Doorsturen
 
Doorsturen
 

(nacht) verzorgende IG, centrum voor ouderenpsychiatrie (CVO) Ermelo

Lukt het jou als (nacht) verzorgende IG om de rust te bewaren voor de patiënten binnen het centrum voor ouderenpsychiatrie (CVO) in Ermelo?Je komt werken binnen de afdeling Eikenstein 4. Dit is een open verblijfsafdeling waar 16 patiënten met een psychiatrische stoornis verblijven, verdeelt over 2 groepen. ...

 • Regio: Ermelo
 • Vakgebied: Verzorging
 • Opleidingsniveau: MBO
 • Aantal uren per week: 20 - 32 uur

Wat ga je doen?

Lukt het jou als (nacht) verzorgende IG om de rust te bewaren voor de patiënten binnen het centrum voor ouderenpsychiatrie (CVO) in Ermelo?

Je komt werken binnen de afdeling Eikenstein 4. Dit is een open verblijfsafdeling waar 16 patiënten met een psychiatrische stoornis verblijven, verdeelt over 2 groepen. Jij biedt een woonomgeving passend bij patiënten bij wie het ziekteproces een chronische beloop heeft. Je houdt hierbij rekening met de beperkingen in hun psychosociaal functioneren en je draagt zorg voor veelal blijvend bescherming en begeleiding (afhankelijk van de behoefte).

Ook ’s nachts ligt de nadruk op herstel gericht werken. Goed luisteren en willen begrijpen voeren de boventoon. Je staat onvoorwaardelijk naast de patiënt. Als vertrekpunt voor de begeleiding en de behandeling sluit jij aan bij de wensen, behoefte en mogelijkheden van de patiënt.
 
Het team
Als collega's ontmoet je verzorgenden, activiteiten begeleiders, de teamleider, de huisartsen die bij de behandeling zijn ook betrokken, de fysiotherapeut, de ergotherapeut, een tandarts, de psychiater en diverse anderen binnen en buiten de afdeling.

Jou belangrijkste taken:
 • begeleiden van ouderen met psychiatrische/psychogeriatrische problematiek op basis van H.O.Z. (Herstel Ondersteunende Zorg);
 • richten op de slaaphygiëne van de patiënten en ondersteunen in het bewaken van hun dag- en nachtritme;
 • het observeren en rapporteren ten behoeve van diagnostiek en behandeling.
Wil je weten hoe collega's de ouderen psychiatrie ervaren? Lees dan hier het interview met Natascha en Jessica! Deze link toevoegen: https://www.werkenbijggzcentraal.nl/Medewerkers-detail/1719048/1750964/Natascha-en-Jessica.html

Wat heb je nodig?

Ben jij een ruimdenkende en zelfstandige verzorgende? Denk jij in oplossingen en heb je gevoel voor humor? In deze baan kun je je creativiteit en flexibiliteit inzetten in de directe zorg en als onderdeel van het team.
Verder vragen wij voor deze functie:

 • een afgeronde diploma verzorgende IG niveau 3;
 • affiniteit met ouderenpsychiatrie en/of gerontopsychiatrisch;
 • kennis van de voornaamste ontwikkelingen op het gebeid van psychiatrie en herstel ondersteunende zorg (HOZ);
 • kennis van automatisering.

Wat mag je verwachten?

Een veelzijdige baan met veel vrijheid, een goed inwerkprogramma, samenwerken met professionele collega's en een contract voor onbepaalde tijd.
Verder:
 • parttime contract voor 24-32 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • jouw dienstenpatroon bespreken wij tijdens de sollicitatieprocedure. Veel is mogelijk, uiteraard wel binnen de kaders van de arbeidstijden wet (ATW) en het nieuwe roostersysteem InPlanning. Wij zijn hierin qua indeling flexibel, wat wil jij?
 • salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 35 (minimaal € 1.748,- en maximaal € 2.599,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • actief scholingsbeleid, weet je al waar jij behoefte aan hebt?;
 • via de afdeling Training & Ontwikkeling kun je trainingen en E-learning volgen, zoals ART(Agressie Regulatie Training), de MAT en diverse klinische lessen; 
 • uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • de VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is verplicht, wij vragen de verklaring voor je aan en de kosten worden vergoed.

Waar ga je werken?

Het centrum voor ouderenpsychiatrie (CVO) is onderdeel van de RVZe Veluwe & Veluwe Vallei, met als werkgebied de Noord West Veluwe.
Binnen het CVO bieden wij ambulante behandeling, deeltijd- en kortdurende behandeling en kortdurende klinische behandeling binnen een organisatie.

Eikenstein 4 is een open verblijfsafdeling waar patiënten verblijven met een psychiatrische stoornis. In totaal hebben wij plaats voor 16 patiënten, verdeelt over 2 groepen. We zijn een kleinschalige locatie met korte lijnen naar andere disciplines zoals huisartsen, thuiszorg, gemeenten, verpleeg- en verzorgingshuizen. Samenwerking met ketenzorgpartners staan hoog in het vaandel.

Meer informatie vind je op www.ggzcentraal.nl.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Martijn Bokhorst (teamleider) 06 120 732 76. Hij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 4 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 23-04-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen