Doorsturen
 
Doorsturen
 

Psychomotorisch therapeut Volwassenenpsychiatrie Hilversum (24-32 uur)

Als psychomotorisch therapeut op de Rembrandthof analyseer je bewegingsgedrag, zoek je naar oplossingen en leer je patiënten hoe zij met de klachten kunnen omgaan. Je behandelt patiënten met complexe problematiek binnen het veld van de volwassenenpsychiatrie. Je werkt met alle doelgroepen binnen de specialistische ggz ...

 • Regio: Hilversum
 • Vakgebied: Vaktherapie
 • Opleidingsniveau: HBO
 • Aantal uren per week: 24 - 32 uur

Wat ga je doen?

Als psychomotorisch therapeut op de Rembrandthof analyseer je bewegingsgedrag, zoek je naar oplossingen en leer je patiënten hoe zij met de klachten kunnen omgaan. Je behandelt patiënten met complexe problematiek binnen het veld van de volwassenenpsychiatrie. Je werkt met alle doelgroepen binnen de specialistische ggz : psychotische stoornissen/ biploaire stoornissen; persoonlijkheidsstoonissen; depressie en voor jongvolwassenen en eetstoornissen.

Je verricht observatie, diagnostiek en behandeling voornamelijk in groepsverband, soms ook individueel. Je participeert in multidisciplinair teamverband binnen een organisatie die zowel ambulant als klinisch in een veranderproces zit. Dit stroomlijnen en inhoudelijk verder ontwikkelen is één van de belangrijkste doelen voor dit boekjaar.

Aan jou de uitdaging om de psychomotorische therapie inhoudelijk verder op de kaart te zetten. Waarbij je zorgdraagt voor een kwalitatief goede afstemming en uitvoer van werkzaamheden. Daarnaast werk je aan verdere verbinding van vaktherapeuten binnen de verschillende teams met andere disciplines binnen GGz Centraal. 
 
Het team Vaktherapie bestaat uit 6 personen (één collega psychomotorisch therapeut, één collega muziek therapeut en drie collega’s beeldend therapeut). Daarnaast ben je ook onderdeel van het behandelteam eetstoornissen. Dit multidisciplinair team bestaat uit: klinisch psycholoog, psychiater, diëtiste, SPV en basispsycholoog.

Wat heb je nodig?

Je weet binnen teamverband de solopositie van psychomotorisch therapeut in te vullen. Je hebt een gezonde dosis relativeringsvermogen en humor en je bent zeker niet afhankelijk van vaste structuren.
Verder vragen wij:
 • afgestudeerd psychomotorisch therapeut (HBO);
 • kennis van en ervaring met groepsprocessen, waarbij je in staat bent verschillende methodieken te hanteren;
 • proactief;
 • zowel zelfstandig als verbindend kunnen werken;
 • breed inzetbaar qua doelgroepen, bij voorkeur ervaring in het werken met jongvolwassenen en mensen met een eetstoornis.

Wat mag je verwachten?

 • een parttime contract voor 24-32 uur per week voor onbepaalde tijd; 
 • salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 55 (minimaal € 2.407,- en maximaal € 3.894,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • actief scholingsbeleid;
 • uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • de VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is verplicht, wij vragen de verklaring voor je aan en de kosten worden vergoed.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

De Rembrandthof in Hilversum is het centrum voor ambulante en klinische behandeling van volwassenen en ouderen met psychiatrische problematiek. De behandeling en begeleiding vindt plaats in de directe omgeving van de cliënt; dáár waar hij of zij het dagelijkse bestaan moet opbouwen en mogelijkheden krijgt om zelf aan het eigen herstel te werken.
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Frans Bogers (hoofd bedrijfsvoering), 035 65 57 438 of 06 225 162 11. Hij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 3 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 26-04-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen