Doorsturen
 
Doorsturen
 

Verpleegkundig Begeleider Langdurige Psychiatrie Amersfoort (20-36 uur)

Kom jij als verpleegkundige een actieve bijdrage leveren aan de verdere ontwikkelingen van Herstel ondersteunende zorg & Leefstijl binnen het programma Langdurige behandeling (LP)?Jij gaat ondersteuning en begeleiding bieden aan mensen met ernstige chronische stoornissen, die langdurig behandeling en zorg nodig ...

 • Regio: Amersfoort
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: MBO
 • Aantal uren per week: 20 - 36 uur

Wat ga je doen?

Kom jij als verpleegkundige een actieve bijdrage leveren aan de verdere ontwikkelingen van Herstel ondersteunende zorg & Leefstijl binnen het programma Langdurige behandeling (LP)?
Jij gaat ondersteuning en begeleiding bieden aan mensen met ernstige chronische stoornissen, die langdurig behandeling en zorg nodig hebben. Je werkt zowel individueel als in een groep. Van een aantal toegewezen patiënten ben jij persoonlijk begeleider.

Jouw aandacht kan liggen op het aanleren van vaardigheden, zodat in de toekomst een kleinschalige woon-behandel voorziening haalbaar is of op het behoud van vaardigheden, maar ook op de eigen veiligheid van patiënten. Soms is een gesloten deur nodig, denk hierbij aan bv. dehydratatie door zwerven bij extreem warm weer.
Meer over het leefstijlprogramma vind je onder deze link.

Het team is multidisciplinair samen gesteld en bestaat uit een regie behandelaar (verpleegkundig specialist), leerling-verpleegkundigen, verpleegkundigen en begeleiders. Enthousiaste mensen, creatief, actief en echte doorzetters met een lange adem. Samen zijn we op weg naar een top gastvrije afdeling, waarbij het belangrijk is dat we onderling rekening houden met de persoonlijke omstandigheden van elkaar.

In het kort kun je zeggen dat je:

• ondersteuning en begeleiding biedt aan EPA patiënten, zowel individueel als in een groep;
• persoonlijk begeleider bent en de zorg coördineert rondom de patiënt, activiteiten plannen hoort daar bij;
• actief meedenkt over de ontwikkeling van het programma en het afdelingsbeleid;
• leerlingen en stagiairs begeleidt;
• bereid bent om alle voorkomende diensten te draaien (dag, avond, nacht, weekenden en feestdagen).

Ben jij die teamplayer, die deel wil uitmaken van dit enthousiaste team met hart voor hun werk? Neem dan contact op met Jurgen Beelen (teamleider) bereikbaar via telefoonnummer 06 12354621.

Wat heb je nodig?

Jij bent enthousiast over onze doelgroep en je wilt graag actief meedenken/werken aan het uitdragen van onze visie. Je staat sterk in je schoenen en je schroomt niet de uitdaging aan te gaan om de Herstel ondersteunende zorg verder handen en voeten aan te geven.
Verder vragen wij:
 • een afgeronde opleiding verpleegkundige MBO niveau 4 of HBO-V, met BIG registratie. (afhankelijk van jouw ervaring zijn er ook mogelijkheden voor jou als je beschikt over een afgeronde opleiding SPH);
 • affiniteit met onze doelgroep en met het werken vanuit de rehabilitatiegedachte;
 • gestructureerd en zelfstandig je werk kunnen organiseren, maar ook in teamverband kunnen werken;
 • En vooral de wil om een actieve bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkelingen binnen het programma Langdurige behandeling (LP).

Wat mag je verwachten?

Een uitdagende functie binnen een programma dat volop in ontwikkeling is. We werken professioneel met elkaar samen in een prettige en informele werksfeer.
En:
 • een goed inwerkprogramma en samenwerken in een multidisciplinair en gastvrij team;
 • het salaris is minimaal € 1.843,-- en maximaal € 3.135,-- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek (conform de CAO GGZ, functiegroep 45);
 • een parttime arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd voor 20 tot 36 uur per week;
 • via de afdeling Training & Ontwikkeling kun je trainingen en E-learning volgen, zoals ART(Agressie Regulatie Training), de MAT en diverse klinische lessen;
 • doorgroei mogelijkheden via de opleiding HBO-v, SPV of uiteindelijk verpleegkundig specialist;
 • alle diensten draaien hoort erbij. Je wordt actief betrokken om je eigen rooster vorm te geven door middel van een digitale planning;
 • uitstekende arbeidsvoorwaarden;
 • een VOG verklaring en herregistratie BIG worden door ons vergoed.

Waar ga je werken?

GGz Centraal is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in het midden van het land.
Langdurige psychiatrie in Amersfoort is een dynamisch behandel programma volop in ontwikkeling. Wij werken vanuit de herstelvisie. Ontplooiing, vaardigheden ontwikkelen/behouden, eigen keuzes maken, verantwoordelijkheid krijgen, leefstijl en een zinvol leven zijn in onze visie sleutelbegrippen. Ook gastvrijheid wordt door ons breed gedragen.  

Binnen langdurige psychiatrie zijn verschillende afdelingen. Een aantal afdelingen richt zich sterk op het aanleren van vaardigheden zodat men zich zo zelfstandig mogelijk verder kan ontwikkelen in een toekomstige kleinschalige woonomgeving. Jaarlijks stroomt een aantal van deze patiënten door naar een woon-behandel voorziening binnen of buiten het terrein. Op andere afdelingen binnen ons behandelprogramma richten we ons meer op het behoud van de vaardigheden. Binnen alle afdelingen wordt gewerkt aan herstel ondersteunende zorg en leefstijl. 

Wil je meer over ons weten, dan verwijzen wij je graag naar onze site.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Jurgen Beelen (teamleider) 06 402 155 04 of j.beelen@ggzcentraal.nl. Hij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 23-07-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen