Doorsturen
 
Doorsturen
 

Verpleegkundig Specialist ggz Cluster 'Herstel' Ermelo (28-36 uur)

Als verpleegkundig specialist binnen een klinische setting optimale zorg bieden op weg naar herstel? En coach zijn van het verpleegkundig team? Dat kan bij het Cluster ‘Herstel’ in Ermelo.Je gaat werken met een EPA doelgroep waarbij sprake is van een bijzondere care-cure combinatie. Je maakt kennis met allemaal unieke ...

 • Regio: Ermelo
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 28 - 36 uur

Wat ga je doen?

Als verpleegkundig specialist binnen een klinische setting optimale zorg bieden op weg naar herstel? En coach zijn van het verpleegkundig team? Dat kan bij het Cluster ‘Herstel’ in Ermelo.
Je gaat werken met een EPA doelgroep waarbij sprake is van een bijzondere care-cure combinatie. Je maakt kennis met allemaal unieke mensen die je als verpleegkundig specialist uitdagen om out of the box behandeling te bieden die aansluit bij hun wereld.

De benadering van deze doelgroep is de laatste jaren sterk aan het veranderen en ons cluster is daarop geen uitzondering: we werken volgens de principes van herstel ondersteunende zorg (HOZ), voeren een reeks interventies uit in een programma voor een gezondere leefstijl en proberen de komende jaren te gaan voldoen aan de criteria voor ART (active recovery triad).
Kortom: een plek waar je echt uitgedaagd wordt om mee te denken en te innoveren. Meer over hoe wij omgaan met leefstijl en herstel, kun je o.a. hier lezen.

Je werkt binnen een multidisciplinair team bestaande uit een verpleegkundig specialist, verpleegkundig specialist in opleiding, maatschappelijk werker, verslavingsarts, orthopedagoog en psychiater. Als regiebehandelaar draag je zorg voor de integraliteit van het behandelproces en ben je het centrale aanspreekpunt voor alle betrokkenen, inclusief de patiënt/cliënt en diens naasten.

Samen met jouw mede behandelaren zorg je voor een evenwichtige verdeling van de deelgebieden. Wanneer het nodig is verwijs je door naar andere zorgverleners. Voor jou de uitdaging om als teamleider zorg, in nauwe samenwerking met je collega teamleider bedrijfsvoering het verpleegkundig-team te coachen naar een hoger niveau van functioneren door state of the art interventies te implementeren.

Ben je nu nog verpleegkundige in opleiding tot specialist en in het laatste jaar? Dan bieden wij jou baangarantie na diplomering. Neem dus vooral contact op met Geeske Meijer op 06 100 989 40 of met Bas Jan Stoute op 06 102 094 82.

De belangrijkste taken;  
 • je start met de (medische) intakes en bespreekt deze in het multidisciplinair overleg;
 • als regiebehandelaar stel je een diagnose, bepaald de indicaties en samen met de patiënt stel je een behandelplan vast. Aansluitend zorg je voor continuïteit, controle op en evaluatie van de behandeling;
 • binnen het vastgestelde behandelplan verricht jij medicamenteuze interventies;
 • je vervult een voortrekkersrol in de ontwikkeling van het verpleegkundig specialistische vakgebied en draagt dit uit binnen de organisatie;
 • samen met je collega’s in het behandelteam denk je actief mee aan manieren om de zorg voor onze doelgroep de komende jaren te verbeteren en bij te dragen aan deskundigheidsbevordering van zowel de patiënt, zijn netwerk en het team. Desgewenst treedt je op als projectleider om de kwaliteit van zorg en behandeling te versterken.

Wat heb je nodig?

Ambitie, initiatief en creativiteit op het gebied van nieuwe ontwikkelingen implementeren, maar ook  eigenwijs en zelfstandig in een multidisciplinair team de voortrekkersrol gaan pakken.
EN:
 • een (bijna) afgeronde opleiding tot verpleegkundig specialist GGz en BIG (art. 14) geregistreerd;
 • grondige kennis van en inzicht in relevante theorieën, methoden en processen;
 • zowel solistisch als multidisciplinair kunnen werken;
 • het prettig vinden om duaal te werken met een collega teamleider bedrijfsvoering.

Wat mag je verwachten?

Een enthousiast behandelteam om mee te sparren en te overleggen in een dynamische en innovatieve werkomgeving. Je krijgt volop de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen als individu en als verpleegkundige specialist.
Verder:
 • een contract voor 28-36 uur per week voor onbepaalde tijd; 
 • een persoonlijk studiebudget, voor de herregistratie conform art.14 wet BIG, ter hoogte van € 1.800,- per jaar (naar rato dienstverband);
 • ben je nog in opleiding? Dan zijn wij bereid om de te maken studie kosten te vergoeden in geld en tijd;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.266,- en maximaal € 5.126,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • voor verpleegkundige in opleiding tot specialist in het laatste jaar is een inschaling in functiegroep 55 van toepassing en na diplomering functiegroep 65;
 • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG zijn onderdeel van onze selectieprocedure, wij vragen aan en vergoeden de kosten;
 • een actief scholingsbeleid en uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

Cluster ‘Herstel’ is onderdeel van Regio Veluwe en Veluwe Vallei. Het cluster bestaat uit diverse klinische afdelingen voor patiënten met langdurige, complexe psychiatrische problematiek. De benadering van deze EPA doelgroep is de laatste jaren sterk aan het veranderen en ons cluster is daarop geen uitzondering: we werken volgens de principes van herstel ondersteunende zorg (HOZ) en voeren een reeks interventies uit in een programma voor een gezondere leefstijl.
Daarnaast zullen we de komende jaren het Active Recovery Triad (ART) model  implementeren; de professionele zorgstandaard lang(er)durende psychiatrie.
Kortom: een plek voor ambitieuze hulpverleners die graag willen meedenken en – werken aan innovatie.

Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Bas-Jan Stoute (hoofd bedrijfsvoering) 06 102 094 82 of met Geeske Meijer (verpleegkundig specialist GGZ) 06 100 989 40. Zij nemen graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 06-06-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen