Doorsturen
 
Doorsturen
 

Coördinerend verpleegkundige Acute Opname Ouderen Amersfoort (28-36 uur)

Talent om het beste uit anderen te halen. Dat typeert jou als coördinerend verpleegkundige van een nieuw op te zetten behandelgroep acute opname voor kwetsbare ouderen. Past dit bij jou?In de regio Eemland (Amersfoort e.o.) gaan we binnenkort starten met een opnameafdeling voor kwetsbare ouderen met psychiatrische ...

 • Regio: Amersfoort
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: HBO
 • Aantal uren per week: 28 - 36 uur

Wat ga je doen?

Talent om het beste uit anderen te halen. Dat typeert jou als coördinerend verpleegkundige van een nieuw op te zetten behandelgroep acute opname voor kwetsbare ouderen. Past dit bij jou?

In de regio Eemland (Amersfoort e.o.) gaan we binnenkort starten met een opnameafdeling voor kwetsbare ouderen met psychiatrische problematiek (angst, paniek, gedragsstoornissen, verslaving) op locatie Kastanjehof. We kunnen op deze gesloten afdeling tien cliënten op nemen, naast acute opname is er ook ruimte voor diagnostisch onderzoek. Onze uitdaging is om deze ouderen binnen drie maanden te stabiliseren zodat ze weer naar huis kunnen al dan niet met begeleiding van onze collega’s van het ambulante team ouderenpsychiatrie Eemland.

Je komt te werken in een nieuw multidisciplinair team dat o.a. bestaat uit collega verpleegkundigen, coördinator, teamleider, verpleegkundig specialist en artsen. In de zorgketen wordt samengewerkt met o.a. maatschappelijk werk, ergotherapie, fysiotherapie en huisarts.

Als coördinator werk je in nauwe samenwerking met de teamleider en het team. Je wordt boven de planning ingeroosterd en bewaakt de continuïteit van de zorg. Je ziet er op toe dat de teamleden de zorgdossiers (verpleegplannen, signaleringsplannen, dwang & drang) op orde hebben en ondersteunt hen hierbij. Jij bent de spin in het web in dit team en daar horen ook roosterzaken en het (mede)opzetten van een passend activiteitenprogramma bij. Als geen ander weet je wat er speelt, dit betreft niet alleen de patiënten en je collega’s, ook hun naasten heb je goed in beeld. Energie steken in wat goed gaat en mogelijkheden zien voor verbetering, daar ben je goed in en dat hebben we juist nodig in dit nieuw op te zetten team!

Kortom: een senior rol voor een verpleegkundige die van veel markten thuis is en die zin heeft om samen aan de slag te gaan!

Wat heb je nodig?

Een stevige positieve persoonlijkheid, je schrikt niet terug van onvoorspelbaar gedrag en situaties. Iemand met feeling voor de doelgroep en hun naasten en die op een vriendelijke en duidelijke manier communiceert. Verder:
• diploma HBO verpleegkundige niveau 6 (met BIG registratie);
• affiniteit met deze doelgroep;
• heb je ideeën hoe je een team kunt motiveren;
• heb je aandacht voor persoonlijke kwaliteiten van de teamleden.

Wat mag je verwachten?

 • fulltime/parttime contract voor 28-36 uur per week voor (on)bepaalde tijd met een proefperiode van twee maanden;
 • een regelmatige baan zonder avond/weekeinde of nachtdiensten;
 • aandacht voor teambuilding;
 • salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 50 (minimaal € 2.091,- en maximaal € 3.467,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • een actief scholingsbeleid, waaronder een persoonlijk studiebudget, voor de herregistratie conform art.3 wet BIG, ter hoogte van € 500,- per jaar (werk je minder dan 24 uur dan geldt naar rato dienstverband);
 • uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • de VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is verplicht, wij vragen de verklaring voor je aan en de kosten worden vergoed.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Wil je meer informatie?
Stuur een mail naar Lisette Versteeg (teamleider) l.versteeg@ggzcentraal.nl / WhatsApp kan ook, naar 06 209 099 49.

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt?
Stuur je cv en in het kort je motivatie om te solliciteren.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 01-07-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen