Doorsturen
 
Doorsturen
 

Wooncoach WMO cluster Zuid Veluwe, Barneveld (32-36 uur)

Ga jij als wooncoach/begeleider de uitdaging aan om samen met een cliënt de maatschappelijke participatie te bevorderen? Als wooncoach lever je Individuele begeleiding aan cliënten in de thuissituatie. Het betreft cliënten met ggz problematiek, die vaak langdurig op begeleiding zijn aangewezen.Jouw werkgebied is de ...

 • Regio: Barneveld
 • Vakgebied: Begeleiding/agogie
 • Opleidingsniveau: HBO
 • Aantal uren per week: 32 - 36 uur

Wat ga je doen?

Ga jij als wooncoach/begeleider de uitdaging aan om samen met een cliënt de maatschappelijke participatie te bevorderen? Als wooncoach lever je Individuele begeleiding aan cliënten in de thuissituatie. Het betreft cliënten met ggz problematiek, die vaak langdurig op begeleiding zijn aangewezen.

Jouw werkgebied is de regio Barneveld, waar je cliënten begeleidt die zelfstandig wonen en enkele uren per week begeleiding van de wooncoach ontvangen. De begeleidingsvraag van de cliënten ligt veelal op het gebied van wonen, dag- en vrijetijdsbesteding. Je werkt vanuit de begrippen normalisatie en herstel, met als doel een zo groot mogelijke participatie in de samenleving te bevorderen.

Over het algemeen werk je zelfstandig binnen de regio en heb je een eigen case-load van cliënten. Met een cliënt-vriendelijke benadering en een methodisch werkwijze geef jij vorm en inhoud aan het herstelplan van cliënten. Je zoekt creatieve oplossingen en je maakt gebruik van het netwerk van de cliënt en/of je zet acties uit om dit netwerk te verstevigen.

Het aantal cliënten en de begeleidingsmomenten die in de zorgovereenkomst zijn vastgelegd, geven de mogelijkheid om -in overleg met de leidinggevende- de omvang en inzet van de werktijden te bepalen. De werktijden vinden in de regel overdag maar soms ook in de (na)middag of avonduren plaats.

Het team:
Je werkt in een team van ongeveer 10 collega’s, nagenoeg allemaal HBO/ agogisch geschoold. Daarnaast werk je nauw samen met collega’s van de beschermende woonvormen. De komende tijd gaan we binnen het team bouwen aan extra expertise op gebied van begeleiding van cliënten met autisme. En gaan we nog nauwer samenwerking met ketenpartners, zowel in-/extern.

Wat heb je nodig?

Je bent een echte netwerker en je kunt op een zakelijke en cliëntvriendelijke wijze inhoud geven aan de afspraken die binnen de zorgovereenkomst met de cliënt zijn vastgelegd.
Verder:
 • in het bezit van een opleiding verpleegkundige niveau 6 of Social Work, met ruime werkervaring binnen de GGZ;
 • een heldere visie kunnen uitdragen vanuit het begrip rehabilitatie, normalisatie en herstel;
 • kan je methodisch- en in (lange termijn) doelen denken en handelen;
Daarnaast is het belangrijk dat je stressbestendig bent, zelfstandig kunt werken en in bezit bent van een rijbewijs en eigen vervoer.

Wat mag je verwachten?

 • een parttime contract voor 32-36 uur per week voor bepaalde tijd;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 45 (minimaal € 1.843,-  en maximaal € 3.135,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • via de afdeling Training & Ontwikkeling kun je trainingen en E-learning volgen;
 • een VOG verklaring en herregistratie BIG worden door ons vergoed;
 • een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl. 

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

De RVZe Veluwe & Veluwe Vallei biedt specialistische zorg aan volwassenen en ouderen met psychiatrische problemen, op het landgoed Veldwijk in Ermelo en locaties daarbuiten. We hebben heeft uitgebreide behandelvoorzieningen voor mensen met uiteenlopende psychiatrische problematiek.

Het zorgcluster WMO biedt op de Noord- en West Veluwe een gevarieerd begeleidingsaanbod bestaande uit Beschermd Wonen, Wooncoaching, Dagbesteding en FACT teams.
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Jelle van de Kraats (teamleider) 06 534 311 79. Hij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 17-06-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen