Doorsturen
 
Doorsturen
 

verpleegkundig specialist poli Harderwijk

Als verpleegkundig specialist regie behandelaar zijn EN coach van het verpleegkundig team van de ambulante programma's in Harderwijk? Je werkt binnen een multidisciplinair team voor het zorgprogramma stemming. Binnen dit programma zet je alles op alles zetten om de verkregen stabiliteit bij patiënten met een ...

 • Regio: Harderwijk
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 28 uur

Wat ga je doen?

Als verpleegkundig specialist regie behandelaar zijn EN coach van het verpleegkundig team van de ambulante programma's in Harderwijk?
 
Je werkt binnen een multidisciplinair team voor het zorgprogramma stemming. Binnen dit programma zet je alles op alles zetten om de verkregen stabiliteit bij patiënten met een chronische psychiatrische stoornis te behouden. Het team bestaat uit een verpleegkundig specialist, verpleegkundig specialist in opleiding, maatschappelijk werker, verslavingsarts, orthopedagoog en psychiater.

Als regiebehandelaar draag je zorg voor de integraliteit van het behandelproces en ben je het centrale aanspreekpunt voor alle betrokkenen, inclusief de patiënt/cliënt en diens naasten. Samen met jouw mede behandelaren zorg je voor een evenwichtige verdeling van de deelgebieden. Wanneer het nodig is verwijs je door naar andere zorgverleners.
 
Voor jou de uitdaging om als teamleider zorg, in nauwe samenwerking met je collega teamleider bedrijfsvoering het verpleegkundig-team te coachen naar een hoger niveau van functioneren door state of the art interventies te implementeren.

Jouw taken in het kort:  
 • je start met de (medische) intakes en somatisch onderzoek en bespreekt deze in het multidisciplinair overleg;
 • als regiebehandelaar stel je een diagnose, bepaald de indicaties en samen met de patiënt stel je een behandelplan vast. Aansluitend zorg je voor continuïteit, controle op en evaluatie van de behandeling;
 • binnen het vastgestelde behandelplan verricht jij medicamenteuze controles en daarbij behorende onderzoeken, ben je alert op veranderingen in de situatie en onderneemt daarin de benodigde acties;
 • je vervult een voortrekkersrol in de ontwikkeling van het verpleegkundig specialistische vakgebied en draagt dit uit binnen de organisatie;
 • samen met je collega’s in het behandelteam denk je actief mee aan manieren om de zorg voor onze doelgroep de komende jaren te verbeteren en bij te dragen aan deskundigheidsbevordering van zowel de patiënt, zijn netwerk en het team;
 • desgewenst treedt je op als projectleider om de kwaliteit van zorg en behandeling te versterken.

Wat heb je nodig?

Ambitie, initiatief en creativiteit op het gebied van nieuwe ontwikkelingen implementeren, maar ook  eigenwijs en zelfstandig in een multidisciplinair team de voortrekkersrol gaan pakken.
EN:
 • een verpleegkundige opleiding, aangevuld met de Master in Advanced Nursing Practice of Master Verpleegkundig Specialist. BIG geregistreerd onder artikel 14.
 • kennis van en ervaring met diagnostiek en behandeling van somatische problematiek al dan niet gerelateerd aan psychiatrische ziektebeelden;
 • zowel solistisch als multidisciplinair kunnen werken;
 • het prettig vinden om duaal te werken met een collega teamleider bedrijfsvoering.

Wat mag je verwachten?

De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen als individu en als verpleegkundig specialist. En afstemmen, sparren en samenwerken met je collega's van het multidisciplinair team.
Verder:
 • een fulltime/parttime contract voor 28-36 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.266,- en maximaal € 5.126,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • actief scholingsbeleid;
 • een persoonlijk studiebudget, voor de herregistratie conform art.14 wet BIG, ter hoogte van € 1.800,- per jaar (naar rato dienstverband);
 • uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.

De RVZe Veluwe & Veluwe Vallei biedt specialistische zorg aan volwassenen en ouderen met  psychiatrische problemen, op het landgoed Veldwijk in Ermelo en locaties daarbuiten. Wij kennen uitgebreide behandelvoorzieningen voor mensen met uiteenlopende psychiatrische problematiek.

De polikliniek in Harderwijk is een dynamische werkomgeving en omvat de volgende specialistische zorglijnen: persoonlijkheidsstoornissen, stemmings- en somatoforme stoornissen, eetstoornissen, 24-uurs acuut, ADHD en autisme.
Wil je meer weten? Kijk op de website www.ggzcentraal.nl.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Roely de Groote (teamleider) 06- 51642200 of met Ivo Stessel (psychiater)  0341 - 462300. Zij nemen graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 05-04-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen