Doorsturen
 
Doorsturen
 

MBO/HBO verpleegkundige Psychiatrie & Verslaving & Neuropsychiatrie (NAH) Laren (32-36 uur)

Wil jij jouw vak als verpleegkundige in de volle breedte uitvoeren? Wil jij van betekenis zijn voor mensen met complexe psychiatrische problemen? Dan gaan we graag met je in gesprek!In jouw functie ga je patiënten begeleiden en motiveren in het volgen van de behandeling en draag je bij aan de ...

 • Regio: Laren
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: MBOHBO
 • Aantal uren per week: 32 - 36 uur

Wat ga je doen?

Wil jij jouw vak als verpleegkundige in de volle breedte uitvoeren? Wil jij van betekenis zijn voor mensen met complexe psychiatrische problemen? Dan gaan we graag met je in gesprek!

In jouw functie ga je patiënten begeleiden en motiveren in het volgen van de behandeling en draag je bij aan de ontwikkeling van herstel ondersteunende zorg, je onderhoudt o.a. contacten met het sociale netwerk van de patiënt.

Verder werk je samen met een deskundig multidisciplinair team (psychiater, verslavingsarts en verpleegkundig specialist, zorgcoördinatoren). Je begeleidt de groep en stuurt groepsprocessen aan.

Wat heb je nodig?

Sta jij stevig in je schoenen en kun je de rust bewaren in hectische situaties? Dan worden we nieuwsgierig naar je.
Verder hoort bij deze functie dat je:
 • in het bezit bent van diploma verpleegkundige niveau 4 (afgeronde BBL of BOL-opleiding) of HBO-V niveau 5;
 • BIG-geregistreerd bent;
 • een flexibele en creatieve werkhouding hebt en alert bent op de kwaliteit van de geboden zorg;
 • kennis en kunde met betrekking tot verslavingszorg is een voordeel, maar heb je dit niet: een mens is nooit te oud om te leren. We helpen je graag bij je verdere ontwikkeling.
Belangrijke competenties zijn: goede contactuele vaardigheden, empathisch vermogen, flexibele en proactieve instelling, overtuigingskracht, humor, stressbestendigheid en kunnen samenwerken.
Kortom, je bent een gezellig mens, die anderen begrijpt en je weet steeds de juiste attitude neer te zetten.

Wat mag je verwachten?

Wij bieden een werkplek in een professioneel en enthousiast team dat zich volop bezig houdt met inhoudelijke en organisatorische ontwikkelingen. De werkomgeving wordt verder gekenmerkt door korte lijnen, mogelijkheden voor ontplooiing en collegiaal overleg.
En verder:
 • bij aanstelling krijg je een vast contract;
 • je komt te werken op een mooi gelegen locatie, in een gezellig deskundig team;
 • wij bieden een fulltime contract voor 32 - 36 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 45 (minimaal € 1.843,- en maximaal € 3.135,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure. De kosten worden vergoed.

Waar ga je werken?

Juliana-Oord ligt op een prachtige locatie in Laren, midden in de bossen en heide van het Gooi.
Wij zijn een  boven regionaal expertise centrum met de zorgpaden psychiatrie & verslaving, detox en neuropsychiatrie. Binnen GGZ Centraal is Juliana-Oord de kliniek waar het specialisme ten aanzien van verslavingsproblematiek in combinatie met psychiatrische en neuro psychiatrische stoornissen behandeld wordt.

Het ontmoedigen van middelengebruik is een van onze speerpunten. Het betreft patiënten met ernstige recidiverende stoornissen, met problematiek op verschillende levensgebieden. Zowel met een gebrekkig ziekte-inzicht als een lage zorgmotivatie, met raakvlakken naar verslavingen, forensische en langdurige psychiatrie die door de ernst van de problematiek tijdelijk intensievere behandeling nodig hebben in een klinische setting, zodat er binnen deze setting goede diagnostiek verricht en behandeling geboden kan worden.

Juliana-Oord (Laren) vormt samen met de Rembrandthof (Hilversum) en de Mauritzhof (Bussum) de RVZe Gooi en Vechtstreek. 
Kijk voor meer informatie op www.ggzcentraal.nl.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? Schroom niet en neem vrijblijvend contact op met Marco Stronkhorst of Johan Ballast (teamleiders zorg) bereikbaar op 035 53 90 411. Appen mag ook: 06 485 792 02. 

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 16-04-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen