Doorsturen
 
Doorsturen
 

Verpleegkundige ggz High Intensive Care (HIC) Ermelo (32-36 uur)

Wil jij als verpleegkundige jouw deskundigheid inzetten voor implementatie van nieuwe inzichten op gebied van de hoog-intensieve behandeling en separeervrije zorg?Als verpleegkundigen binnen Johannesbos HIC werk je samen in een gedreven team van verpleegkundigen/begeleiders, arts-assistenten, psychiater, een ...

 • Regio: Ermelo
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: MBOHBO
 • Aantal uren per week: 32 - 36 uur

Wat ga je doen?

Wil jij als verpleegkundige jouw deskundigheid inzetten voor implementatie van nieuwe inzichten op gebied van de hoog-intensieve behandeling en separeervrije zorg?

Als verpleegkundigen binnen Johannesbos HIC werk je samen in een gedreven team van verpleegkundigen/begeleiders, arts-assistenten, psychiater, een maatschappelijk-werker, psycholoog, ervaringsdeskundige, non-verbaal therapeuten en activiteiten begeleiders. Als team binnen de gesloten opnameafdeling zijn jullie verantwoordelijke voor de zorg van zowel de HIC bedden, de ICU ruimte en de BOR bedden.
 
Je richt je op veilige, effectieve en menselijke intensieve psychiatrie, waarbij ook sprake is van crisisinterventie, diagnostiek en symptoombestrijding en behandeling. Per jaar kun je veel opnames verwachten, er is sprake van een hoge turnover.

Momenteel zijn wij erg voortvarend bezig met het terugdringen van dwang en drang in de zorg om de doelstelling van Separeervrij werken in 2020 te halen. Jij, als nieuwe collega verpleegkundige, krijgt de kans om hier een actieve rol in te spelen.
 
Jouw taken in het kort:
 • zelfstandig patiënten begeleiden, zowel individueel als in groepsverband;
 • werkzaamheden als persoonlijk begeleider, met alle daarbij behorende taken;
 • observeren en rapporteren ten behoeve van diagnostiek en behandeling;
 • deel nemen aan het multidisciplinair overleg;
 • en als werkbegeleider verpleegkundigen in opleiding en stagiaires begeleiden.

Wat heb je nodig?

Jij bent een kritische, flexibele maar ook humorvolle collega. Je vindt voldoening in snel wisselende omstandigheden en de dynamiek die daarbij hoort. Je hebt een sterk gevoel voor het werken met patiënten in crisis en je kunt bijbehorende veiligheidsaspecten betrekken in jouw oordeelsvermogen.
Verder vragen wij voor deze functie:
 • BIG geregistreerd verpleegkundige en in bezit van een verpleegkundig diploma MBO/HBO;
 • in bezit van een ART-certificaat of bereid de training te volgen;
 • goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden.

Wat mag je verwachten?

 • een parttime arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd voor 32 of 36 uur per week;
 • via de afdeling Training & Ontwikkeling kun je trainingen en E-learning volgen, zoals ART(Agressie Regulatie Training), de MAT en diverse klinische lessen; 
 • doorgroei mogelijkheden via de opleiding voor SPV of verpleegkundig specialist;
 • het salaris is minimaal € 1.843,-- en maximaal € 3.135,-- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek (conform de CAO GGZ, functiegroep 45);
 • uitstekende arbeidsvoorwaarden;
 • een VOG verklaring en herregistratie BIG worden door ons vergoed.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten.

Johannesbos HIC in Ermelo is een gesloten opnameafdeling voor volwassenen in de leeftijdscategorie 18-65 jaar. Het gaat om mensen die acuut psychiatrisch ontregeld en geïndiceerd zijn voor kortdurende intensieve klinische behandeling, omdat hun gedrag als gevolg van een verergering van de psychiatrische symptomen leidt tot een aanzienlijk risico op ernstige schade voor henzelf of voor een ander.

De opname op een HIC is een onderbreking van een ambulante behandeling en heeft als doel het hervinden van stabiliteit en de eigen regie in een klimaat waarbij de mogelijke schadelijke invloeden van een opname tot het minimum worden beperkt en weer stappen worden gezet naar herstel.

De HIC heeft 20 gesloten opnameplekken, 1 IC unit met daarin 1 EBK (extra beveiligde kamer), een 1 op 1 ruimte en een comfortroom. De  afdeling heeft  2 BOR (bed op recept) bedden.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? Bel dan met Hetty Hop-Nijkamp (teamleider) bereikbaar via telefoonnummer 0341 566 780 of per mail h.hop-nijkamp@ggzcentraal.nl. Zij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.
Het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 04-06-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen