Doorsturen
 
Doorsturen
 

Klinisch Psycholoog met wetenschappelijk onderzoek Traumacentrum Ermelo (32 -36 uur)

Als klinisch psycholoog werk je op de afdeling Transit en maak je deel uit van zowel het (deeltijd)klinische als ambulante multidisciplinaire behandelteam. Je doet intakes, diagnosticeert en behandelt patiënten individueel en in groepsverband. Naast jouw werkzaamheden als klinisch psycholoog speel jij een grote rol in ...

 • Regio: Ermelo
 • Vakgebied: Gedragswetenschappen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 32 uur

Wat ga je doen?

Als klinisch psycholoog werk je op de afdeling Transit en maak je deel uit van zowel het (deeltijd)klinische als ambulante multidisciplinaire behandelteam. Je doet intakes, diagnosticeert en behandelt patiënten individueel en in groepsverband. Naast jouw werkzaamheden als klinisch psycholoog speel jij een grote rol in het wetenschappelijke onderzoek naar trauma en trauma-gerelateerde processen om daarmee de behandeling en zorg voor de patiënten te verbeteren. Ben je klinisch psycholoog met interesse in wetenschappelijk onderzoek? Promoveren behoort tot de mogelijkheden. Gedreven gz-psychologen met interesse in en affiniteit met wetenschappelijk onderzoek, nodigen wij ook uit om te solliciteren.

Op de afdeling Transit werken gekwalificeerde medewerkers in een emotioneel veeleisende omgeving. Het team bestaat uit psychiater, klinisch psychologen, gz psychologen, vaktherapeuten, systeemtherapeut, en verpleegkundigen/ sociotherapeuten.

Binnen ons behandelcentrum verrichten we (innovatieve) derdelijns behandelingen, second opinions en bieden we consultatie. Verder voeren we wetenschappelijk onderzoek uit en leiden we professionals op. Het netwerk van de patiënt wordt standaard betrokken bij de behandeling. Naast klachtenreductie en verbetering van het (psycho-sociaal) functioneren is behandeling ook expliciet gericht op resocialiseren en integreren en het leren omgaan met restklachten. Waar mogelijk en/of nodig bieden wij consultatie aan de tweede lijn. 

Wat heb je nodig?

Je bent een klinisch psycholoog die affiniteit heeft met de doelgroep van onze afdeling en met milieu- en groepstherapie. Daarnaast zoeken we iemand met wetenschappelijke interesse die aan de slag wil met onderzoek naar trauma en trauma-gerelateerde processen om daarmee de behandeling en zorg van de patiënten te verbeteren.

Zoals eerder vermeld, ook gz-psychologen met interesse en affiniteit met wetenschappelijk onderzoek, nodigen wij uit om te solliciteren.

En verder:

 • ben je BIG geregistreerd;
 • ben je betrokken, enthousiast en houd je van aanpakken;
 • heb je ervaring, interesse en deskundigheid in diagnostiek, onderzoek en diverse behandelmogelijkheden binnen de specialistische ggz;
 • ben je in staat tot het leveren van een actieve bijdrage aan verdere methodiek- en beleidsontwikkeling;
 • heb je grondige kennis van de ggz en de wet- en regelgeving;
 • kan je goed reflecteren, relativeren en buiten de bekende kaders denken.

Wat mag je verwachten?

 • een contract voor 32-36 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 70 (minimaal € 3.965,-  en maximaal € 6.188,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure, wij vragen aan en vergoeden de kosten;
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Waar ga je werken?

Top Referent Trauma Centrum Transit is een transmuraal traumacentrum dat participeert in het landelijk samenwerkingsverband TRTC’s Nederland. Het TRTC behandelt cliënten met vroege hechtingsstoornissen als gevolg van vroegkinderlijk chronische traumatisering. De specialistische behandeling is gefaseerd en transmuraal opgezet en wordt multidisciplinair fase- en stoornisspecifiek uitgevoerd in een klinische, deeltijd en ambulante setting. 

Transit maakt deel uit van het Centrum voor (dag)klinische Psychotherapie van GGz Centraal. Dit is een hoogspecialistisch derdelijns centrum voor de curatieve behandeling van ernstige en comorbide problematiek.

Onze doelgroep bestaat uit patiënten die lijden aan de gevolgen van vroegkinderlijke traumatisering (afdeling Transit), complexe angst- en dwangstoornissen (afdeling Marina de Wolfcentrum) en complexe persoonlijkheidsstoornissen (afdelingen Zwaluw en Enk). De verschillende afdelingen werken nauw samen en voeren waar nodig behandelingen duaal of aansluitend uit.

Binnen ons behandelcentrum verrichten we (innovatieve) derdelijns behandelingen en second opinions en bieden we consultatie. Verder voeren we wetenschappelijk onderzoek uit en leiden we professionals op. Het netwerk van de patiënt wordt standaard betrokken bij de behandeling. Naast klachtenreductie en verbetering van het (psycho-sociaal) functioneren is behandeling ook expliciet gericht op resocialiseren en integreren en het leren omgaan met restklachten. Waar mogelijk en/of nodig bieden wij consultatie aan de tweede lijn. 

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie, neem dan contact op met Geke Appelman (teamleider): 06-13939751. Voor meer informatie over het onderzoek binnen de functie kun je mailen naar Muriel Hagenaars: m.a.hagenaars@uu.nl.

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 22-08-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen