Doorsturen
 
Doorsturen
 

Teamleider Bedrijfsvoering Acute Psychiatrie (HIC) Amersfoort (36 uur)

Je bent een kei in het begeleiden van veranderprocessen en hebt leidinggevende ervaring binnen de psychiatrie. En je voelt je comfortabel bij het feit dat geen dag hetzelfde is en daarbij het samen doen voorop staat.Als teamleider bedrijfsvoering geef je vorm aan het beleid van ...

 • Regio: Amersfoort
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau:
 • Aantal uren per week: 36 uur

Wat ga je doen?

Je bent een kei in het begeleiden van veranderprocessen en hebt leidinggevende ervaring binnen de psychiatrie. En je voelt je comfortabel bij het feit dat geen dag hetzelfde is en daarbij het samen doen voorop staat.

Als teamleider bedrijfsvoering geef je vorm aan het beleid van de acute psychiatrie. Samen met de teamleider behandelzaken (psychiater) geef je leiding aan een multidisciplinair team en draag je in een professionele werkomgeving bij aan de verdere ontwikkeling van het acute behandelprogramma. Daarbij zie je toe op een effectief georganiseerde inrichting van de werkorganisatie binnen het team en bewaak je de toegewezen budgetten en (productie)afspraken.  
Je maakt en implementeert jaarplannen en houdt het team kwalitatief en kwantitatief op sterkte. Daarnaast onderhoud je in- en externe contacten met belanghebbende partijen in het werkveld.
Jouw visie op acute ggz zorg geeft richting aan de wijze waarop je het team begeleidt in de verdere ontwikkeling van behandeling en zorg voor onze patiënten.

Wat heb je nodig?

 • een afgeronde opleiding op HBO-niveau op het gebied van bedrijfsvoering of management in de zorg;
 • ruime ervaring in het operationeel aansturen en coachen van een team;
 • je hebt affiniteit met klinisch werken en bent in staat om met de nodige relativering en overtuigingskracht weerstanden bespreekbaar te maken en weg te nemen;
 • ervaring met veranderprocessen;
 • je beschikt over relevante vakkennis van primaire en ondersteunende administratieve processen binnen de ggz;
 • je voelt je thuis in een organisatie waar ruimte is voor het nemen van eigen initiatief en ondernemen, hebt gevoel voor humor en een groot
  relativeringsvermogen.

Wat mag je verwachten?

 • een contract voor 36 uur per week voor een jaar, met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd; 
 • een uitdagende en gevarieerde functie, met ruimte voor verantwoordelijkheid en professionele en persoonlijke ontwikkeling in een collegiale werkomgeving;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 55 (minimaal € 2.407,- en maximaal € 3.894,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • een actief scholingsbeleid en uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op onze website.

Waar ga je werken?

Bij GGz Centraal staat de patiënt centraal. Hulp bieden aan mensen met psychiatrische problemen is de bestaansreden van de organisatie. Kwalitatief goede en gepassioneerde medewerkers zijn de sleutel tot goede hulpverlening. De organisatie wil een klimaat creëren waar de behoefte aan verder ontwikkelen en leren vanzelfsprekend is. Ons streven is mensen met psychiatrische problemen zodanig te behandelen, begeleiden en ondersteunen, dat zij de regie over hun eigen leven (terug)krijgen, met zoveel autonomie en zelfstandigheid als mogelijk.

De afdeling acute psychiatrie is gehuisvest in gebouw Kastanjehof op het terrein van Zon & Schild in Amersfoort. Het jaar 2019 staat in het teken van het verder vormgeven van het acute cluster. High Care en Medium Care worden verder uitgebouwd, in nauwe samenwerking met de crisisdienst en het IHT-team.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Peter Versteeg (hoofd bedrijfsvoering): 06-23288946 of 033-4609609. Hij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 12-07-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen