Doorsturen
 
Doorsturen
 

Ambulant Verpleegkundige DVI Amersfoort (24-28 uur tijdelijk)

Als verpleegkundige in een zelfstandige en ambulante rol werken voor jongvolwassenen waarin je veel samenwerkt met anderen. Past dit jou? Lees wat ons team Diagnostiek en Vroege Interventie voor jou kan betekenen!DVI staat voor Diagnostiek en Vroege Interventie. We richten ons met name op jongvolwassenen (18-30 jaar) ...

 • Regio: Amersfoort
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: MBOHBO
 • Aantal uren per week: 24 - 28 uur

Wat ga je doen?

Als verpleegkundige in een zelfstandige en ambulante rol werken voor jongvolwassenen waarin je veel samenwerkt met anderen. Past dit jou? Lees wat ons team Diagnostiek en Vroege Interventie voor jou kan betekenen!

DVI staat voor Diagnostiek en Vroege Interventie. We richten ons met name op jongvolwassenen (18-30 jaar) en hun naasten, die voor het eerst te maken krijgen met een psychose. Cliënten worden ambulant behandeld. Diagnostiek, behandeling en rehabilitatie worden tegelijkertijd en meteen na de intake gestart, zodat het (sociale)leven van onze cliënten zoveel mogelijk hetzelfde kan blijven (wonen, leren/werken, sociale relaties).

“Samen keuzes maken met de cliënt en zijn naast naasten legt een stevige basis voor een  maatwerk behandeling”.

Ons team werkt volgens de laatste inzichten; het samenwerken met familie en naastbetrokkenen van de cliënt is hierbij essentieel. We zijn multidisciplinair samengesteld met o.a. SPV, verpleegkundige psychiatrisch intensieve thuiszorg, psycholoog, psychiater, maatschappelijk werker, arts-assistent en medewerker individuele plaatsing en steun. Als team maken we tijd voor elkaar vrij; we vinden het belangrijk dat we met elkaar verder groeien in onze ontwikkeling. Waar de één uitblinkt in kennis over verslaving vult de ander dit mooi aan met ervaring van gesprekstechnieken.

Past samenwerken en netwerken jou als een oude jas? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We werken veel outreachend en in goede samenwerking met andere zorgverleners en sociale partners. Je kunt hierbij denken aan de crisisdienst, opname-afdelingen, het UMC Utrecht, huisartsen, wijkteams, de wijkagent en thuiszorg Beweging 3.0 en Kwintes.

Als verpleegkundige richt je je bij onze cliënten op behandeling, rehabilitatie en herstel. Je begeleidt en ondersteunt niet alleen de (jong)volwassenen maar ook hun naasten, bijvoorbeeld door hulp aan jonge kinderen van een cliënt in de thuissituatie te bieden. Werken met deze doelgroep betekent creatief denken en soms "buiten de deur" naar oplossingen zoeken.
Jouw uitdaging: je draai vinden in een goed lopend team en bekend worden met wat er komt kijken bij het werken met de doelgroep van DVI! Samen met je collega ambulant verpleegkundige zet je een stevig aanbod neer waar onze cliënten en je collega's van kunnen profiteren.

Meer weten over hoe we werken en welke resultaten we bereiken met elkaar? Lees dan hier verder.

Wat heb je nodig?

Een combinatie van tact, inlevingsvermogen, motiveren & confronteren en onderhandelen. Je schrikt niet van een ruzie of een conflict; en weet het overzicht en de rust te behouden.
Verder vragen we:
 • een afgeronde opleiding tot verpleegkundige (MBO niveau 4 of HBO niveau 6) met BIG registratie;
 • affiniteit met de doelgroep;
 • een rijbewijs en de beschikking over een auto.

Wat mag je verwachten?

Een warm welkom binnen een team dat outreachend werkt en enthousiast is over de werkwijze van DVI! Misschien lijkt het je leuk om vanuit deze baan in de toekomst meer groepsgericht te werken? Ook dat is mogelijk. Verder:
 • een parttime contract voor 24-28 uur per week;
 • een contract voor een half jaar;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 45 (minimaal € 1.843,- en maximaal € 3.135,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek);
 • onregelmatigheidstoeslag;
 • reiskostenvergoeding en eindejaarsuitkering;
 • een goede verlofregeling en levensfase-uren;
 • een VOG wordt digitaal voor je aangevraagd en de kosten worden vergoed;
 • trainingen op gebied van psychosezorg.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Heb je interesse en wil je meer informatie over de vacature van ambulant verpleegkundige in team DVI in Amersfoort? Of eerst een dagje meelopen om de sfeer te proeven?
Neem dan contact op met Jolmer Wouda, teamleider bedrijfsvoering, 06-29199382 of via mail j.wouda2@ggzcentraal.nl. Hij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 23-09-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen