Doorsturen
 
Doorsturen
 

Verpleegkundige nacht Acute opname Amersfoort (28-36 uur)

Als vaste nachtdienst verpleegkundige werk je op de acute opname afdeling. Je werkt, afhankelijk van je contract in ieder geval 10 nachten in de maand en bij een full time contract af en toe nog een avonddienst. In jouw functie bied je directe zorg aan patiënten met een ernstig psychiatrische aandoening (EPA) op ...

 • Regio: Amersfoort
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau:
 • Aantal uren per week: 28 - 36 uur

Wat ga je doen?

Als vaste nachtdienst verpleegkundige werk je op de acute opname afdeling. Je werkt, afhankelijk van je contract in ieder geval 10 nachten in de maand en bij een full time contract af en toe nog een avonddienst. In jouw functie bied je directe zorg aan patiënten met een ernstig psychiatrische aandoening (EPA) op een acute opnameafdeling in een professioneel en enthousiast multidisciplinair team. Je diensten zijn divers, onvoorspelbaar en wisselend qua intensiviteit. De ene nacht ligt iedereen te slapen, de andere nacht is er een opname en/of is er onrust op de afdeling omdat patiënten wakker zijn. Per dienst bepaal je eventueel samen met een collega welke zorg het beste past op dat moment.

Kortom; werken op Kastanjehof is erg afwisselend, soms hectisch maar vooral mooi omdat je patiënten ziet opknappen.
Wil jij weten hoe het werken is op Kastanjehof? Lees dan het interview van Aron Vos en Mark Westerink.

Wat heb je nodig?

Sta jij als verpleegkundige/begeleider nachtdienst stevig in je schoenen en kun je de rust bewaren in de nachtelijke situaties, dan worden we nieuwsgierig naar jou. Verder:
 • een afgeronde verpleegkundig opleiding op MBO/HBO niveau of SPH en BIG registratie;
 • affiniteit met het werken met patiënten in crisis;
 • een ART certificaat of de bereidheid de training hiervoor te volgen, wij verzorgen deze natuurlijk;
 • ben je flexibel t.a.v. de werktijden.
Wij zoeken een kritische, maar ook humorvolle collega die voldoening vindt in snel wisselende omstandigheden en de dynamiek die daarbij hoort.

Wat mag je verwachten?

 • wij bieden een contract voor 28-36 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 45 (minimaal € 1.843,- en maximaal € 3.135,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden prima flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure.  

Waar ga je werken?

Op de acute opnameafdeling Kastanjehof ben je als verpleegkundige, in samenwerking met de behandelend specialisten en collega-verpleegkundigen, verantwoordelijk voor het verlenen van de totale verpleegkundige zorg aan patiënten. Het gaat met name om patiënten die al in behandeling zijn binnen GGz Centraal maar acuut psychiatrisch ontregelen en daarom kortdurend opgenomen moeten worden. Wij werken nauw samen met de ambulante teams (FACT).  
De afdeling heeft 20 gesloten opnameplekken, een comfortroom en 2 appartementen met elke een eigen ICU en EBK. Ook is er een familiekamer en Rooming-in behoort tot de mogelijkheden.
De afdeling is zich aan het ontwikkelen tot een HIC-afdeling. Ook zijn er ontwikkelingen om een high care en medium care afdeling te maken.

Solliciteren

Heb je interesse of wil je een dagje meelopen? App of bel Mark Wisse (coördinerend verpleegkundige) op 06-12066888 en/of  Paul Stemerding (teamleider bedrijfsvoering) op 06 83289285 of mail naar m.wisse@ggzcentraal of p.stemerding@ggzcentraal.nl. Zij gaan graag een gesprek met je aan!

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? 

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 15-08-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen