Doorsturen
 
Doorsturen
 

Teamleider Bedrijfsvoering IHT / Crisisdienst Amersfoort (32-36 uur)

Ben jij die teamleider bedrijfsvoering die in een dynamische werkomgeving overzicht genereert en behoudt?Als teamleider geef je vorm aan het beleid van de IHT (Intensive Home Treatment)/Crisisdienst. Je geeft leiding aan een multidisciplinair team en draagt, in een professionele werkomgeving, samen met het team ...

 • Regio: Amersfoort
 • Vakgebied: Staf en managementFinancieel/economisch
 • Opleidingsniveau: HBO
 • Aantal uren per week: 32 - 36 uur

Wat ga je doen?

Ben jij die teamleider bedrijfsvoering die in een dynamische werkomgeving overzicht genereert en behoudt?

Als teamleider geef je vorm aan het beleid van de IHT (Intensive Home Treatment)/Crisisdienst. Je geeft leiding aan een multidisciplinair team en draagt, in een professionele werkomgeving, samen met het team bij aan de verdere ontwikkeling van het acute behandelprogramma. Daarbij zie je toe op een effectief georganiseerde inrichting van de werkorganisatie binnen het team en bewaak je de toegewezen budgetten en (productie)afspraken. Jouw visie op acute ggz zorg geeft richting aan de wijze waarop je het team begeleidt in de verdere ontwikkeling van de behandeling en zorg voor onze patiënten. 
Je positioneert de IHT/crisisdienst als spil binnen het verder te ontwikkelen acute cluster en in de zorg binnen regio Eemland. 
Je zorgt dus voor het optimaal functioneren van de regionale, ambulante acute behandeleenheid, maakt en implementeert jaarplannen en houdt de teams kwalitatief en kwantitatief op sterkte. Jouw visie op zorg en de organisatie daarvan kun je nadrukkelijk kwijt in de ontwikkeling van het regionale beleid. Daarnaast onderhoud je in- en externe contacten met belanghebbende partijen in het werkveld.

In jouw functie van teamleider bedrijfsvoering IHT/Crisisdienst geef je, samen met een psychiater, leiding aan de crisisinterventoren (SPV), ambulant verpleegkundigen, een systeemtherapeut en artsen binnen de IHT/Crisisdienst. In deze duale rol zijn jullie samen verantwoordelijk voor de inhoud van de patiëntenzorg en voor een gezonde bedrijfsvoering. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de psychiatrische hulpdienst buiten kantoortijden die de 7x24 uurs dekking van het crisisteam in de regio biedt.

De crisisdienst en het IHT team zijn geïntegreerd. In de nabije toekomst zal dit geïntegreerde team nog intensiever zorg bieden aan patiënten in een acute psychiatrische crisis, onder andere door het inzetten van een acute deeltijdbehandeling. De implementatie van de Generieke Module Acute Psychiatrie is hierbij de leidraad.
De aandacht is gericht op het couperen van de crisis, met de focus op het adequaat op- en afschalen van de zorgintensiteit.

Wat heb je nodig?

 • een afgeronde verpleegkundige opleiding op HBO niveau; 
 • een afgeronde managementopleiding in de zorg;
 • affiniteit met acute behandeling en ambulant werken;
 • inzicht in opvattingen over je eigen deskundigheid en in staat om van daaruit sturing te geven aan het team;
 • je hebt een inspirerende, betrokken en zichtbaar leidinggevende houding en bent in staat om met de nodige relativering en overtuigingskracht weerstanden bespreekbaar te maken en weg te nemen;
 • je bent in staat om een accurate bedrijfsvoering te voeren.
Je voelt je thuis in een organisatie waar ruimte is voor het nemen van eigen initiatief en ondernemen, hebt gevoel voor humor en een groot relativeringsvermogen.

Wat mag je verwachten?

Een werkomgeving die wordt gekenmerkt door korte lijnen en een hecht team met fijne collega's om mee samen te werken. En verder:
 • afhankelijk van jouw voorkeur, een contract voor 32 tot 36 uur per week;
 • een uitdagende en gevarieerde functie, met ruimte voor verantwoordelijkheid en professionele en persoonlijke ontwikkeling in een collegiale werkomgeving;
 • een goed bereikbare werklocatie;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 55 (minimaal € 2.407,- en maximaal € 3.894,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • een actief scholingsbeleid en uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op onze website.

Waar ga je werken?

Bij GGz Centraal staat de patiënt centraal. Hulp bieden aan mensen met psychiatrische problemen is de bestaansreden van de organisatie. Kwalitatief goede en gepassioneerde medewerkers zijn de sleutel tot goede hulpverlening. De organisatie wil een klimaat creëren waar de behoefte aan verder ontwikkelen en leren vanzelfsprekend is. Ons streven is mensen met psychiatrische problemen zodanig te behandelen, begeleiden en ondersteunen, dat zij de regie over hun eigen leven (terug)krijgen, met zoveel autonomie en zelfstandigheid als mogelijk.

De IHT/crisisdienst is gehuisvest op het terrein van Zon & Schild in Amersfoort in hetzelfde gebouw als de polikliniek Stemming en Angst Stoornissen (SAS) en de polikliniek Persoonlijkheids Stoornissen (PHS).

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Ben Nijman (hoofd bedrijfsvoering acuut cluster) 06-20591978.

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 09-07-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen