Doorsturen
 
Doorsturen
 

GZ-psycholoog Fornhese Kinder- en Jeugdpsychiatrie (6-12 jaar) Amersfoort (24-32 uur)

Binnen het team Amersfoort zijn we op zoek naar een enthousiaste gz-psycholoog, die graag in een multidisciplinair regioteam werkt en breed inzetbaar is in kinder- en jeugdpsychiatrische diagnostiek en behandeling voor kinderen tussen 6-12 jaar. Expertise en ervaring in cognitieve ...

 • Regio: Amersfoort
 • Vakgebied: Gedragswetenschappen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 24 - 32 uur

Wat ga je doen?

Binnen het team Amersfoort zijn we op zoek naar een enthousiaste gz-psycholoog, die graag in een multidisciplinair regioteam werkt en breed inzetbaar is in kinder- en jeugdpsychiatrische diagnostiek en behandeling voor kinderen tussen 6-12 jaar. Expertise en ervaring in cognitieve gedragstherapie/systeemtherapie en/of EMDR zijn een pré.
In dit team bieden wij specialistische GGZ aan voor patiënten tussen de 6-12 jaar, bestaande uit diagnostiek en behandeling, zowel poliklinisch als deeltijdbehandeling en waar nodig ook contacten thuis en op school. Binnen Fornhese nemen (systeem)diagnostiek en (systeem)behandeling een belangrijke plaats in.
Je verricht diagnostiek (intakes, psychiatrisch onderzoek, psychologisch onderzoek, ontwikkelingsanamneses) en coördineert aanvullende diagnostiek. Als sturend behandelaar ben je verantwoordelijk voor het opstellen van het behandelingsplan en voor het uitvoeren c.q. coördineren van de behandeling van patiënten. Daarnaast doe je (psychotherapeutische/systeem-/cognitief gedragstherapeutische) behandelingen bij onze doelgroep.
Je werkt samen met wijkteams, diverse keten- en regiopartners en scholen waarbij het doel is om goede specialistische patiëntenzorg te bieden die aansluit bij de regionale vraag. In de samenwerking met regiopartners speel je een actieve rol en streef je naar goed bereikbare specialistische GGZ, daar waar dat nodig is.
Ook ben je betrokken bij de opleiding van collega’s (P-opleiding) binnen het multidisciplinaire team.
Een afwisselende baan met de nodige uitdagingen, met collegiale en gemotiveerde teamleden en een fijne werksfeer. Zelfstandigheid, flexibiliteit, gevoel voor humor en meedenken in nieuwe ontwikkelingen stellen we erg op prijs.

Wat heb je nodig?

 • een afgeronde opleiding tot gz-psycholoog, differentiatie Kinderen en Jeugd;
 • BIG geregistreerd als gz-psycholoog;
 • ervaring in het verrichten van cognitieve gedragstherapie/systeemtherapie en/of EMDR;
 • affiniteit en ervaring met de doelgroep, kinder- en jeugdpsychiatrie, specialistische GGZ en met name met complexe problematiek;
 • je bent gericht op samenwerking, ontwikkeling en innovatie.
In verband met teamvergaderingen en een evenredige spreiding van medewerkers over de weekdagen gaat onze voorkeur uit naar iemand die in ieder geval op dinsdag, woensdag en/of vrijdag beschikbaar is.

Wat mag je verwachten?

 • een parttime contract voor 24-32 uur per week, voor onbepaalde tijd;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.266,-  en maximaal € 5.126,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek); 
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op onze website werkenbijggzcentraal.nl;
 • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure. Wij vragen aan en vergoeden de kosten.

Waar ga je werken?

GGz Centraal Fornhese is een aanbieder van specialistische geneeskundige jeugd geestelijke gezondheidszorg voor kinderen van 0 tot 18 jaar en hun naastbetrokkenen. Fornhese richt zich primair op diagnostiek en behandeling van complexe kinder- en jeugdpsychiatrische problematiek, waarbij het (weer) op gang brengen van de ontwikkeling van deze kinderen en jeugdigen binnen het gezin, op school en in het 3e milieu centraal staat.
Het behandelaanbod bestaat uit ambulante behandeling, deeltijd- en klinische behandeling georganiseerd in de regio’s Eemland, Veluwe, Flevoland en Gooi en Vechtstreek. Daarnaast is er een behandelprogramma voor spoedeisende en complexe ambulante zorg. Als kinder- en jeugdpsychiatrische voorziening zijn wij actief binnen het brede veld van jeugdzorg en werken wij samen met andere zorgaanbieders.
Fornhese biedt een uitdagende werkomgeving met veel ruimte voor zelfstandigheid en eigen initiatief. Collegialiteit en werkplezier vormen de basis voor een constructieve samenwerking met een hoge mate van professionaliteit. De patiëntenzorg is georganiseerd in regioteams in Hilversum, Almere, Lelystad, Ermelo en Amersfoort, waarbij we aansluiten op de regionale vraag.

Solliciteren

Wij zien je digitale sollicitatie graag tegemoet. 
Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Jacqueline Smorenburg (kinder- en jeugdpsychiater), via telefoonnummer 033-4603505, of met Elly Visser (hoofd bedrijfsvoering) via 06-20957722).
 
Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 03-05-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen