Doorsturen
 
Doorsturen
 

Medewerker medische administratie - Frontoffice Harderwijk (24 uur)

Beschik je over goede sociale vaardigheden en ben je representatief? Vind je het leuk om in een enthousiast team te werken met een informele en betrokken sfeer? Dan is werken op locatie Harderwijk echt iets voor jou.De medische administratie is de administratieve spil binnen de RVZe Veluwe & Veluwe ...

 • Regio: Harderwijk
 • Vakgebied: Administratief
 • Opleidingsniveau: MBO
 • Aantal uren per week: 24 uur

Wat ga je doen?

Beschik je over goede sociale vaardigheden en ben je representatief? Vind je het leuk om in een enthousiast team te werken met een informele en betrokken sfeer? Dan is werken op locatie Harderwijk echt iets voor jou.

De medische administratie is de administratieve spil binnen de RVZe Veluwe & Veluwe Vallei en verzorgt de medisch administratieve ondersteuning van ambulante en klinische afdelingen binnen de regio Veluwe & Veluwe Vallei. De afdeling heeft een belangrijke rol in de primaire processen en de productieregistratie en ondersteunt de behandelorganisatie op verschillende manieren.

Als medewerker frontoffice medische administratie ben je, binnen vastgestelde richtlijnen en procedures, verantwoordelijk voor de ontvangst van cliënten en bezoekers. Je maakt afspraken met onze cliëntenen registreert deze in het ziekenhuis informatiesysteem en ondersteunt bij (licht) medisch administratieve werkzaamheden. Verder ben je verantwoordelijk voor het telefonische verkeer van meerdere afdelingen, verwerk je post en e-mail.

Het team
Je werkt binnen de afdeling medische administratie, een enthousiast team waarin 43 collega’s, verdeeld over verschillende locaties. Binnen het team in Harderwijk heerst een informele en betrokken sfeer. Je werkt samen met twee collega’s frontoffice en vijf medisch administratief medewerkers. 

Kortom, een functie met uitdagingen en veel zelfstandigheid binnen een boeiende organisatie waarin ruimte is voor vernieuwing en jezelf te ontwikkelen. We staan open voor goede ideeën en eigen initiatief en werken plezierig en collegiaal met elkaar samen.

Wat heb je nodig?

 • je bent een sterke persoonlijkheid met MBO werk- en denkniveau;
 • je hebt ervaring als baliemedewerker binnen een gezondheidsinstelling en enige medisch administratieve ervaring;
 • je bent een nieuwsgierig, stressbestendig,initiatiefrijk en assertief en administratief nauwkeurig persoon;
 • je gaat discreet om met privacygevoelige informatie;
 • je hebt affiniteit met ICT;
 • je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Wat mag je verwachten?

 • een contract voor 24 uur per week voor de duur van één jaar. Afhankelijk van organisatie ontwikkelingen bestaat kans op verlenging;
 • salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 30 (minimaal € 1.660,- en maximaal € 2.471,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • actief scholingsbeleid;
 • uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is verplicht, wij vragen de verklaring aan en vergoeden de kosten.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Corine Butselaar (teamleider) 06- 30580869. Zij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 2 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 23-04-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen