Doorsturen
 
Doorsturen
 

Verzorgende Flexpool Ouderenpsychiatrie Ermelo (12-24 uur)

Zelf bepalen hoeveel uren je werkt en dat op verschillende locaties in de regio Ermelo. Past dat bij jou als verzorgende? Kom kennismaken met GGz Centraal en loop een dagje mee in onze flexpool op het landgoed Veldwijk!Binnen de regio Veluwe & Veluwe Vallei werken we met een roosterbureau dat de 24-uurszorg van ...

 • Regio: Ermelo
 • Vakgebied: Verzorging
 • Opleidingsniveau: MBO
 • Aantal uren per week: 12 - 24 uur

Wat ga je doen?

Zelf bepalen hoeveel uren je werkt en dat op verschillende locaties in de regio Ermelo. Past dat bij jou als verzorgende? Kom kennismaken met GGz Centraal en loop een dagje mee in onze flexpool op het landgoed Veldwijk!

Binnen de regio Veluwe & Veluwe Vallei werken we met een roosterbureau dat de 24-uurszorg van inzet van flexibel personeel regelt, bijvoorbeeld voor ziektevervanging of tijdens verlof en scholing.
Onze flexpool bestaat uit ongeveer 30 collega’s verpleegkundigen, begeleiders, zorgondersteuners en verzorgenden. Ben jij net klaar met je opleiding VIG 3 en wil je je eerst oriënteren voordat je een keuze maakt om je langer ergens te binden? Of past flexen goed bij jouw privé situatie als meer ervaren verzorgende? We hebben allemaal onze motivaties om te kiezen voor het werk in de flexpool. Een ding is zeker; je bent verzekerd van gevarieerd werk omdat je op verschillende afdelingen komt te werken. Hoe leuk is dat!

Als flexer kun je via ons planningsysteem aangeven wanneer je wilt werken; gewoon door simpelweg te liken. Vaak weet je dus van te voren waar je gaat werken, maar ook zijn er acute situaties waarvoor we jouw flexibele inzet goed kunnen gebruiken.

Als verzorgende flexpool word je met name ingezet binnen de ouderenzorg, zoals het centrum voor ouderenpsychiatrie Eikenstein of bij Oosterhoorn voor ouderen die intensieve psychiatrische en lichamelijke zorg nodig hebben. Natuurlijk ben je gewend kwalitatief goede zorg te leveren en dat doe je met veel plezier. Soms is het stevig aanpakken, de ene patiënt heeft wat meer ADL-zorg nodig dan de andere. Een volgend moment richt je je op de begeleiding van de patiënten. Je weet hoe je om gaat met deze kwetsbare en onvoorspelbare ouderen en hebt oog voor hun welzijn. Iedere patiënt vraagt een andere manier van begeleiding. Je bewaakt het ritme van hun dag of avond en de gemaakte afspraken. Goede samenwerking met je collega's is natuurlijk belangrijk; je doet het immers samen!
 

Wat heb je nodig?

Als verzorgende flexpool houd je van snel schakelen en vind je het leuk om creatieve oplossingen te vinden voor onvoorspelbare situaties. Verder heb je:
 •  een afgeronde opleiding verzorgende IG niveau 3;
 •  bij voorkeur ervaring in de ouderenzorg, al is dit geen vereiste; 
 •  brede belangstelling voor de zorg en ben je flexibel inzetbaar zowel in tijd als werkplek.
Bijna klaar als verzorgende? Ook dan ben je welkom in onze flexpool!

Wat mag je verwachten?

 • contract voor minimaal 12 en maximaal 24 uur per week;
 • een jaarcontract met een optie tot verlenging;
 • salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 35 (minimaal € 1.748,- en maximaal € 2.599,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • actief scholingsbeleid;
 • uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • Het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure (de kosten worden vergoed)..

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Eerst een dagdeel meelopen of wil je meer informatie?
Bel of app dan naar Bas-Jan Stoute (hoofd bedrijfsvoering) via 06 10209482 of Titia van de Ridder (medewerker roosterbureau) via 0341 566916.

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt?
Stuur dan je cv en in het kort je motivatie om te solliciteren. 

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 23-08-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen