Doorsturen
 
Doorsturen
 

Vaste nachtdienst medewerker High & Intensive Care Hilversum (32-36 uur)

Je gaat werken als nachtdienstmedewerker op de High & Intensive Care. Je biedt directe zorg aan ernstig psychiatrisch patiënten (EPA) op een acute opnameafdeling in een professioneel en enthousiast team. De nachtdienst wordt bemand door 4 verpleegkundigen, waarvan 2 op de HIC. Jullie werken nauw samen en ...

 • Regio: Hilversum
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: MBO
 • Aantal uren per week: 32 - 36 uur

Wat ga je doen?

Je gaat werken als nachtdienstmedewerker op de High & Intensive Care. Je biedt directe zorg aan ernstig psychiatrisch patiënten (EPA) op een acute opnameafdeling in een professioneel en enthousiast team. De nachtdienst wordt bemand door 4 verpleegkundigen, waarvan 2 op de HIC. Jullie werken nauw samen en ondersteunen elkaar waar nodig.

Je diensten zijn divers, onvoorspelbaar en wisselend qua intensiviteit. Vind jij het een uitdaging om snel te schakelen en snel te kunnen handelen in acute situaties? Dan is werken op de HIC iets voor jou. In nauw overleg met je collega's geef je de dienst vorm en bepalen jullie welke zorg het beste past op dat moment.

Onze afdeling is actief in het verbeteren van kwaliteit van zorg. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verandering in dwangtoepassingen, familieparticipatie, leefstijl etc. Ons doel hierbij is het intensief begeleiden van ernstig psychiatrische patiënten op een zo prettig mogelijke manier. Wij gaan respectvol met elkaar om, zijn deskundig en optimistisch en staan open voor goede ideeën en eigen initiatief. Wij zijn innovatief, vooruitstrevend en blijven in ontwikkeling.

Scholing zien wij als een belangrijk onderdeel in het verlenen van patiëntenzorg. Jouw dienstenpatroon bespreken wij tijdens de sollicitatieprocedure. Hierin zijn wij erg flexibel qua indeling. Veel is mogelijk, echter wel binnen de kaders van de ATW en het nieuwe roostersysteem InPlanning.

Hoe ziet jouw nacht eruit?
Je begint de nacht met een overdracht. Vervolgens als alle late diensten zijn uitgezwaaid kijk je met de 3 andere nachtdiensten hoe het is in het pand. Is het onrustig? Heeft iemand ergens hulp bij nodig?
De HIC is in principe de hele nacht bemand door jou en jouw collega en is uitvalsbasis voor de andere wachten. Hier komen jullie samen om te overleggen, even samen koffie te drinken etc. 

In de nacht werk je als coördinator continuïteit zorg en heb jij de contacten met bijvoorbeeld de politie, huisartsenpost en andere partijen voor crisisvragen. Jij bent tussenpersoon voor de crisisdienst en aanspreekpunt voor wachtartsen.Je zet de medicatie uit voor de dag, je loopt regelmatig rondjes over de afdeling. En bent uiteraard als eerste beschikbaar voor de patiënt. Zit iemand in de ICU of EBK, jij zit er bij. Is er iemand wakker? Jij loopt naar de patiënt om te kijken wat hij/zij nodig heeft. De nachtdiensten zijn net als de dag onvoorspelbaar. Komt er een nieuwe opname?, zijn er mensen wakker?, is het onrustig op de afdeling?, heeft een patient opschaling van zorg nodig? Of slaapt iedereen en geef jij jouw nacht met andere werkzaamheden invulling. Kortom; het is per nacht bekijken hoe jij met jouw collega's de nacht vorm geeft. Spreekt dit jou aan, laat het ons weten.

Wat heb je nodig?

Als jij bekend staat om jouw oplossingsgerichtheid en creativiteit worden we nieuwsgierig naar je. Verder hoort bij deze functie dat je:
 • opleiding verpleegkundige niveau 4 met BIG registratie;
 • Of SPH, met het certificaat medicatie verstrekken of bereid deze training te volgen;
 • ervaring vinden we fijn, maar ook wanneer je net klaar bent horen we graag van je;
 • overtuigingskracht en humor.

Wat mag je verwachten?

 • werken met collega's die er voor elkaar zijn;
 • een goed inwerkprogramma;
 • een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd voor 32-36 uur per week;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 45 (minimaal € 1.843,- en maximaal € 3.135,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • onregelmatigheidstoeslag en een 13e maand;
 • een goede verlofregeling en levensfase-uren.

Waar ga je werken?

GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.
Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken.

Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

De High & Intensive Care binnen de Rembrandthof in Hilversum biedt kortdurende psychiatrische behandeling aan personen van 18-65 jaar. Hier worden patiënten behandeld die in crisis verkeren en waarbij kortdurende opname noodzakelijk is. De patiëntengroep is erg divers. Het gaat om mensen die voor het eerst worden opgenomen, instromen vanuit verschillende behandelprogramma’s (zoals; psychotische stoornissen, persoonlijkheidsstoornissen en stemming en angststoornissen) of patiënten die langer in behandeling zijn bij FACT en in crisis verkeren. De kliniek werkt dan ook nauw samen met de ambulante teams zoals het IHT(Intensive Home Treatment) team en FACT (flexible assertive community treatment).

Kijk voor meer informatie op www.ggzcentraal.nl.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? Bel dan met Diana de Heus- van 't Hazeveld (teamleider HIC) 035- 6557305 of Marieke de Wilde, (teamleider acuut Rembrandthof) 035- 6557555. Zij nemen graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.
Een VOG wordt digitaal voor je aangevraagd en de kosten worden vergoed.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 4 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 22-04-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen