Doorsturen
 
Doorsturen
 

Verpleegkundige Deeltijdprogramma Stemmingsstoornissen Harderwijk (24 uur)

Word jij als verpleegkundige de spil van het deeltijdprogramma Stemmingsstoornissen in Harderwijk? Jouw voorganger heeft intern een mooie carrièrestap gemaakt, stap jij in haar voetsporen?Binnen het multidisciplinaire team verzorg jij als verpleegkundige de coördinatie van het programma-aanbod. Je doet samen met de ...

 • Regio: Harderwijk
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: MBO
 • Aantal uren per week: 24 uur

Wat ga je doen?

Word jij als verpleegkundige de spil van het deeltijdprogramma Stemmingsstoornissen in Harderwijk? Jouw voorganger heeft intern een mooie carrièrestap gemaakt, stap jij in haar voetsporen?

Binnen het multidisciplinaire team verzorg jij als verpleegkundige de coördinatie van het programma-aanbod. Je doet samen met de GZ-psycholoog indicatiegesprekken en je gaat een aantal van de genoemde programmaonderdelen zelfstandig, of als co-therapeut, aanbieden. Denk hierbij aan verschillende groepsmomenten, zoals een dagopening, weekplanning, psychotherapie, creatieve therapie, psychomotore therapie en de dagsluiting.

Je levert een actieve bijdrage aan het tot stand komen van behandelplannen en evaluaties en je pakt jouw verpleegkundige rol binnen het aanbod van de verschillende modules. Je monitort klachten en symptomen van de cliënten en je stelt terugvalpreventieplannen op. Het aanbieden van een veilige behandelomgeving heeft jouw volledige aandacht, zodat de cliënten kunnen werken aan hun herstel.

Het team waar je komt biedt een plezierige werkomgeving met enthousiaste collega's. Je neemt deel aan de multidisciplinaire overlegvormen, waardoor je de mogelijkheid hebt om een bijdrage te leveren aan nieuwe initiatieven en aan inhoudelijke en jouw eigen ontwikkelingen.

Wat heb je nodig?

 • een afgeronde opleiding verpleegkundige MBO niveau 4 of HBO-V (met BIG registratie); 
 • ervaring in het werken met groepen en je hebt de cursus "werken met groepen" gevolgd of je bent bereid deze te volgen;
 • bij voorkeur ervaring met cognitieve gedragstherapie of interesse dit op te bouwen.

Wat mag je verwachten?

 • een persoonlijk inwerkprogramma, waarbij je de eerste week bovenop de formatie meedraait;
 • werken met een regelmatig rooster;
 • een parttime arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd voor 24 uur per week;
 • het salaris is minimaal € 1.843,-- en maximaal € 3.135,-- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek (conform de CAO GGZ, functiegroep 45); 
 • via de afdeling Training & Ontwikkeling kun je trainingen en E-learning volgen, zoals ART(Agressie Regulatie Training), de MAT en diverse klinische lessen; 
 • doorgroei mogelijkheden via de opleiding HBO-V of SPV of uiteindelijk verpleegkundig specialist;
 • uitstekende arbeidsvoorwaarden;
 • een VOG verklaring en herregistratie BIG worden door ons vergoed.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

De RVZe Veluwe & Veluwe Vallei van GGz Centraal omvat ambulante-, deeltijd- en klinische behandelvormen voor volwassenen en ouderen. De klinische voorzieningen bevinden zich op het landgoed Veldwijk in Ermelo. De ambulante volwassenzorg wordt op diverse locaties in het werkgebied aangeboden.

Het ambulatorium in Harderwijk heeft verschillende zorgprogramma's voor volwassenen. De behandeling wordt zowel ambulant als in deeltijd aangeboden. Het deeltijdprogramma binnen het zorgprogramma Stemmingsstoornissen is een specialistisch programma, waar 3 dagen per week, aan maximaal 9 cliënten in groepsverband, behandeling wordt geboden.
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? Bel dan met Roely de Groote (teamleider) of met Roy van de Zwaard, (psychiater/behandelteamleider), beiden bereikbaar via telefoonnummer 0341 462 300. Zij nemen graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door. Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 05-07-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen