Doorsturen
 
Doorsturen
 

medewerker medische administratie (aandachtsgebied aanmeld BOPZ)

Ben jij een teamplayer die nieuwsgierig, initiatiefrijk en assertief van aard is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor de medische administratie Eemland zoeken wij een medewerker medische administratie (aandachtsgebied BOPZ) voor 24-28 uur per week.Als medewerker van het aanmeld-/ BOPZ bureau ben je ...

 • Regio: Amersfoort
 • Vakgebied: Administratief
 • Opleidingsniveau: MBOHBO
 • Aantal uren per week: 24 - 28 uur

Wat ga je doen?

Ben jij een teamplayer die nieuwsgierig, initiatiefrijk en assertief van aard is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor de medische administratie Eemland zoeken wij een medewerker medische administratie (aandachtsgebied BOPZ) voor 24-28 uur per week.

Als medewerker van het aanmeld-/ BOPZ bureau ben je flexibel inzetbaar op aanmeld- en BOPZ-taken. Je bent een belangrijke schakel tussen de verwijzer en GGz Centraal. Je coördineert het logistieke proces vanaf het binnenkomen van de aanmelding tot aan de intake en bent het eerste aanspreekpunt voor verwijzers en derden. Je voert je werkzaamheden uit binnen de kaders van de regelgeving (WGBO, BOPZ, richtlijnen van zorgverzekeraars).

Als medewerker van de medische administratie ondersteun je de behandelaars en geneesheerdirecteur voor de juiste administratieve verwerking van de Middel of Maatregel en meldingen aan de Inspectie. Samen met je collega’s coördineer je de werkzaamheden van het aanmeld/BOPZ bureau. Je bewaakt de voortgang, en signaleert en rappelleert waar nodig.

De ontwikkelingen in de GGZ zorg gaan snel en de functie is dan ook volop in ontwikkeling. We verwachten van jou dat je meedenkt en meegroeit!

Wat heb je nodig?

 • een medisch administratieve opleiding MBO+ of HBO niveau;
 • je hebt kennis van het registratieproces en ervaring met applicatiesystemen binnen de GGZ en daarnaast is kennis van medische psychiatrische terminologie een pré;
 • je hebt een flexibele en zelfstandige werkhouding, bent je stressbestendig, nauwkeurig en gaat discreet om met informatie;
 • je bent in staat om nieuwe systemen en procedures snel je eigen te maken en te bewaken;
 • je hebt goede contactuele eigenschappen, correct en helder kunnen communiceren zowel mondeling als schriftelijk.
De voorkeur gaat uit naar een teamplayer die nieuwsgierig, initiatiefrijk en assertief van aard is.

Wat mag je verwachten?

 • wij bieden een contract voor 24-28 uur per week voor bepaalde tijd;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 45 (minimaal € 1.843,- en maximaal € 3.135,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek); 
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op onze werkenbijggzcentraal.nl;
 • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure.

Waar ga je werken?

GGz Centraal behandelt, begeleidt en ondersteunt mensen met psychische problemen, zodat zij de regie over hun eigen leven kunnen houden. We bieden onze zorg zo dicht mogelijk bij onze patiënten aan. We hebben een breed, toegankelijk behandelaanbod dat aansluit bij de zorgbehoefte van onze cliënten.

De resultaat verantwoordelijke eenheid Eemland is binnen GGz Centraal een relatief grote regio met een divers behandelaanbod dat is toegespitst op volwassenen en ouderen. Op het terrein van Zon & Schild en op diverse locaties Amersfoort en Soest wordt zorg geboden aan patiënten met complexe en ernstige psychiatrische problematiek, die voor een langere periode op (intensieve) psychiatrische zorg zijn aangewezen.
Deze zorg kan ambulant, deeltijd en / of intramuraal zijn en als dit voor de patiënt nodig is, worden de verschillende vormen van zorg afgewisseld. De fysieke nabijheid van deze zorg en de voorzieningen zijn daarvoor belangrijk. Het programma Sociale Psychiatrie biedt wijkgericht zorg aan via de FACT-methodiek. Zij heeft hiervoor vestigingen aan de Dalweg in Soest en aan Het Hof der Gedachten, Westsingel en Nieuweweg in Amersfoort.

Solliciteren

Wij zien je digitale sollicitatie voor de vacature medewerker medische administratie (aandachtsgebied aanmeld BOPZ) graag tegemoet.
Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met Monique Huijbers (teamleider) bereikbaar via m.huijbers@ggzcentraal.nl.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 21-02-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen