Doorsturen
 
Doorsturen
 

sociaal psychiatrisch verpleegkundige (SPV) Persoonlijkheidsstoornissen Almere en Lelystad

In deze functie van sociaal psychiatrisch verpleegkundige (SPV) bij het deelspecialisme persoonlijkheidsstoornissen in Flevoland krijg je een gevarieerde functie in een zich ontwikkelende werkomgeving, waar je ruimte hebt voor persoonlijke groei en inbreng.Jij bent de professional die, in de rol ...

 • Regio: AlmereLelystad
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau:
 • Aantal uren per week: 24 uur

Wat ga je doen?

In deze functie van sociaal psychiatrisch verpleegkundige (SPV) bij het deelspecialisme persoonlijkheidsstoornissen in Flevoland krijg je een gevarieerde functie in een zich ontwikkelende werkomgeving, waar je ruimte hebt voor persoonlijke groei en inbreng.

Jij bent de professional die, in de rol van behandelaar, nauw samenwerkt met de collega’s van het multidisciplinaire team. Jij doet diagnostiek, stelt het behandelingsplan op en voert behandeling uit c.q. coördineert uitvoerend behandelaren. In deze tweedelijns specialistische ggz-zorg werk je vraag gestuurd en cliëntgericht. Waarbij de relatie tussen jou en de cliënt de grootste bijdrage levert aan de behandeling. 

Je werkt met (jong) volwassenen met uiteenlopende persoonlijkheidsproblematiek en psychiatrische klachten. Behandeling is zowel face-to-face en in de nabije toekomst ook met behulp van e-Health programma’s, zowel individueel als in groepen. Binnen het deelspecialisme PHS worden verschillende vormen van (groeps)behandeling en deeltijdbehandeling geboden, zoals: MBT, geïntegreerde psychotherapie en schematherapie.

Je werkt samen in een team met verschillende disciplines, zoals psychotherapeuten, klinisch psycholoog, sociotherapeuten, SPV, GZ- psychologen, ANIOS en psychiater. Je wordt uitgenodigd mee te helpen bij  de ontwikkeling van dit deelspecialisme persoonlijkheidsstoornissen binnen de RVZe Flevoland.
Het team biedt een gedegen opleidingsklimaat. Van jou wordt verwacht dat ook jij jouw kennis en kunde als SPV overdraagt aan opleidelingen.

Wat heb je nodig?

Je bent een innovatieve collega met visie op de zorg en je wilt bijdragen aan de ontwikkeling van ons deelspecialisme. We vinden het belangrijk dat jij als betrokken teamlid actief meedenkt over de verdere ontwikkeling en professionalisering van het behandelaanbod en bereid bent tot samenwerking. Je voelt je thuis in een team waar ruimte is voor eigen initiatief en ondernemen.

Verder:
 • een afgeronde opleiding tot SPV en bij voorkeur ervaring met groepstherapie; 
 • ervaring met het werken met persoonlijkheidsstoornissen;
 • bij voorkeur een afgeronde opleiding voor systemische behandeling, MBT of ervaring met schematherapie of bereidheid hierin te worden geschoold.

Wat mag je verwachten?

 • ruimte om, samen met je collega's het deelspecialisme persoonlijkheidsstoornissen verder te ontwikkelen;
 • een goed inwerkprogramma en desgewenst intervisie met jouw directe collega’s;
 • GGz Centraal is een opleidingsinstelling. Meewerken aan een opleiding op verschillende manieren kan een onderdeel van je werk zijn;
 • bijdragen aan nieuwe ontwikkelingen van ICT mogelijkheden in de behandelingen. Denk aan E-health, het Cliëntportaal of beeldbel-mogelijkheden (lees meer hierover onder deze link);
 • adequate administratieve ondersteuning;
 • een VOG verklaring en herregistratie BIG worden door ons vergoed;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 55 (minimaal € 2.407,- en maximaal € 3.894,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek).

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten.

Regio Flevoland is een jong en dynamisch deel van GGz Centraal. Binnen onze moderne psychiatrie zijn ambulante-, klinische- en deeltijdbehandeling geïntegreerd. Ook hebben wij een eigen afdeling psychodiagnostiek die ondersteunende screeningen en onderzoeken afneemt.
Binnen het deelspecialisme persoonlijkheidsstoornissen wordt gewerkt met verschillende therapeutische methodes waaronder schematherapie en MBT.

Werken binnen onze regio betekent dat je volop je innoverend vermogen kunt inzetten, dat de samenwerking met collega’s open en toegankelijk is, dat jouw mening er toe doet en bijdraagt aan de continue verbetering van onze zorg aan patiënten.

Meer informatie vind je op www.ggzcentraal.nl

Solliciteren

Is jouw interesse gewekt en wil je meer informatie? Neem dan contact op met Mirjam Verhoef (manager behandelzaken) via m.verhoef-fieggen@ggzcentraal.nl of het centrale nummer in De Meregaard 036 521 200. Of met Cri-cri Gouw (teamleider bedrijfsvoering) via c.gouw-vanhezik@ggzcentraal.nl of telefoon 06 8321 9607.

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 12-04-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen