Doorsturen
 
Doorsturen
 

sociotherapeut kinder- en jeugdpsychiatrie 12-18 jaar Lelystad

Heb jij als opvoedkundig begeleider/ sociotherapeut specifieke interesse in en expertise met jongeren in de leeftijdsgroep 12-18 jaar? Dan hebben wij als regioteam deeltijdbehandeling in Lelystad een mooie baan, met werktijden tussen half 9 en 5, voor jou.Als persoonlijk begeleider coördineer je de ...

 • Regio: Lelystad
 • Vakgebied: Begeleiding/agogie
 • Opleidingsniveau: HBO
 • Aantal uren per week: 24 - 32 uur

Wat ga je doen?

Heb jij als opvoedkundig begeleider/ sociotherapeut specifieke interesse in en expertise met jongeren in de leeftijdsgroep 12-18 jaar? Dan hebben wij als regioteam deeltijdbehandeling in Lelystad een mooie baan, met werktijden tussen half 9 en 5, voor jou.

Als persoonlijk begeleider coördineer je de diagnostiek/behandeltrajecten van jongeren op de deeltijd. Je observeert jongeren, draagt bij aan de diagnostiek en je vertaalt de verkregen informatie in concrete en duidelijke verslaglegging. Daarnaast vorm jij een veilig groepsklimaat, waarin je werkt met individuele  observatiedoelen en/of behandeldoelen.

Naast het werken op de groep heb je veel ambulante taken om jongeren zoveel mogelijk te ondersteunen in het op gang brengen van school, de invulling van sociale contacten en vrije tijd, en het functioneren thuis. Je gaat (op fietsafstand) op huisbezoek, overlegt met ouders/verzorgers, neemt deel aan rondetafel gesprekken, doet school observaties en bezoekt scholen voor overleg. Daarnaast help je met het implementeren van crisissignaleringsplannen.

Je bent teamlid van het multidisciplinaire regioteam Lelystad en je neemt deel aan het multidisciplinaire overleg. We vragen flexibiliteit van je in het zo nodig invallen bij ziekte en/of vakantie in de dagbehandelingsgroepen voor de leeftijd van 6-12 jaar.

Wil je weten hoe collega's werken bij GGz Centraal ervaren kijk dan naar deze korte clip.

Wat heb je nodig?

Je hebt kennis en ervaring met de doelgroep 12 tot 18 jarigen, de psychopathologie en groepsdynamische processen EN een diploma HBO-SPH, HBO-V of verpleegkundige niveau 4/5.

Verder:
 • een flexibele opstelling, stressbestendig zijn en resultaat gericht;
 • collegiaal, transparant en de voorkeur voor werken in een multidisciplinair team;
 • initiatiefrijk en ondernemend in het bieden en mee ontwikkelen van goede psychiatrische zorg in tijden van transformatie van de zorg rondom jeugd.

Wat mag je verwachten?

 • een parttime contract voor 24 tot 32 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • werktijden tussen half 9 en 5 uur;
 • een dienstfiets staat voor je klaar;
 • via de afdeling Training & Ontwikkeling kun je trainingen en E-learning volgen, zoals ART(Agressie Regulatie Training), de MAT en diverse klinische lessen; 
 • een actief scholingsbeleid en uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, meer hierover vind je op www.werkenbijggzcentraal.nl;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 45 (minimaal € 1.843,- en maximaal  € 3.135,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • referentiecheck en een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn een onderdeel van onze selectieprocedure. Wij vragen aan en vergoeden de kosten.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

Fornhese biedt medisch specialistische kinder- en jeugdpsychiatrie aan kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar. Wij bieden diagnostiek en (ambulante) behandeling vanuit vier regio's met verschillende behandellocaties. In Almere hebben we ook een kliniek beschikbaar voor ons gehele werkgebied. Daarnaast biedt Fornhese consultatie en dienstverlening aan bij ketenpartners.

Het regioteam Lelystad biedt specialistische psychiatrische behandeling voor kinderen en jongeren tussen de 6-18 jaar in een groot deel van Flevoland, waarbij  poliklinische behandeling, deeltijdbehandeling, Intensieve Psychiatrische Gezinszorg (IPG) en intensive hometreatment (IHT) mogelijk is. 

Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal

Solliciteren

Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met Bert Molenaar (teamleider) bereikbaar via telefoonnummer 06 109 397 25.
Wil je direct solliciteren dan ontvangen wij graag jouw brief en cv via de knop "Heb je interesse".

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
 

Reageren kan tot 15-02-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen