Doorsturen
 
Doorsturen
 

Psychiater Kinder- & Jeugdpsychiatrie Ermelo (24-36 uur)

Ben jij een geregistreerde kinder- en jeugdpsychiater, die affiniteit heeft met een organisatie die zich verder wil ontwikkelen tot een moderne, specialistische netwerkorganisatie en ideeën heeft om bij te dragen aan deze ontwikkelingen? Solliciteer dan op deze vacature psychiater kinder- en jeugdpsychiatrie, met ...

 • Regio: Ermelo
 • Vakgebied: Psychiaters en artsen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 24 - 36 uur

Wat ga je doen?

Ben jij een geregistreerde kinder- en jeugdpsychiater, die affiniteit heeft met een organisatie die zich verder wil ontwikkelen tot een moderne, specialistische netwerkorganisatie en ideeën heeft om bij te dragen aan deze ontwikkelingen? Solliciteer dan op deze vacature psychiater kinder- en jeugdpsychiatrie, met standplaats Ermelo.

Als psychiater lever je een bijdrage aan het poliklinische team en aan één van de twee deeltijdteams. Tevens vervul je een rol in de opleiding van opleidelingen, denk aan psychiaters en verpleegkundig specialisten. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om deze functie te combineren met een van de andere teams van Fornhese, gevestigd in Amersfoort.

Fornhese heeft een team kinder- en jeugdpsychiaters die verantwoordelijk zijn voor de psychiatrische zorgverlening in de regio Eemland en Noord- West Veluwe en een team Flevoland en Gooi en Vechtstreek. De verdeling van taken van kinder- en jeugdpsychiaters geschiedt in collegiaal overleg binnen deze teams. Samen met collega- psychiaters wordt betrokkenheid verwacht bij de verdere ontwikkeling van de kinder- en jeugdpsychiatrie op onze werklocatie en in de RVZe. 

In nauw overleg met collega kinder- en jeugdpsychiaters en het hoofd bedrijfsvoering draag je zorg voor afstemming in de werkzaamheden van de behandeling en het beleid. Je zorgt mede voor een optimaal behandelmilieu uitgaande van de behandelprogramma’s, de vraagstelling van patiënten en ouders/verzorgers en de behandeldoelen. Je participeert in de regionale crisisdienst buiten kantooruren en de bovenregionale kinder- en jeugd achterwachtfunctie van Fornhese. 

Wat heb je nodig?

 • zowel ervaren als zojuist afgestudeerde kinder- en jeugdpsychiaters nodigen wij uit om te solliciteren;
 • je hebt belangstelling voor beleidsmatige aspecten, zoals het mede ontwikkelen van nieuwe concepten in samenwerking met ketenpartners;
 • je bent een stevige professional die in staat is de integratie van het behandelproces adequaat te initiëren en te begeleiden.

Wat mag je verwachten?

 • wij bieden bij deze vacature van psychiater kinder- & jeugdpsychiatrie een contract voor 24-36 uur per week voor onbepaalde tijd. 
 • het salaris is conform de CAO GGZ, AMS regeling.
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op onze website.
 • referentiecheck en een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is een onderdeel van onze selectieprocedure.

Waar ga je werken?

De RVZe Fornhese en Emerhese vormen een resultaat verantwoordelijke zorgeenheid  binnen GGz Centraal. Fornhese heeft kinder- en jeugdpsychiatrische voorzieningen in de regio’s Gooi en Vechtstreek, Flevoland, Noord West Veluwe. 
Emerhese is het behandelexpertisecentrum voor volwassenen met een autisme spectrum stoornis in Amersfoort. GGz Centraal bestaat uit meerdere RVZe’s in midden Nederland, een opleidingsinstituut en ondersteunende vakcentra.

De komende jaren gaan de regio teams van Fornhese zich verder ontwikkelen in de regio’s
en verder samenwerken op behandel- en mogelijk bedrijfsmatig niveau waarin Fornhese de kinder- en jeugdpsychiatrische expertise biedt als ook een bovenregionale essentiële klinische functie  inclusief de functies in het kader van de wet BOPZ en de spoedeisende  psychiatrische zorg. 

Fornhese is georganiseerd in regioteams met een bovenregionale borging van de transmurale spoedeisende zorg. De regioteams worden aangestuurd door een kinder- en jeugdpsychiater of klinisch psycholoog samen met een hoofd bedrijfsvoering. Er wordt intensief samengewerkt met de CJG ‘s en andere zorgaanbieders in de jeugdzorg als ook de volwassenenpsychiatrie, de lokale overheden en het (speciaal) onderwijs. De specialisten en generalisten van Fornhese hebben waar mogelijk ook taken in het brede veld van de jeugdhulp, waarbij het doel is om dit veld te versterken met kinder- en jeugdpsychiatrische kennis en kunde.  

In de regio Noord West Veluwe participeren wij actief in Centra voor Jeugd en Gezin, de Zorg Advies Teams en specialistische ondersteuning huisarts. 

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan Vera Messbauer (hoofd behandelprogramma K&J Ermelo) 06-20668609 of Elly Visser (hoofd bedrijfsvoering) 06-20957722. Zij nemen graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 12 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 13-06-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen