Doorsturen
 
Doorsturen
 

GGZ agoog open kliniek Groenehaege Ermelo

Kom jij als begeleider / ggz agoog bijdragen aan een gezonde leefstijl en het implementeren van de ART (Active Recovery Triad) methodiek? Groenehaege is een open klinische afdeling voor Langdurende psychiatrie.Als begeleider begeleid jij de patiënt bij het werken aan de inrichting van een zo menswaardig ...

 • Regio: Ermelo
 • Vakgebied: Begeleiding/agogie
 • Opleidingsniveau: HBO
 • Aantal uren per week: 28 - 32 uur

Wat ga je doen?

Kom jij als begeleider / ggz agoog bijdragen aan een gezonde leefstijl en het implementeren van de ART (Active Recovery Triad) methodiek? Groenehaege is een open klinische afdeling voor Langdurende psychiatrie.

Als begeleider begeleid jij de patiënt bij het werken aan de inrichting van een zo menswaardig bestaan. De kwaliteit van leven maken jullie samen met het netwerk van de patiënt, zo optimaal mogelijk. Stilstaan is er niet bij, je werkt nadrukkelijk ontwikkelingsgericht, waarbij de uitdaging is om ‘op maat’ herstel-ondersteunende behandeling en begeleiding te bieden. Het stimuleren én een bijdrage leveren aan een gezonde leefstijl is een speerpunt. Hierin heb jij als professional een voorbeeldfunctie.
 
Je wordt onderdeel van een team van 15 collega's, een mix van verzorgenden, verpleegkundigen, en 2 leerling verpleegkundigen. Jouw rol als ggz agoog is een nieuwe functie in het team. De komende tijd gaan wij leefstijlgerichte behandeling door ontwikkelen en staat het Implementeren van de ART methodiek hoog op de agenda.

Belangrijkste taken:
 • zorgcoördinatie, je coacht vanuit het behandelplan patiënten op weg in hun herstel;
 • regelen, organiseren en structureren van de dagelijkse begeleidende handelingen en taken;
 • ondersteuning bieden bij ADL handelingen.

Wat heb je nodig?

Jij bent een daadkrachtige ggz agoog die zijn/haar mannetje staat naast verzorgenden en verpleegkundigen. Je werkt en denkt systemisch en je weet jouw eigen expertise te delen met het team bij de verder ontwikkeling van bestaande systemen. Jij kunt diverse milieus bij elkaar brengen en je pakt een aanvullende rol in de ontwikkelen van dit multidisciplinaire team.
Verder:
 • diploma SPH/HBO Social work  aangevuld met de aantekening GGZ-agoog óf verpleegkundige niv.4 of 6 (BIG geregistreerd);
 • ervaring met hanteren van groepsdynamische processen in de psychiatrie;
 • naast een professionele werkhouding, met reflectie op eigen handelen, ook inhoud kunnen geven aan de begrippen normalisatie, eerlijkheid en respect.

Wat mag je verwachten?

 • parttime contract voor 28 tot 32 uur per week voor de duur van 1 jaar; met zicht op verlenging.
 • een persoonlijk inwerkprogramma;
 • salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 45 (minimaal € 1.843,- en maximaal € 3.135,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • een actief scholingsbeleid afgestemd op jouw behoeftes en passend in de teamontwikkelingsmogelijkheden;
 • via de afdeling Training & Ontwikkeling kun je trainingen en E-learning volgen, zoals ART(Agressie Regulatie Training), de MAT en diverse klinische lessen; 
 • uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • de VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is verplicht, wij vragen de verklaring voor je aan en de kosten worden vergoed.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten.  

Groenehaege is een klinische open afdeling voor langer durende behandeling. De afdeling is onderdeel van het Zorgcluster Herstel binnen de regio Veluwe en Veluwe Vallei. We begeleiden en behandelen mensen met een ernstige psychiatrische aandoening icm levensfase problematiek passend bij een (biologisch) de leeftijd. Dit bieden wij binnen een voor hen veilige omgeving waarin aandacht is voor de mogelijkheden en rekening houden met de beperkingen van het individu.

De behandeling is gericht om een zo menswaardig bestaan mogelijk te maken en om de kwaliteit van leven zo optimaal mogelijk te maken. Daarin ligt ook de uitdaging om ‘op maat’  herstel-ondersteunende behandeling te bieden. Het stimuleren én een bijdrage leveren aan een gezonde leefstijl is een speerpunt. Hierin heeft de professional een voorbeeldfunctie.

Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Michelle Smits (teamleider bedrijfsvoering) 06 230 943 73 of m.smits@ggzcentraal.nl. Zij neemt graag de tijd voor je! 

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 06-05-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen