Doorsturen
 
Doorsturen
 

Psychiater FACT team Oost (tijdelijk) 16-32 uur

Als psychiater in het FACT team Oost zie jij altijd mogelijkheden voor een efficiënte behandeling om de patiënt met jouw deskundigheid op weg te helpen naar herstel. Je werkt in een multidisciplinair behandelteam met een verpleegkundig specialist, een verpleegkundig specialist in opleiding, een GZ psycholoog, een ...

 • Regio: Amersfoort
 • Vakgebied: Psychiaters en artsen
 • Opleidingsniveau:
 • Aantal uren per week: 16 - 32 uur

Wat ga je doen?

Als psychiater in het FACT team Oost zie jij altijd mogelijkheden voor een efficiënte behandeling om de patiënt met jouw deskundigheid op weg te helpen naar herstel. Je werkt in een multidisciplinair behandelteam met een verpleegkundig specialist, een verpleegkundig specialist in opleiding, een GZ psycholoog, een psycholoog, een ANIOS, een ervaringsdeskundige, een IPS-er, een maatschappelijk werker, SPV’ers en verpleegkundigen. Het betreft een tijdelijke functie voor 3 tot 6 maanden. 
 
Naast het verrichten van intakes, (diagnostische) behandeling en therapie, doe je medisch-psychiatrisch onderzoek en geef je farmacotherapie. Je neemt deel aan multidisciplinaire overleggen, denkt mee met het opstellen van het behandelplan en evalueert behandelingen. Verder lever je een actieve bijdrage aan de ontwikkeling en evaluatie van het behandelbeleid. Met jouw expertise en creativiteit lukt het jou om obstakels te overwinnen. Deelname aan en aansturen van (verbeter)projecten kan onderdeel uitmaken jouw werk. 

We staan altijd open voor ideeën om de organisatie, processen en procedures verder te optimaliseren. Er is dus alle ruimte om jouw professionele en persoonlijke visie in te brengen.
 
Buiten kantoortijd ben je, net als jouw collega-psychiaters, inzetbaar als achterwacht ten behoeve van de 24-uurs bereikbaarheidsdienst voor onze regio.
De werkomgeving wordt gekenmerkt door korte lijnen en intercollegiaal overleg. Het FACT-team Oost kenmerkt zich door humor, gezamenlijkheid, betrokkenheid, diversiteit, professionaliteit, een open sfeer en een pragmatische inslag. Contact met de ketenpartners is voor het team een essentiële pijler voor het verlenen van goede zorg. Het werkgebied van FACT team Oost is Amersfoort Oost en Leusden. 

Wat heb je nodig?

 • een BIG-registratie en inschrijving in het register psychiatrie van de Medisch Specialisten Registratie Commissie;
 • een enthousiaste en een proactieve houding;
 • een resultaatgerichte werkwijze, je houdt van aanpakken;
 • flexibiliteit en de wil om samen in multidisciplinair teamverband te werken. 
Je voelt je thuis in een organisatie waar ruimte is voor het nemen van eigen initiatief en ondernemen, hebt gevoel voor humor en een groot relativeringsvermogen.

Wat mag je verwachten?

 • ruimte om jouw persoonlijke inbreng aan de directe patiëntenzorg toe te voegen;
 • afhankelijk van jouw voorkeur, bieden wij je een contract voor 16 tot 36 uur per week voor bepaalde tijd;
 • het salaris is conform de CAO GGZ en de AMS regeling van GGZ Centraal;
 • diensten doen hoort erbij, bereikbaarheid kun je vanuit huis organiseren;
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Annelies Rooiman (teamleider) 06- 12853052. Zij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 12-07-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen