Doorsturen
 
Doorsturen
 

Ervaringsdeskundige FACT Hilversum/ Wijdemeren (28-32 uur)

Binnen de sociale psychiatrie, waar de FACT teams onderdeel van uitmaken, zoeken wij een ervaringsdeskundige. Als ervaringsdeskundige in het FACT team vertaal je het cliëntenperspectief. Je werkt vanuit herstel ondersteunende principes aan persoonlijk, symptomatisch en maatschappelijk herstel van de ...

 • Regio: Hilversum
 • Vakgebied: Ervaringsdeskundigen
 • Opleidingsniveau: HBO
 • Aantal uren per week: 28 - 32 uur

Wat ga je doen?

Binnen de sociale psychiatrie, waar de FACT teams onderdeel van uitmaken, zoeken wij een ervaringsdeskundige. Als ervaringsdeskundige in het FACT team vertaal je het cliëntenperspectief. Je werkt vanuit herstel ondersteunende principes aan persoonlijk, symptomatisch en maatschappelijk herstel van de patienten.  Als ervaringsdeskundige draai je mee in de herstelactiviteiten van de cliënten zowel indvidueel als in groepsverband, bijvoorbeeld de Wrap of herstelgroep. Daarnaast lever je een bijdrage aan de ontwikkeling, implementatie en uitvoering van herstel en herstelondersteuning zowel in het eigen team als in de regio.

De FACT teams in Hilversum/Wijdemeren bestaan uit GZ psychologen, psychiaters, SPV, verpleegkundig specialisten, ambulant verpleegkundigen en begeleiders. Binnen het FACT team HIlversum/ Wijdemeren is de functie van ervaringsdeskundige een nieuwe functie.  Binnen de regio is een actief team van ervaringsdeskundigen en herstelwerkers waar je nauw mee samenwerkt en bijvoorbeeld intervisie mee hebt.

Wat heb je nodig?

 • een HBO diploma, bij voorkeur in de richting ‘Ervaringsdeskundige in de zorg’/ MMZ; 
 • eigen ervaring in een herstelproces in de GGZ en de wil om vanuit deze ervaring anderen te helpen;
 • aantoonbare kennis op het gebied van de herstelbeweging;
 • in het bezit van rijbewijs B en auto. 

Wat mag je verwachten?

 • wij bieden een contract voor 28-32 uur per week voor bepaalde tijd met uitzicht op vast dienstverband; 
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 40 (minimaal €1.843,- en maximaal €2.863,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, meer hierover kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl; 
 • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Ellen van der Blom (teamleider) 06- 51918784. Zij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 18-07-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen