Doorsturen
 
Doorsturen
 

Verpleegkundig Specialist ggz Bussum (32 uur)

Als verpleegkundig specialist ggz kom je te werken in het kliniek-team van de Mauritzhof in Bussum. Dit is een multidisciplinair samengesteld team. Je werkt met patiënten met uiteenlopende problematiek en psychiatrische diagnoses, regelmatig is ook sprake van verslaving en/of een licht verstandelijke beperking. ...

 • Regio: Bussum
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 32 uur

Wat ga je doen?

Als verpleegkundig specialist ggz kom je te werken in het kliniek-team van de Mauritzhof in Bussum. Dit is een multidisciplinair samengesteld team. Je werkt met patiënten met uiteenlopende problematiek en psychiatrische diagnoses, regelmatig is ook sprake van verslaving en/of een licht verstandelijke beperking. Je krijgt de rol van regiebehandelaar van een aantal patiënten. Hierbij ben je coördinator van het uitvoeren, evalueren en bijstellen van het (herstel)behandelplan. Je staat nadrukkelijk naast de patiënt en diens naasten en je hebt met beiden regelmatig contact.

Daarnaast spreek je patiënten in het kader van farmacotherapie. De farmacotherapiemodule wordt ingezet in het kader van klinisch/symptomatisch herstel. Naast terugdringen van symptomen, staan een gezonde leefstijl, somatiek en mogelijke bijwerkingen van medicatie centraal. Je voert deze behandeling uit onder supervisie van de psychiater.

Als specialist heb jij een rol in de deskundigheidsbevordering van het multidisciplinaire behandelteam en je coacht het verpleegkundig team. Ook krijg je volop de kans mee te denken over innovatie voor onze doelgroep, het ontwikkelen van beleid en de uitvoering van projecten zoals herstelgericht werken.

Wat heb je nodig?

 • een afgeronde opleiding tot GGZ-VS of Master Advanced Nursing Practice GGZ;
 • de registratie als verpleegkundig specialist in de GGZ (art. 14) en voldoen aan de eisen rond nascholing en herregistratie;
 • ruime ervaring binnen de GGZ en affiniteit met de doelgroep, je werkt herstel gericht en je werkt samen met ervaringsdeskundigen;
 • kennis van de zorgvisie, strategie en de zorg van andere disciplines binnen GGz Centraal en relevante wet- en regelgeving (BOPZ, WGBO, etc.);
 • de mogelijkheid om te participeren in de crisisdienst volgens rooster. Hiervoor geldt standplaats Hilversum.
Belangrijke competenties zijn: goede contactuele vaardigheden, empathisch vermogen, flexibele en pro- actieve instelling, overtuigingskracht, stressbestendigheid en kunnen samenwerken.

Wat mag je verwachten?

Een fijne baan in een prettig team waarbij jij jezelf kunt ontwikkelen en jouw stempel mag drukken op de kwaliteit en werkwijze rond het herstel van de patiënten. En:
 • een parttime contract voor 32 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • een persoonlijk studiebudget, voor de herregistratie conform art.14 wet BIG, ter hoogte van € 1.800,- per jaar (naar rato dienstverband);
 • uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, een goede pensioenregeling en een bijdrage in de ziektekostenverzekering;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.266,- en maximaal € 5.126,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek).

Waar ga je werken?

De Mauritzhof is in november 2010 in gebruik genomen. In dit centrum wordt zowel ambulante (volgens de FACT methodiek) als klinische behandeling geboden. De behandeling is herstelgericht op symptomatisch, functioneel, sociaal en persoonlijk gebied. De patiënt heeft hierbij de leidende rol, bijgestaan door zijn/haar naastbetrokkenen.

We bieden ambulante behandelmodules als IMR (illness management recovery) en IPS (Individual Placement and Support). Samenwerking, shared decision making en shared caseload zijn belangrijke pijlers. Ook is er veel aandacht voor somatiek, leefstijl en bijwerkingen van psychofarmaca.

De Mauritzhof maakt op dit moment een grote ontwikkeling door van langdurige zorg naar herstelgericht
werken. Werken in een team op de Mauritzhof betekent werken in een goede sfeer met betrokken
collega’s, waarbij er verschillende uitdagingen op je pad komen.

Wil je meer weten? Kijk op www.ggzcentraal.nl

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? Bel dan met Graziella van der Luit (hoofd behandelprogramma) 035-6557555. Zij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 18-07-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen