Doorsturen
 
Doorsturen
 

Klinisch Psycholoog Volwassenenpsychiatrie Hilversum (32-36 uur)

Als klinisch psycholoog binnen Gooi en Vechtstreek (standplaats Hilversum) heb je een gevarieerde functie. De werkomgeving is groeiende en ontwikkelt zich voortdurend. Hierbij krijg jij de ruimte voor jouw persoonlijke inbreng. Werken binnen onze regio betekent dat je volop je innoverend vermogen kunt inzetten, ...

 • Regio: Hilversum
 • Vakgebied: Gedragswetenschappen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 32 - 36 uur

Wat ga je doen?

Als klinisch psycholoog binnen Gooi en Vechtstreek (standplaats Hilversum) heb je een gevarieerde functie. De werkomgeving is groeiende en ontwikkelt zich voortdurend. Hierbij krijg jij de ruimte voor jouw persoonlijke inbreng. Werken binnen onze regio betekent dat je volop je innoverend vermogen kunt inzetten, dat de samenwerking met collega’s open en toegankelijk is, dat jouw mening ertoe doet en bijdraagt aan de continue verbetering van onze zorg aan patiënten.

In je rol als klinisch psycholoog binnen het team Persoonlijkheidsstoornissen & Depressie is variëteit en verdieping in je functie gewaarborgd. Afhankelijk van je ervaring en wensen is er de mogelijkheid van participatie binnen systeemtherapie (opleiding tot systeemtherapeut volgen of gevolgd hebben is een pre!), de traumamodule of inhoudelijke doorontwikkeling van de Entree.

Je maakt deel uit van een multidisciplinair team dat bestaat uit psychiaters, psychotherapeuten, GZ- psychologen, SPV-en, verpleegkundigen en vaktherapeuten, waarbij jij verantwoordelijk bent voor de diagnostiek, het opstellen van het behandelingsplan en voor het uitvoeren c.q. coördineren van de behandeling van patiënten. Daarnaast geef je supervisie aan psychologen en artsen in opleiding tot specialist. Ook stuur je uitvoerend behandelaars op het niveau van het behandelplan inhoudelijk aan. Je hebt een rol in de evaluatie van het beleid van het behandelprogramma en ruimte om je te ontwikkelen tot bijvoorbeeld coördinerend expert.                                              

Wat heb je nodig?

Ben jij die behandelaar met organisatie- en innovatietalent die graag zijn mouwen opstroopt? Dan zijn we zeker nieuwsgierig naar jou.
Daarnaast:
 • ben je BIG geregistreerd als klinisch psycholoog met bij voorkeur een specialisatie in persoonlijkheidsstoornissen. Ervaring/affiniteit met systeemtherapie en/of gedragstherapie is een pre;
 • ben je bij voorkeur supervisor bij een specialistische vereniging voor psychotherapie (bijv. NVRG/NVP/VGCt).
Je voelt je thuis in een organisatie waar ruimte is voor het nemen van eigen initiatief en ondernemen. Je bent flexibel, transparant in je (be-)handelen en gericht op samenwerking.

De RVZe Gooi en Vecht heeft een fijn werkklimaat met ruimte voor uitwisseling met collega’s en hun expertise vanuit de verschillende behandelprogramma’s en afdelingen.

Wat mag je verwachten?

 • een werkplek waar eigen initiatief en ideeën worden gewaardeerd en aangemoedigd;
 • een parttime/fulltime contract voor 32 tot 36 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 70 (minimaal € 3.965,- en maximaal € 6.188,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, meer hierover kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • de gedragswetenschappers zijn georganiseerd in vakgroepbijeenkomsten per regio, die een aantal keer per jaar plaatsvinden. Daarnaast vindt er een jaarlijks symposium plaats voor alle gedragswetenschappers van GGz Centraal. En tenslotte bestaat er de PSG (Psycholoog Specialisten van GGz Centraal) welke de belangen behartigt van alle K(N)Pers binnen de organisatie.
Het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure. Wij vragen aan en vergoeden de kosten.

Waar ga je werken?

GGz Centraal Gooi en Vechtstreek biedt diagnostiek en behandeling aan personen vanaf 18 jaar. Onze zorg is georganiseerd in drie clusters; het cluster Diagnostisch Behandel en Expertisecentrum, het cluster Zorgopschaling en het cluster Sociale Psychiatrie.

In het Diagnostisch Behandel en Expertisecentrum vindt diagnostiek, indicatiestelling en behandeling plaats binnen de programma’s Persoonlijkheidsstoornissen & Depressie, Bipolaire & Psychotische stoornissen, Jong Volwassenen, Eetstoornissen en Ouderenpsychiatrie.
Vanzelfsprekend werken we nauw samen met onze klinische teams, IHT bij zorgopschaling en met de teams werkend met FACT-methodiek. We bieden patiënten een samenhangend aanbod dat in overleg met de patiënt, naastbetrokkenen en ketenpartners afgestemd wordt.

Wij maken deel uit van een organisatie waar wordt ingespeeld op veranderingen in de GGZ, met behoud van expertise en met oog voor de behoefte en mogelijkheden van de patiënt.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Karin Tobias (hoofd behandelprogramma) 06-23437762 of Frans Bogers (hoofd bedrijfsvoering) 06- 22516211. Zij nemen graag de tijd voor je.
Of liever eerst een oriënterend gesprek onder het genot van een kop koffie? Dat kan natuurlijk ook!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 05-09-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen