen waarin we de zorg evalueren en ook onze eigen houding onder de loep nemen. We zien het als een uitdaging om elkaar scherp te houden.

Wat heb je nodig?

•    een afgeronde opleiding verzorgende IG niveau 3;
•    ervaring of affiniteit met ouderen zorg; 
•    je kunt goed samenwerken, maar loopt niet weg voor de eigen verantwoordelijkheid;
•    flexibiliteit om te werken binnen een organisatie in beweging; veranderingen zie jij als een uitdaging.

Wat mag je verwachten?

  • afhankelijk van jouw voorkeur een contract voor 16 tot 32 uur per week voor onbepaalde tijd; 
  • salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 35 (minimaal € 1.748,- en maximaal € 2.599,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
  • actief scholingsbeleid, o.a. de mogelijkheid om de opleiding tot verpleegkundige te volgen;
  • uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
  • de VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is verplicht, wij vragen de verklaring voor je aan en de kosten worden vergoed.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? Stuur een mail naar Lisette Versteeg (teamleider) via l.versteeg@ggzcentraal.nl / WhatsApp kan ook, naar 06 209 099 49.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingstermijn van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 25-08-2019.

Gerelateerd

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen