Doorsturen
 
Doorsturen
 

ANIOS polikliniek Stemming- en Angststoornissen Amersfoort (24-36 uur)

Als basisarts in deze tweedelijns specialistische ggz-zorg werk je vraaggestuurd en cliëntgericht. Waarbij de relatie tussen jou en de cliënt de grootste bijdrage levert aan de behandeling. Binnen het programma stemming- en angststoornis ben jij sturende (mede)behandelaar, waarbij je nauw samenwerkt met de ...

 • Regio: Amersfoort
 • Vakgebied: Psychiaters en artsen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 24 - 36 uur

Wat ga je doen?

Als basisarts in deze tweedelijns specialistische ggz-zorg werk je vraaggestuurd en cliëntgericht. Waarbij de relatie tussen jou en de cliënt de grootste bijdrage levert aan de behandeling.
 
Binnen het programma stemming- en angststoornis ben jij sturende (mede)behandelaar, waarbij je nauw samenwerkt met de collega's van het multidisciplinair team. Het team bestaat o.a. uit een klinisch psycholoog, psychiaters, GZ-psychologen, basispsycholoog, SPV, verpleegkundig specialist, vak-therapeuten en sociotherapeuten.

Je gaat onder supervisie van een specialist (een psychiater en / of een klinisch psycholoog) de patiënten diagnosticeren (intakes) en vervolgens een effectieve behandeling in zetten. Intensieve screening op lichamelijke aandoeningen, het aanbieden van een gezond leef- en bewegingspatroon zijn belangrijke aspecten van het werken binnen onze poli. Verder doe je farmacotherapeutische behandelingen bij patiënten die door andere disciplines worden behandeld of begeleid. 

Vanzelfsprekend neem je deel aan het multidisciplinair overleg en draait je mee in de diensten die we gezamenlijk binnen GGz Centraal verzorgen.

Het team
Bouwen doen we samen! We hebben een open en collegiale cultuur waarin we intensief met elkaar samenwerken. We geven elkaar de ruimte voor persoonlijke groei en inbreng.
De RVZe Eemland biedt een gedegen opleidingsklimaat, waar jij jouw kennis en kunde kunt overdragen aan de collega's. Wil jij een belangrijke speler worden hierin en met ons mee bouwen? Wil jij je kennis en ervaring inzetten om de ambulante zorg door te ontwikkelen? Dan spreken we je graag.

Wat heb je nodig?

Je kunt goed luisteren en je weet je in te leven in de patiënt, ook sta je open voor andere culturen en religies. Contacten met patiënten zijn intensief, goed onderhandelen, maar ook overtuigen zijn belangrijke vaardigheden voor deze baan.
Verder:
 • succesvol afgerond artsexamen en BIG geregistreerd;
 • bij voorkeur ervaring binnen de psychiatrie of andere klinische specialismen;
 • oog hebben voor de gevolgen van behandeling of opname voor de betrokkenen.

Wat mag je verwachten?

Intensief samen werken in een team waar we respectvol met elkaar om gaan en elkaar de ruimte geven om te groeien. We zijn optimistisch en staan open voor goede ideeën en eigen initiatief.
Verder:
 • een goed inwerkprogramma en supervisie binnen jouw leer/werkproces door een psychiater
 • een contract voor 24 - 36 uur per week, vooralsnog voor de duur van één jaar;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.266,- en maximaal € 5.126,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • wij bieden een pakket uitstekende arbeidsvoorwaarden, meer hierover vind je op werkenbijggzcentraal.nl;
 • werken op een goed bereikbare locatie (Amsterdam/Utrecht 30 min.);
 • diensten doen hoort erbij, dienstreisvergoeding van € 0,36 per kilometer.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken.
Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.

Regio Eemland is volop in ontwikkeling. De aandacht is gericht op doelmatige behandeling waarbij herstelgerichte zorg centraal staat. We bouwen aan een bedrijfsmatig gezonde en betrokken regio van GGz Centraal, waar cliënten de zorg krijgen die aansluit bij hun situatie. Hiervoor is een heldere structuur neergezet waarbinnen de teams inhoudelijk en bedrijfsmatig gefaciliteerd worden en daarnaast worden uitgedaagd om de zorg en behandeling voor cliënten continu te verbeteren.

Het programma stemming- en angststoornis is vanaf 1 januari 2019 onderdeel van het cluster ambulant. Het cluster ambulant bestaat uit 6 FACT teams, een DVI team, ouderen ambulant en het programma persoonlijkheidsstoornissen.

Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Linda Honig (teamleider) 06- 83008863. Zij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 29-07-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen