Doorsturen
 
Doorsturen
 

GZ-Psycholoog Gebiedsteam Lelystad (24-36 uur)

Als gz-psycholoog/psychotherapeut ben je verbonden aan een van de gebiedsteams in de regio Flevoland. De gebiedsteams zijn samenvoegingen van onze poliklinieken en FACT teams. Een gebiedsteam bestaat uit 10 fte en wordt inhoudelijk aangestuurd door een psychiater of klinisch psycholoog. We bieden ...

 • Regio: EmmeloordLelystadDronten
 • Vakgebied: Gedragswetenschappen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 24 - 36 uur

Wat ga je doen?

Als gz-psycholoog/psychotherapeut ben je verbonden aan een van de gebiedsteams in de regio Flevoland. De gebiedsteams zijn samenvoegingen van onze poliklinieken en FACT teams. Een gebiedsteam bestaat uit 10 fte en wordt inhoudelijk aangestuurd door een psychiater of klinisch psycholoog. We bieden evidence based behandelingen, werken met passie, en sturen op basis van outcome. Waarbij jij als professional nadrukkelijk in the lead gepositioneerd wordt.

Vanuit het gebiedsteam dat wijkgericht werkt, kom je als gz-psycholoog/psychotherapeut dicht bij de cliënt, en behoud je tegelijkertijd jouw rol als specialist. Ons uitgangspunt is: Behandelen doen we Samen. Je start met een methodisch intake om samen met de patiënt, zijn naastbetrokkenen en eventueel andere hulpverleners tot een behandelovereenkomst te komen. Alle afspraken komen tot stand in gelijkwaardigheid, de patiënt blijft eigenaar en jij de behandelaar.

Wil jij ook weten hoe het is om als gz-psycholoog in Flevoland te werken? Lees dan het verhaal van twee van onze collega's Sophie en Carlos.

Heb jij een scherp oog voor maatschappelijke en relationele rollen, haalbare doelen en levenswensen? Dan past het geven van excellente behandelingen in combinatie met het werken in een gebiedsteam mogelijk goed bij jou. Binnen een multidisciplinair team werk je met shared decision making. Soms voer je een behandeling vrijwel geheel zelfstandig uit als regiebehandelaar en soms werk je in een shared caseload. Dit is afhankelijk van wat gevraagd wordt door de cliënten en van jouw specifieke kennis en kunde in je werkgebied. Als team hebben we met elkaar afgesproken om maximaal 20% van onze tijd te werken buiten het team. Het gaat dan o.a. om het doen van consultaties bij huisartsen en het verrichten van activiteiten in een deel-specialistisch team (zoals bipolaire stoornissen of persoonlijkheidsstoornissen).

De uitgangspunten van jouw baan:
 • Herstelondersteunende zorg (klik hier voor meer informatie);
 • De beste evidence based behandelingen in combinatie met een gezamenlijk gemaakt behandelplan ("versterken eigen regie");
 • Samenwerken in en met het netwerk van een patiënt, dus met zijn/haar naasten en andere hulpverleners;
 • De patiënt heeft zo min mogelijk last van indeling in teams en programma`s ("jouw patiënt is ook mijn patiënt");
 • Zo maximaal als mogelijk ambulant werken ("beter worden doe je bij voorkeur thuis").

Wat heb je nodig?

 • Ambitie en buiten de gebaande paden kunnen denken;
 • BIG-geregistreerd als gz-psycholoog / psychotherapeut;
 • Registratie als therapeut VGCT;
 • Resultaat-en oplossingsgericht kunnen handelen;
 • Een afgeronde opleiding EMDR practitioner met enige ervaring in het werken volgens deze methode óf de bereidheid deze opleiding te volgen.

Wat mag je verwachten?

 • Een contract voor 24 tot 36 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • Samen werken aan een succesvolle formule waarvoor jouw actieve inbreng er echt toe doet;
 • Een goed inwerkprogramma en supervisie binnen jouw leer/werkproces onder begeleiding van een klinisch psycholoog;
 • Werken volgens een vast rooster tijdens kantoortijden;
 • Doorgroeimogelijkheden tot psychotherapeut of klinisch psycholoog;
 • Het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.266,-  en maximaal € 5.126,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • Wij vragen een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) voor je aan en vergoeden de kosten.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten.

GGz Centraal Flevoland behandelt ruim 5.000 cliënten per jaar, waarvan het merendeel poliklinisch. Vestigingen zijn er in Almere, Lelystad en Emmeloord. Vorig jaar zijn wij gekanteld van een op zorgprogramma's gerichte organisatie naar een gebiedsgerichte organisatie. Multidisciplinaire teams verlenen zorg aan patiënten in een bepaald (postcode)gebied, vanaf de intake tot aan het einde van de behandeling.

T.a.v. innovatie, onderzoek en ICT mogelijkheden in behandelingen is GGz Centraal volop in ontwikkeling. Je kunt hierbij denken aan E-health, het cliëntportaal of beeldbelmogelijkheden.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Tim Korff (hoofd bedrijfsvoering) 06-20594229.  Hij neemt graag de tijd voor je!

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingstermijn van acht weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 23-08-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen