Doorsturen
 
Doorsturen
 

GZ-Psycholoog Emerhese Almere (28-32 uur)

Wil jij deel uitmaken van een jong team met experts op het gebied van autismestoornissen? Ben jij (bijna) klaar met je GZ opleiding of juist toe aan een nieuwe uitdaging?Als behandelaar werk je in een enthousiast, jong en multidisciplinair team, waarin we allemaal bezig zijn patiënten met (een vermoeden van) een ...

 • Regio: Almere
 • Vakgebied: Gedragswetenschappen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 28 uur

Wat ga je doen?

Wil jij deel uitmaken van een jong team met experts op het gebied van autismestoornissen? Ben jij (bijna) klaar met je GZ opleiding of juist toe aan een nieuwe uitdaging?

Als behandelaar werk je in een enthousiast, jong en multidisciplinair team, waarin we allemaal bezig zijn patiënten met (een vermoeden van) een stoornis in het autisme spectrum verder te helpen. Onze doelgroep kent geen leeftijdsgrens, we werken met (jong)volwassenen van 16 t/m 90+ jaar. Verwacht je snel uitgeleerd te zijn bij Emerhese? Niets is minder waar! Omdat patiënten met een autismespectrumstoornis meestal ook co morbiditeit hebben, wisselende talenten en beperkingen is het werken bij Emerhese veelzijdig; geen patiënt of behandeling is gelijk.  
 
Wil jij ook weten hoe het is om als GZ psycholoog in Flevoland te werken? Lees dan het verhaal van twee van onze collega's Sophie en Carlos.
 
In de diagnostiek naar een autismespectrumstoornis houden we differentiaal diagnostiek voor ogen en  gebruiken we psychologisch onderzoek en andere diagnostische middelen. Alle behandelingen worden ondersteund door ambulante begeleiding thuis. We willen de kwaliteit van leven van onze patiënten verbeteren en zetten hierbij autisme op de voorgrond. We geven onze patiënten handvatten om verder en zónder onze hulp hun leven weer waardevol te kunnen gaan leven.   
 
We komen veel trauma gerelateerde problematiek tegen en daarom maken we gebruik van EMDR. We zetten innovatieve middelen in als de Virtual Reality bril gericht op angstbehandeling en de psymate app om informatie te krijgen over het functioneren van de patiënt in zijn dagelijks leven.

In ons team werken twee gepromoveerde collega’s die participeren in toonaangevende onderzoeken. Eén onderzoek naar een zelfbeeld behandeling de COMET en één naar de verdere ontwikkeling van digitale
devices om stress te meten en te behandelen in het dagelijks leven). 
   
Elke dag neemt onze expertise toe en zien we nieuwe (behandel)mogelijkheden; we hebben een hoog ambitieniveau en zien dat ook graag in jou als professional terug! In de functie van GZ psycholoog ben jij regie- en medebehandelaar, je diagnosticeert en behandelt op individueel niveau en in groepsverband. Verder neem je actief deel aan deskundigheidsbevordering en het multidisciplinair overleg. Je werkt onder leiding van het hoofd behandelprogramma. 
  
Sinds 2008 werk ik met mensen met een autismespectrumstoornis. Eerst dacht ik dat het werken met één doelgroep me zou gaan vervelen omdat veel hetzelfde zou zijn. Maar dat bleek heel anders te zijn; sinds dag één ben ik geboeid door de diversiteit aan mensen die ik tegenkom” (aldus Yvette Roke, psychiater bij Emerhese).

Wat heb je nodig?

Allereerst sterke affiniteit met onze doelgroep. Beschik je over een (afgeronde) opleiding in EMDR of ben je bereid deze te gaan volgen? Nog beter al is dit geen harde eis. Verder: 
 • heb je een (bijna) afgeronde opleiding tot GZ psycholoog en ben je BIG geregistreerd; 
 • beschik je over een (afgeronde) opleiding in gedragstherapie; 
 • ben je gericht op samenwerking, ontwikkeling en innovatie; 
 • werk je zelfstandig en naar eigen inzicht, ben je initiatief- en vindingrijk en zorgvuldig; 
 • handel je volgens professionele standaarden en ben je bereid om je vaardigheden en kennis op het gebied van specialistisch autisme onderzoek en begeleiding uit te breiden. 
Meer weten over het werken met de doelgroep bij Emerhese? Lees dan het verhaal van psychiater Yvette Roke. 

Wat mag je verwachten?

We hebben de ambitie om onze doelgroep nog beter te bedienen en werken dagelijks met elkaar om dit doel te realiseren. Jij kunt rekenen op professionele en betrokken collega’s die jou graag in het team verwelkomen.   
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.266,- en maximaal € 5.126,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek); 
 • de mogelijkheid parttime te werken: 28-32 (36) uur;
 • een contract voor onbepaalde tijd; 
 • een goed inwerktraject; 
 • mogelijkheden om thuis te werken; 
 • mogelijkheden om voor en na de files te werken; 
 • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) maken onderdeel uit van onze selectieprocedure;
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op onze werkenbijggzcentraal.nl. 

Waar ga je werken?

Emerhese is onderdeel van GGz Centraal, een organisatie in het midden van het land voor specialistische geestelijke gezondheidszorg voor alle leeftijden. Binnen GGz Centraal is Emerhese het autisme expertisecentrum en onderdeel van de RVZe Fornhese (Kinder- & Jeugdpsychiatrie) - Emerhese Emerhese bestaat uit een polikliniek, deeltijd behandeling en een klinisch behandelcentrum in Amersfoort (Emerhese Amersfoort) en een polikliniek in Almere (Emerhese Flevoland). 
Volwassenen met (een vermoeden van) een autismespectrumstoornis kunnen worden aangemeld voor specialistische diagnostiek en behandeling. De behandelaren werken samen in multidisciplinair teamverband en ook wordt samengewerkt met ketenpartners.  

Emerhese Flevoland is een groeiend behandelprogramma dat volop in ontwikkeling is en daarbij innovatieve middelen inzet op het gebied van eHealth, wetenschappelijk onderzoek en diagnostiek-  en  behandelmodules. Het team is samengesteld uit GZ- psychologen, psychiater, klinisch psycholoog, ambulant behandelaren, medewerkers psychodiagnostiek en projectmedewerkers.   

Solliciteren

Wil jij in Flevoland de ruimte krijgen als gezondheidszorgpsycholoog en heb je nog vragen over deze mooie rol? Bel of app dan naar Annelies Bovenhoff, hoofd behandelprogramma Emerhese Flevoland op 06-13363421, of mail naar Yvette Roke, psychiater via Y.Roke@ggzcentraal.nl.
 
Heb jij belangstelling voor het werken bij Emerhese? Loop dan een dag met ons mee. Ervaar zelf hoe gevarieerd het werken bij Emerhese is!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 25-07-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen