Doorsturen
 
Doorsturen
 

Verpleegkundige Acute Opname Ouderen Amersfoort (24-36 uur)

Meebouwen aan een nieuw op te zetten behandelgroep acute opname voor kwetsbare ouderen met een nieuw team collega’s. Iets voor jou? GGz Centraal regio Eemland heeft ruimte voor meerdere verpleegkundigen die van pionieren houden!In de regio Eemland (Amersfoort e.o.) gaan we binnenkort starten met een opnameafdeling ...

 • Regio: Amersfoort
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: MBO
 • Aantal uren per week: 24 - 36 uur

Wat ga je doen?

Meebouwen aan een nieuw op te zetten behandelgroep acute opname voor kwetsbare ouderen met een nieuw team collega’s. Iets voor jou? GGz Centraal regio Eemland heeft ruimte voor meerdere verpleegkundigen die van pionieren houden!

In de regio Eemland (Amersfoort e.o.) gaan we binnenkort starten met een opnameafdeling voor kwetsbare ouderen met psychiatrische problematiek (angst, paniek, gedragsstoornissen, verslaving) op locatie Kastanjehof. We kunnen op deze gesloten afdeling tien patiënten opnemen, naast acute opname is er ook ruimte voor diagnostisch onderzoek. Onze uitdaging is om deze ouderen binnen drie maanden te stabiliseren zodat ze weer naar huis kunnen; al dan niet met begeleiding van onze collega’s van het ambulante team ouderenpsychiatrie Eemland.

Je komt te werken in een nieuw multidisciplinair team dat o.a. bestaat uit collega verpleegkundigen, coördinator, teamleider, verpleegkundig specialist en artsen. In de zorgketen werk je samen met o.a. maatschappelijk werk, ergotherapie, fysiotherapie en huisarts. Met de verwijzers heb je regelmatig ZorgAfstemmingsGesprekken(ZAG). Ook de naasten zijn belangrijk en dus hebben we ook met hen veel contact. Heb jij affiniteit met deze kwetsbare ouderen en lukt het jou om met “de handen op de rug” met hen te werken om naar huis terug te kunnen? Jouw inbreng telt, je durft veranderingen voor te stellen en in te voeren en dat hebben we nu juist nodig in dit nieuwe team.

We bieden 24/7 zorg waarin jij als verpleegkundige (mede)verantwoordelijk bent voor goede en passende verpleegkundige zorg. Je schrijft verpleeg -en signaleringsplannen en kent de dwang & drangregels. Ook ben je eerste verantwoordelijke voor een aantal patiënten. Je bent het aanspreekpunt voor familie en naasten en hebt veel contact met hen.
Kortom: een mooie baan waarin je een belangrijke rol speelt bij het ontwikkelen van een behandelmilieu en jouw persoonlijke ervaringen en ideeën kunt omzetten in een doelgerichte behandeling. Past dit bij jou?

Wat heb je nodig?

 • diploma verpleegkundige MBO niveau 4 (met BIG registratie);
 • affiniteit met ouderenpsychiatrie;
 • bereidheid alle diensten te werken (avond/nacht/weekend), we gebruiken een zelfrooster systeem dat drie maanden van tevoren wordt vastgesteld.

Wat mag je verwachten?

 • een contract voor onbepaalde tijd (met 2 maanden proeftijd);
 • mogelijkheid om parttime te werken (24-36 uur per week);
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 45 (minimaal € 1.843,- en maximaal € 3.135,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek);
 • aandacht voor teambuilding;
 • een actief scholingsbeleid, waaronder een persoonlijk studiebudget, voor de herregistratie conform art.3 wet BIG, ter hoogte van € 500,- per jaar (werk je minder dan 24 uur dan geldt naar rato dienstverband);
 • doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie via de opleiding HBO-V, SPV of uiteindelijk verpleegkundig specialist;
 • onregelmatigheidstoeslag;
 • een VOG wordt digitaal voor je aangevraagd en de kosten hiervan worden vergoed.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Wil je meer informatie?
Stuur een mail naar Lisette Versteeg (teamleider) l.versteeg@ggzcentraal.nl / WhatsApp kan ook, naar 06 209 099 49.
Hebben we je nieuwsgierig gemaakt?
Stuur je cv en in het kort je motivatie om te solliciteren.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 01-07-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen