Doorsturen
 
Doorsturen
 

Verpleegkundige of verzorgende IG afdeling Langdurige psychiatrie Ouderen Amersfoort (24-32 uur)

Ben jij een ruimdenkende verzorgende of verpleegkundige, een doorzetter met gevoel voor humor? In deze baan kun je je creativiteit en flexibiliteit inzetten in de directe zorg en als onderdeel van het team.In ons team ben je de vernieuwende en verbindende factor. Je gaat meebewegen met de diversiteit aan wensen en ...

 • Regio: Amersfoort
 • Vakgebied: VerpleegkundeVerzorging
 • Opleidingsniveau: MBO
 • Aantal uren per week: 24 - 32 uur

Wat ga je doen?

Ben jij een ruimdenkende verzorgende of verpleegkundige, een doorzetter met gevoel voor humor? In deze baan kun je je creativiteit en flexibiliteit inzetten in de directe zorg en als onderdeel van het team.

In ons team ben je de vernieuwende en verbindende factor. Je gaat meebewegen met de diversiteit aan wensen en behoeftes van onze cliënten, maar je durft ook vanuit je eigen visie op zorg veranderingen voor te stellen en door te voeren. Je krijgt de ruimte om jouw visie en passie voor het vak om te zetten in warme en belevingsgerichte zorg aan de individuele cliënt.

De afdeling voor langdurige ouderenpsychiatrie bestaat uit patiënten waarbij de psychiatrische, cognitieve en somatische toestand tot gezondheidsproblemen, bestaansproblemen en interactieproblemen hebben geleid. Het gaat om patiënten die blijvend afhankelijk zijn van klinische behandelingen en in de derde of vierde levensfase zijn. Onderdeel van het aanbod is een klinische afdeling voor patiënten met een Complexe Ernstige Psychiatrische Aandoening (EPA) voor wie langdurende klinische zorg noodzakelijk is. Het bieden van palliatieve zorg  is ook een onderdeel, daar waar de cliënt zijn thuis is of op onze palliatieve unit.

Op Eikenstaete C werken we met een divers en enthousiast team. Transparante communicatie maar ook authenticiteit, openheid en flexibiliteit vinden we belangrijk, als zorgverlener en als collega. We zijn als team betrokken bij elkaar, de cliënten en hun naasten.
In overleg met betrokken disciplines maken we plannen en afspraken die gericht zijn op het behouden en bevorderen van de levenskwaliteit van de individuele client. Door regelmatig te evalueren en gebruik te maken van feedback dragen we samen zorg voor het optimaliseren van op maat gesneden en vriendelijke behandeling.

Naast de vaste MBO/HBO- verpleegkundigen werken we met leerlingen en stagiaires. Als onderdeel van het vaste team draai je alle diensten binnen de 24-uurszorg. Je krijgt de kans om regelmatig bij- en nascholing te volgen, zoals bijvoorbeeld ART, HOZ en BHV. Samen met je leidinggevende maak je een POP, om je loopbaan mogelijkheden goed in kaart te brengen.
 
Wil je eerst iemand uit het team spreken? Pak de telefoon en bel naar Tommie Luikinga en/of Rachel Boor 033-4609493

Wat heb je nodig?

Je hebt een open houding, je bent nieuwsgierig en leergierig. Enthousiasme en creativiteit zien wij graag.
Verder vragen wij voor deze functie:
 • afgeronde opleiding verzorgende IG, met de wil en de mogelijkheid om de opleiding tot verpleegkundige te volgen;
 • verpleegkundige niveau 4 (met BIG registratie);
 • ervaring in de ouderenzorg is een voordeel;
 • bekend met belevingsgerichte zorg/herstel gericht werken, ervaring met moeilijk verstaanbaar gedrag is een voordeel maar geen “must”.

Wat mag je verwachten?

 • een parttime contract voor 24 uur tot 32 uur per week voor (on)bepaalde tijd.
 • verschillende mogelijkheden tot het volgen van een opleidingen
 • via de afdeling Training & Ontwikkeling kun je trainingen en E-learning volgen, zoals ART(Agressie Regulatie Training), de MAT en diverse klinische lessen; 
 • doorgroei mogelijkheden door het volgen van de opleiding HBO-V of voor verzorgende IG de opleiding verpleegkundige;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 45 (minimaal € 1.843,- en maximaal € 3.135,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • voor de functie van verzorgende geldt salaris functiegroep 35 (minimaal € 1.748,-- en maximaal € 2.599,-- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder een collectieve verzekering en een fietsenplan;
 • herregistratie BIG worden door ons vergoed.
 • een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is onderdeel van onze selectieprocedure, wij regelen de aanvraag en vergoeden de kosten.
Uitdrukkelijk vragen wij verzorgende IG te solliciteren, deze kunnen we een opleiding tot verpleegkundige bieden: Het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 35 afhankelijke van ervaring en diploma’s.     

Waar ga je werken?

Bij GGz Centraal staat de patiënt centraal. Hulp bieden aan mensen met psychiatrische problemen is de bestaansreden van de organisatie. Kwalitatief goede en gepassioneerde medewerkers zijn de sleutel tot goede hulpverlening. De organisatie wil een klimaat creëren waar de behoefte aan verder ontwikkelen en leren vanzelfsprekend is. Onze missie is het behandelen, begeleiden en ondersteunen van mensen met psychiatrische problemen, opdat zij de regie over hun eigen leven kunnen hebben.
 
Het klinische programma voor langdurige psychiatrie Volwassenen en Ouderen biedt diagnostiek en behandeling voor patiënten binnen de gespecialiseerde GGZ. Op het terrein van Zon & Schild is een groot klinisch aanbod te vinden. Er verblijven op dit moment ruim 250 patiënten op deze locatie.

Wil je meer weten? Kijk op www.ggzcentraal.nl.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Lisette Versteeg (teamleider Eikenstaete) op 06 209 099 49 of mail naar l.versteeg@ggzcentraal.nl. Zij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 19-04-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen