Doorsturen
 
Doorsturen
 

basispsycholoog FACT Soest/Baarn

Jij ziet als behandelaar altijd mogelijkheden voor efficiënte behandeling. Help de patiënt met jouw deskundigheid op weg naar herstel. FACT Soest/Baarn biedt een mooie mogelijkheid om werkervaring op te doen.Je maakt actief onderdeel uit van een professioneel en enthousiast team, waar inhoudelijke ontwikkeling en ...

 • Regio: Soest
 • Vakgebied: Gedragswetenschappen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 24 - 36 uur

Wat ga je doen?

Jij ziet als behandelaar altijd mogelijkheden voor efficiënte behandeling. Help de patiënt met jouw deskundigheid op weg naar herstel. FACT Soest/Baarn biedt een mooie mogelijkheid om werkervaring op te doen.
Je maakt actief onderdeel uit van een professioneel en enthousiast team, waar inhoudelijke ontwikkeling en goede organisatie belangrijk worden gevonden.

Als psycholoog bied je psychologische behandeling aan volgens ‘state of the art’ richtlijnen, zoals Cognitieve Gedrags Therapie (CGT). Je hebt contact met patiënten en naasten in het kader van shared caseload, dat wil zeggen dat je door een collega ingeschakeld kan worden om (samen) een patiënt en/of diens naasten te zien als dat nodig is. Je werkt met patiënten met uiteenlopende problematiek en psychiatrische diagnoses, regelmatig is ook sprake van verslaving en/of een licht verstandelijke beperking. Je krijgt de kans mee te denken over onze doelgroep.

De werkomgeving wordt gekenmerkt door korte lijnen en intercollegiaal overleg. FACT-Soest/Baarn is gevestigd op het ‘Zorgplein Soest’, een gezondheidscentrum met een multidisciplinair aanbod aan zorgverleners in een ‘koninklijke’, groene omgeving.

Wat heb je nodig?

Je hebt een toegankelijke en optimistische houding, de vaardigheid om in praktische oplossingen te denken en samen te werken met verschillende disciplines binnen en buiten de eigen organisatie.
Daarnaast:
 • ben je gediplomeerd basispsycholoog;
 • ben je in het bezit van een BAPD-aantekening (basisaantekening psychodiagnostiek), dit is een harde eis;
 • is het een pré als je ervaring hebt in het werken met EPA-patiënten of verslavingsproblematiek;
 • ben je enthousiast over je vak, houd je van een uitdaging en ben je flexibel;
 • ben je een team-werker die kennis op coachende wijze uitdraagt.
 Je voelt je thuis in een organisatie waar ruimte is voor het nemen van eigen initiatief en ondernemen, hebt gevoel voor humor en een groot relativeringsvermogen.

Wat mag je verwachten?

 • afhankelijk van jouw voorkeur, bieden wij je een contract voor 24 tot 36 uur per week in eerste instantie voor de duur van 7 maanden. Daarna bestaat de mogelijkheid tot verlenging;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 60 (minimaal € 2.793,- en maximaal € 4.355,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure.

Waar ga je werken?

Bij GGz Centraal staat de cliënt centraal. Hulp bieden aan mensen met psychiatrische problemen is de bestaansreden van de organisatie. Kwalitatief goede en gepassioneerde medewerkers zijn de sleutel tot goede hulpverlening. De organisatie wil een klimaat creëren waar de behoefte aan verder ontwikkelen en leren vanzelfsprekend is. Onze missie is het behandelen, begeleiden en ondersteunen van mensen met psychiatrische problemen, opdat zij de regie over hun eigen leven kunnen hebben, met zoveel autonomie en zelfstandigheid als mogelijk is.

Wil je meer weten over GGz Centraal? Kijk op www.ggzcentraal.nl.

Solliciteren

Wij zien jouw sollicitatie voor de vacature basispsycholoog FACT Soest/Baarn graag tegemoet.
Wil je eerst meer inhoudelijke informatie neem dan contact op met Ruud van Nus, verpleegkundig specialist GGZ, via telefoonnummer 06-1088 2634.
  
Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 15-02-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen