Doorsturen
 
Doorsturen
 

Basisarts Psychiatrische Hulpdienst Amersfoort - Avond / Weekend

Wil jij je verder ontwikkelen als basisarts? Wil je in korte tijd alle aspecten van de zorg voor psychiatrische patiënten in crisis leren kennen? Zowel kinderen/jeugd als volwassenen en ouderen? Dan is dit een prachtige kans! We vallen maar gelijk met de deur in huis. Ben jij naast bijvoorbeeld onderzoek of ...

 • Regio: Amersfoort
 • Vakgebied: Psychiaters en artsen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 8 - 36 uur

Wat ga je doen?

Wil jij je verder ontwikkelen als basisarts? Wil je in korte tijd alle aspecten van de zorg voor psychiatrische patiënten in crisis leren kennen? Zowel kinderen/jeugd als volwassenen en ouderen? Dan is dit een prachtige kans!
 
We vallen maar gelijk met de deur in huis
Ben jij naast bijvoorbeeld onderzoek of huidige baan nog op zoek naar een uitdagende baan? Voor de avond- en weekenddiensten van GGz Centraal in de regio Amersfoort zijn we op zoek naar een basisarts die interesse heeft  in de ggz. 
Je gaat flexibel aan de slag voor bij voorkeur een langere periode. De nachtdiensten doordeweeks zijn van 20:30 - 09.00 uur. In het weekend zijn de nachtdiensten van 20:30 - 09.00 uur en de dagdiensten van 08.30 - 21.00 uur.

Je werkt zelfstandig maar onder verantwoordelijkheid van een psychiater en direct samen met ervaren crisisinterventoren. Voor de spoedeisende psychiatrie doe je  beoordelingen, na verwijzing van de politie of de HAP. Uiteraard vraagt de functie om outreachend te werken in de gehele regio. De ene keer ga je naar het politiebureau, dan naar de crisiskamer of naar de patiënt thuis.

Je bent de arts die voor de regio Eemland de troubleshooter is, naast triage van een Avond Nacht Weekend hoofd of Coördinator Continu Zorg, doe je consulten. De ene keer telefonisch, de andere keer ga je naar de patiënt toe.

Kortom: een gevarieerde functie waarin je in een stroomversnelling kennismaakt met een veelvoud aan problematiek. Never a dull moment!

Wat heb je nodig?

Als jij je verder wilt ontwikkelen binnen de psychiatrie en degene bent die enthousiast wordt van het werken in een dynamische werkomgeving, zijn we nieuwsgierig naar je. Verder hoort bij deze functie dat je:
 • beschikt over een afgeronde opleiding tot basisarts en BIG geregistreerd bent;
 • ervaring hebt binnen de psychiatrie;
 • een flexibele en collegiale instelling hebt;
 • in bezit van rijbewijs B en beschikking hebt tot een auto.

Wat mag je verwachten?

Wij bieden een werkomgeving die wordt gekenmerkt door korte lijnen, mogelijkheden voor ontplooiing en fijne collega’s om mee samen te werken. En verder:
 • een contract met een individueel passend aantal uur per week voor onbepaalde tijd;
 • een dynamische werkomgeving;
 • een gedegen inwerkprogramma;
 • salaris conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.266,- en maximaal € 5.126,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • een referentiecheck maakt onderdeel uit van deze procedure en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) hoort hierbij, wij vragen aan en vergoeden de kosten;
 • goede opleidingsmogelijkheden en uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op onze werkenbijggzcentraal.nl.

Waar ga je werken?

Zon & Schild is een grote GGZ locatie aan de rand van Amersfoort. Op het terrein is een breed behandelaanbod gehuisvest waardoor patiënten eenvoudig kunnen wisselen van behandeltype of zorgzwaarte. Naast een breed basisaanbod zijn er ook een aantal specialismen op Zon & Schild, die zijn gericht op het behandelen van patiënten met complexe meervoudige problematiek. Op dit moment zo’n 250 bedden.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Ben Nijman (teamleider bedrijfsvoering), 06-20591978. Hij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 18-04-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen