Doorsturen
 
Doorsturen
 

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV) Fornhese Lelystad (32-36 uur)

Voel jij je als SPV thuis in een dynamisch team? Sta jij bekend om jouw kwaliteiten op het gebied van samenwerken? Als SPV werk je binnen het regioteam 6-18 jaar van Fornhese in Lelystad. De werkwijze van het team is transmuraal, d.w.z. dat diagnostiek en behandeling zowel poliklinische als in deeltijd- ...

 • Regio: Lelystad
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: HBO
 • Aantal uren per week: 32 - 36 uur

Wat ga je doen?

Voel jij je als SPV thuis in een dynamisch team? Sta jij bekend om jouw kwaliteiten op het gebied van samenwerken? Als SPV werk je binnen het regioteam 6-18 jaar van Fornhese in Lelystad. De werkwijze van het team is transmuraal, d.w.z. dat diagnostiek en behandeling zowel poliklinische als in deeltijd- en klinische setting (in de kliniek in Almere) kan plaatsvinden.

De doelgroep kenmerkt zich door ernstig disfunctioneren en/of complexe omgevingsfactoren in meer dan één milieu (functioneren in het gezin, school, werk en in de relatie met leeftijdgenoten). Veelal is er sprake van systeemproblematiek. Vanwege de complexiteit van deze doelgroep zijn er regelmatig meerdere instellingen/ketenpartners betrokken. Een coördinerende, actieve en outreachende benadering is dan noodzakelijk. Jij in jouw rol van SPV bent een belangrijke schakel tussen de behandelaren, ketenpartners en onze klinische opnamevoorziening in Almere.

Naast het leveren van een bijdrage in de intake- en diagnostiekfase, verricht je zo nodig crisisinterventie, kortdurend behandeling/begeleiding van cliënten of systemen. Coördinatie van behandeling en consultatie aan ketenpartners vormt een onderdeel van je werk. Je hebt contacten met huisartsen, wijkteams en andere ketenpartners.

Wil je weten hoe het is om SPV te zijn bij Fornhese? Lees hier de ervaring van Bonito.

Als team ervaren wij de werksfeer als plezierig, laagdrempelig en transparant. Er is binnen het multidisciplinair team ruimte om zelfstandig te werken, veel ervaring op te doen en jezelf te ontwikkelen op meerdere vlakken. Collegialiteit en werkplezier zijn voor ons de basis voor een constructieve samenwerking met een hoge mate van professionaliteit.

Wil je weten of deze baan in deze uitdagende werkomgeving met veel ruimte voor zelfstandigheid en eigen initiatief bij jou past? Neem dan contact op met Wieske Overbeek (kinder- en jeugdpsychiater) op 06 106 074 41 of met Cor Anneveldt (hoofd bedrijfsvoering) op 06 225 912 27.
 

Wat heb je nodig?

Je werkt graag zelfstandig, denkt out of the box en je kunt goed schakelen in een telkens veranderende situatie. Ook zoek je graag de samenwerking op, hebt een collegiale -en transparante houding en een goed reflectievermogen op het eigen functioneren.
Verder:
 • SPV-opleiding;
 • ruime ervaring in het werken met  kinderen, jongeren en hun ouders is een pré;
 • ervaring in systeemgericht werken;
 • klant -en servicegericht;
 • in het bezit van rijbewijs BE en bij voorkeur in het bezit van een auto.

Wat mag je verwachten?

 • een contract aan voor 32 tot 36 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • salaris conform de CAO GGZ, functiegroep 55 (minimaal € 2.407,- en maximaal € 3.894,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek). De inschaling is afhankelijk van jouw ervaring;
 • referentiecheck en een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn een onderdeel van onze selectieprocedure (wij vergoeden de kosten);
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op onze werkenbijggzcentraal.nl.

Waar ga je werken?

GGz Centraal Fornhese is een aanbieder van specialistische jeugd geestelijke gezondheidszorg aan kinderen van 0 tot 18 jaar en hun naastbetrokkenen. Fornhese richt zich primair op diagnostiek en behandeling van complexe kinder- en jeugd psychiatrische problematiek, waarbij het (weer) op gang brengen van de ontwikkeling van deze kinderen en jeugdigen binnen het gezin, op school en in het 3e milieu centraal staat.

Het behandelaanbod bestaat uit diagnostiek en behandeling binnen een polikliniek, deeltijd- en klinische setting. Deze zorg is georganiseerd in behandelprogramma’s per regio en op leeftijd. Daarnaast is er een behandelprogramma voor spoedeisende en complexe ambulante zorg.

Als kinder- en jeugdpsychiatrische voorziening zijn wij actief binnen het brede veld van jeugdzorg en werken wij samen met andere zorg aanbieders.
 
Binnen het behandelprogramma Fornhese Flevoland 6-18 jaar is een verdere ontwikkeling en specificering van het behandelaanbod voortdurend gaande. We werken veel samen met het behandelprogramma spoedeisend en complex. Uitbreiding van het aanbod binnen een deeltijdsetting, het verder ontwikkelen van het klinisch (behandel)aanbod en het uitbreiden van de samenwerkingsverbanden met ketenpartners zijn daarvan voorbeelden.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Cor Anneveldt (hoofd bedrijfsvoering) 06-10938566 of met Wieske Overbeek, kinder- en jeugdpsychiater op 06 106 074 41. Zij nemen graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 16-07-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen