Doorsturen
 
Doorsturen
 

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV) FACT Hilversum (32-36 uur)

Werk jij graag in een deskundig, multidisciplinair team? Ben jij graag behandelverantwoordelijk? Binnen het cluster sociale psychiatrie zoeken wij voor de FACT teams in Hilversum een actieve sociaal psychiatrische verpleegkundige. Als sociaal psychiatrisch verpleegkundige ben je behandelverantwoordelijk voor ...

 • Regio: Hilversum
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: HBO
 • Aantal uren per week: 32 - 36 uur

Wat ga je doen?

Werk jij graag in een deskundig, multidisciplinair team? Ben jij graag behandelverantwoordelijk? 

Binnen het cluster sociale psychiatrie zoeken wij voor de FACT teams in Hilversum een actieve sociaal psychiatrische verpleegkundige. Als sociaal psychiatrisch verpleegkundige ben je behandelverantwoordelijk voor psychiatrische patiënten uit de doelgroep. De werkstijl die wij daarbij hanteren is herstelgericht. De behandeling begint bij de intakeprocedure waar jij met de patiënt een intakegesprek voert. Vervolgens stel je samen met de psychiater een psychiatrisch onderzoeksplan op en voer je een adviesgesprek. Tijdens de behandeling onderhoud je contact met de familie en andere betrokkenen, zoals verwijzers, van de patiënt. In overleg met de patiënt kom je tot een inventarisatie van de problematiek en het opstellen van een behandelplan.

Wij werken in een multidisciplinair team met andere SPV, GZ-psychologen, ambulant begeleiders en verpleegkundigen, arts-assistenten, psychiaters en ervaringsdeskundige. Binnen het FACT team werk je vaak outreachend. Dit doe je door huisbezoeken bij de patiënten, daarnaast heb je ook patiënten die klinisch- of deeltijd behandelt worden. In geval van het laatste werk je nauw samen met de persoonlijk begeleiders van die patiënten, training- en educatiemedewerkers en vaktherapeuten.

Steeds meer maken wij deel uit van grotere netwerken waarbij huisartsen, andere zorgverleners, gemeenten (bv sociaal plein, veiligheidshuis) en anderen betrokken zijn. In dergelijke netwerken wordt een actieve opstelling verwacht (met in achtneming van de privacy van de patiënt). Je bent mede- behandelaar en werkt onder leiding van een hoofd  behandelzaken. Je neemt deel aan de behandel- en beleidsbesprekingen, intervisie en inhoudelijke verdiepingen en moreel beraad.

Het cluster sociale psychiatrie bestaat uit vier FACT teams, waarvan er twee het gebied Hilversum/ Wijdemeren bedienen. Recent zijn de teams gesplitst. Binnen de FACT teams hangt een collegiale werksfeer. Iedereen werkt vanuit zijn eigen deskundigheid aan het herstel van de patiënt. Als team willen wij toewerken naar flexibele openingstijden en ons focussen op de samenwerking met de ambulante en klinische programma’s. De organisatie is continue in beweging, zo bereiden wij ons voor op de certificering en zoeken continue naar verbetering binnen de methodiek. We zitten in een organisatieverandering waarin ontschotten en verbinden het credo is.

Wat heb je nodig?

 • verpleegkundig diploma (niveau 4/5), met BIG registratie en aangevuld met opleiding tot SPV;
 • actieve en outreachende benadering, bij voorkeur ervaring in ambulante setting;
 • vakkennis van psychopathologie, relevante wetgeving en sociale kaart en dit op een adequate manier in weten te zetten;
 • systeemgericht, reflecterend en administratief/organisatorisch sterk;
 • in bezit van rijbewijs BE en auto.

Wat mag je verwachten?

 • fulltime/parttime contract voor 32-36 uur per week voor onbepaalde tijd; 
 • salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 55 (minimaal € 2.407,- en maximaal € 3.894,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • actief scholingsbeleid en daarbij de mogelijkheid om de opleiding tot verpleegkundig specialist te volgen; 
 • uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • de VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is verplicht, wij vragen de verklaring voor je aan en de kosten worden vergoed.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Ellen van der Blom (teamleider) 06- 51918784. Zij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 11-07-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen