Doorsturen
 
Doorsturen
 

GZ-Psycholoog Gebiedsteam Almere Midden (24-36 uur)

Beschik jij over goede sociale vaardigheden en vind jij het daarnaast ook nog eens leuk om mee te denken op beleidsniveau en de vertaalslag te maken naar de praktijk? Dan is werken bij GGz Centraal Flevoland wat voor jou! Voor ons gebiedsteam Almere Midden zoeken we een enthousiaste GZ-psycholoog.Als ...

 • Regio: Almere
 • Vakgebied: Gedragswetenschappen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 24 - 36 uur

Wat ga je doen?

Beschik jij over goede sociale vaardigheden en vind jij het daarnaast ook nog eens leuk om mee te denken op beleidsniveau en de vertaalslag te maken naar de praktijk? Dan is werken bij GGz Centraal Flevoland wat voor jou! Voor ons gebiedsteam Almere Midden zoeken we een enthousiaste GZ-psycholoog.

Als GZ-psycholoog bouw je mee aan de ontwikkeling van het gebiedsteam Almere Midden. Een multidisciplinair team dat behandeling biedt aan mensen met een breed scala aan psychische problemen (angst- en stemmingsproblematiek, persoonlijkheidsproblematiek trauma, schizofreniespectrum- en andere psychotische stoornissen en co-morbide problematiek) binnen het postcodegebied dat gebiedsteam Midden bestrijkt.
We leveren outreachende en poliklinische zorg en behandeling. In contact met patiënten wordt gestreefd naar het vergroten van de eigen regie van cliënten vaak in samenspraak met het systeem van de cliënt en eventuele andere zorgaanbieders (interne collega’s en of netwerkpartners). Er wordt gewerkt vanuit de “herstelondersteunende zorg”-gedachte.

Als GZ-psycholoog ben je een belangrijke partner in de verbinding tussen wetenschap en praktijk en heb je een grote rol in het vormgeven van het behandelaanbod. Je werkt nauw samen met andere disciplines (psychiaters, artsen, ervaringsdeskundigen, klinisch psychologen, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen en CGW'ers) in je eigen en andere teams. Je hebt als team een shared caseload van ongeveer 250 cliënten. Ons uitgangspunt is dan ook: Behandelen doen we samen. Niet alleen met je team, maar vooral ook met de cliënt en diens naasten.

Met je vakgenoten zorg je voor het behoud en de ontwikkeling van vakspecifieke kennis.
In het gebiedsteam draag je bij aan het intakeproces, je adviseert over de behandeling en hebt een consultatieve functie naar het team. Een belangrijk onderdeel van de taak als psycholoog binnen het team is het geven van psychologische behandeling, zowel individueel als groepsgewijs. Er wordt gewerkt met cognitieve gedragstherapeutische technieken en/of  EMDR. Afhankelijk van de problematiek wordt van je verwacht de behandeling aan te passen aan de mogelijkheden en herstel/behandelbehoefte van de cliënt en/of het systeem. Je vervult ook een rol in werkbegeleiding en supervisie.  

Wil jij ook weten hoe het is om in Flevoland te werken? Lees dan het verhaal van twee van onze collega's Sophie en Carlos.

Wat heb je nodig?

 • je bent in het  bezit van het doctoraal psychologie; 
 • je bent  geregistreerd in het overheidsregister (BIG) GZ-psycholoog 
 • je hebt ervaring in psychodiagnostisch onderzoek; 
 • je beschikt over kennis en ervaring in Cognitieve Gedragstherapie, bij voorkeur VGCt-geregistreerd (minimaal de basiscursus CGT 100 uur); 
 • je hebt kennis en ervaring in EMDR, bij voorkeur geregistreerd als EMDR-practitioner bij de Vereniging EMDR Nederland; 
 • je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken; 
 • je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden; 
 • je kunt teamleden coachen, ondersteunen of begeleiden bij complexe interventies; 
 • je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel schriftelijk als mondeling.

Wat mag je verwachten?

 • ruimte om, samen met je collega's het gebiedsteam verder te ontwikkelen;
 • een goed inwerkprogramma en desgewenst supervisie binnen jouw leer/werkproces door een ervaren collega;
 • GGz Centraal is een opleidingsziekenhuis. Meewerken aan de opleiding op verschillende manieren kan een onderdeel van je werk zijn;
 • adequate administratieve ondersteuning; elk team heeft een eigen secretaresse!
 • een parttime of fulltime contract voor 24 tot 36 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.266,-  en maximaal € 5.126,-  bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • wij vragen een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) voor je aan en vergoeden de kosten.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten.

GGz Centraal Flevoland behandelt ruim 5000 cliënten per jaar, waarvan het merendeel poliklinisch. Vestigingen zijn er in Almere, Lelystad en Emmeloord. We zijn gestart met een grote organisatieverandering. De afdeling is gekanteld van een op zorgprogramma's gerichte organisatie naar een gebiedsgerichte organisatie. Multidisciplinaire teams verlenen zorg aan patiënten in een bepaald (postcode)gebied, vanaf de intake tot aan het einde van de behandeling.

In Flevoland hebben wij de ambulante behandeling voor volwassenen georganiseerd in 7 gebiedsteams: 4 in Almere, 3 in Lelystad en de Noordoostpolder. Naast de gebiedsteams hebben wij een regiobreed opererende 24-uurs crisisdienst en een IHT-team.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met  Ruud Smit (teamleider bedrijfsvoering) 06- 30443877of Bram Schop (teamleider behandelzaken) 036- 5210200. Zij nemen graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 02-07-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen