Doorsturen
 
Doorsturen
 

Verpleegkundig Specialist ggz, High & Intensive Care (HIC) Almere (32-36 uur)

Als verpleegkundig specialist ben je onderdeel van het multi-disciplinaire team van de High & Intensive Care. Je bent iemand die houdt van pionieren en bouwen, de kracht van het HIC-model omarmt en zowel als behandelaar, innovator en coach een stevige bijdrage levert aan kwaliteit van zorg en het terugdringen van ...

 • Regio: Almere
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 32 - 36 uur

Wat ga je doen?

Als verpleegkundig specialist ben je onderdeel van het multi-disciplinaire team van de High & Intensive Care. Je bent iemand die houdt van pionieren en bouwen, de kracht van het HIC-model omarmt en zowel als behandelaar, innovator en coach een stevige bijdrage levert aan kwaliteit van zorg en het terugdringen van dwang & drang.
 
Werken volgens het HIC model betekent volgens de nieuwste inzichten mensen die in psychiatrische nood verkeren opvangen in een omgeving waar veiligheid en bescherming gecombineerd worden met respectvolle zorg en goede behandeling. Centraal staat het voorkomen van dwang & drang en de aandacht voor het herwinnen van de eigen regie van de patiënt. Contact met patiënt, naastbetrokkenen en ambulante partijen vormt de basis van jouw handelen, zorgafstemming met alle partijen is essentieel in deze baan.
 
Als verpleegkundig specialist bied je (intensieve) verpleegkundige en geprotocolleerde medische zorg en behandeling aan patiënten met complexe psychiatrische problematiek. Als regiebehandelaar coördineer en stel je het integrale behandel- en zorgbeleid op. Je bent samen met de psychiater en A(N)IOS’en de behandelstaf op de HIC. Je stemt als verpleegkundig specialist in de behandelstaf goed af welke werkzaamheden je doet, zodat competenties adequaat en optimaal worden ingezet en je zorgt voor een evenwichtige caseload verdeling.

Naast behandelaar ben je belangrijk als cultuurdrager van het HIC-model. Je zorgt voor continuïteit in de behandelcultuur samen met de psychiater en het leidinggevende team en je bent prominent betrokken bij het aanbieden van scholing en coaching. Je speelt een actieve rol in het terugdringen van dwang en drang, het ontwikkelen van herstel ondersteunende zorg en het de-escalerend werken. Je stuurt en ontwikkelt de inhoud van het GGZ verpleegkundig vakgebied, waarbij jij je richt je op het constant verbeteren van de kwaliteit van zorg en zorgt voor een tijdige en adequate dossiervoering en opstellen van (ontslag)brieven.

Wat heb je nodig?

Je bent een verpleegkundig specialist met een persoonlijke visie en ambitie die aansluit bij het HIC-model en herstel ondersteunende zorg. Op het deelgebied acute psychiatrie ben je expert en je bent op de hoogte van de ontwikkelingen in de acute psychiatrie.

Verder:
 • een afgeronde opleiding tot Verpleegkundig Specialist GGZ of MANP-GGZ en je bent BIG (art. 14) geregistreerd;
 • minimaal 3 jaar ervaring in een klinische setting van de GGZ;
 • bekend met relevante wet- en regelgeving, veldnormen, best practices en multi-disciplinaire richtlijnen en je kunt deze toepassen;
 • didactische en coachende vaardigheden;
 •  kennis en vaardigheden van het implementeren van plannen (veranderen en innoveren).

Wat mag je verwachten?

 • een betrokken en enthousiast team;
 • een parttime of fulltime contract voor 32-36 uur per week, voor onbetaalde tijd;
 • passende scholing via onze afdeling Training & Ontwikkeling, klik hier voor ons aanbod;
 • een persoonlijk studiebudget, voor de herregistratie conform art.14 wet BIG, ter hoogte van € 1.800,- per jaar (naar rato dienstverband);
 • uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, een goede pensioenregeling en een bijdrage in de ziektekostenverzekering;
 • een goed salaris van minimaal € 3.266,- en maximaal € 5.126,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek) conform CAO GGZ, functiegroep 65). 

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGZ Centraal. Je krijgt alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. GGZ Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
 
De High & Intensive Care Almere is gevestigd in gebouw Meregaard, Boomgaardweg 12 in Almere. Goed bereikbaar met de auto. In de gebouw Meregaard zijn ook de Crisisdienst en de Intensive Home Treatment gevestigd.
 

Solliciteren

Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met Jan Piet van Steensel (hoofd bedrijfsvoering) bereikbaar via telefoon 036 52 10 200 of mobiel 06 120 743 61
 
Wil je direct solliciteren? Dan ontvangen wij graag jouw digitale sollicitatie via de vacature op de website  en de button “Heb je interesse”.
 
Een verklaring omtrent gedrag (VOG) is een verplicht onderdeel van onze referentiecheck, wij vragen aan en vergoeden de kosten.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op www.werkenbijggzcentraal.nl.
 

Reageren kan tot 12-09-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen