Doorsturen
 
Doorsturen
 

Ambulant verpleegkundige FACT Soest/Baarn (28 uur)

Kom jij als verpleegkundige samenwerken, luisteren, overzicht houden en snel schakelen? Zet jij alles op alles om de behandeling voor de patiënt zo goed mogelijk vorm te geven?  Je gaat op huisbezoek en werkt dus outreachend. Door middel van praktische ondersteuning help je de patiënt om te ...

 • Regio: Amersfoort
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: MBOHBO
 • Aantal uren per week: 28 - 32 uur

Wat ga je doen?

Kom jij als verpleegkundige samenwerken, luisteren, overzicht houden en snel schakelen? Zet jij alles op alles om de behandeling voor de patiënt zo goed mogelijk vorm te geven?  

Je gaat op huisbezoek en werkt dus outreachend. Door middel van praktische ondersteuning help je de patiënt om te werken aan de eigen behandeldoelen. Je bent in staat om tijdig te signaleren als het thuis minder goed gaat en meer zorg geïndiceerd is.

Je werkt in een breed multidisciplinair team. Je hebt een signalerende functie, je denkt mee en doet verbetervoorstellen. Je neemt deel aan multidisciplinaire overleggen, intervisie en intercollegiale kennisoverdracht.

Het team is professioneel en enthousiast. Inhoudelijke ontwikkeling en goede organisatie hebben wij hoog in het vaandel heeft staan. De ontwikkeling van het team en van het individu krijgt volop aandacht. De werkomgeving wordt gekenmerkt door korte lijnen en intercollegiaal overleg.
Kernwoorden die ons team omschrijven: enthousiasme, ervaring, gedrevenheid, multidisciplinair werken, collegialiteit en humor.
 
We werken als team systemisch wat inhoudt dat er niet alleen gekeken wordt naar de problemen en krachten van de patiënt zelf, maar dat indien mogelijk binnen de behandeling ook actief wordt samengewerkt met het sociale systeem rondom de patiënt.
 
Daarnaast is samenwerking met ketenpartners belangrijk. Samenwerking met meerdere partijen kan complex zijn. Jij bent in staat helderheid te creëren en zoekt actief contact met partijen die betrokken zijn bij een patiënt om tot een goede zorgafstemming te komen. Je richt je hierbij op mogelijkheden in plaats van beperkingen.

Wat heb je nodig?

Je hebt een toegankelijke en optimistische houding, de vaardigheid om in praktische oplossingen te denken en samen te werken met verschillende disciplines binnen en buiten de eigen organisatie.

Daarnaast:
 • diploma verpleegkundige niveau 4 of 6;
 • in bezit van rijbewijs en auto;
 • bij voorkeur ervaring met ambulant werken.

Wat mag je verwachten?

 • een arbeidsovereenkomst als verpleegkundige voor 28 uur per week, bepaalde tijd (zwangerschapsvervanging gedurende de periode 1 mei tot 1 september);
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 45 (minimaal € 1.843,-- en maximaal € 3.135,-- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • onregelmatigheidstoeslag en reiskostenvergoeding;
 • een goede verlofregeling en levensfase-uren;
 • vergoeding van de BIG registratie;
 • een VOG wordt digitaal voor je aangevraagd en de kosten worden vergoed.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

In de regio Eemland werken we met vijf lokale FACT-teams, waaronder FACT-Soest/Baarn. Dit team werkt vanuit het ‘Zorgplein Soest’, een gezondheidscentrum met een multidisciplinair aanbod aan zorgverleners in een ‘koninklijke’, groene omgeving.
Wil je meer weten? Bel ons of kijk op www.ggzcentraal.nl
 

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Ruud van Nus (verpleegkundig specialist) 06 108 826 34. Hij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 18-04-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen