Doorsturen
 
Doorsturen
 

basisarts psychiatrie & verslaving Ermelo

Als basisarts/anios een fulltime baan in een uitdagende omgeving met een dynamisch en betrokken team? Spreekt verandering en afwisseling je aan? Dan ligt jouw uitdaging bij ons in de verslavingszorg op landgoed Veldwijk in Ermelo.De afdeling psychiatrie en verslaving biedt zorg aan mensen met ...

 • Regio: Ermelo
 • Vakgebied: Psychiaters en artsen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 36 uur

Wat ga je doen?

Als basisarts/anios een fulltime baan in een uitdagende omgeving met een dynamisch en betrokken team? Spreekt verandering en afwisseling je aan? Dan ligt jouw uitdaging bij ons in de verslavingszorg op landgoed Veldwijk in Ermelo.

De afdeling psychiatrie en verslaving biedt zorg aan mensen met verslavingsproblemen, eventueel in combinatie met een andere psychiatrische aandoening. Ons doel is Dichtbij en Deskundig zijn en Gastvrije zorg is een kernwaarde binnen onze behandelprogramma’s. De behandelingen zijn innovatief met een transparante systematiek van zorgpaden, alle teams werken consequent volgens deze richtlijnen.

Als arts voer je het medisch onderzoek uit bij cliënten met verslavingsproblemen en screen je cliënten op verslavings- en andere psychiatrische problematiek. Juist deze combinatie maakt de functie en de behandeling van cliënten interessant, afwisselend en dynamisch.

Je gaat nauw samenwerken met collega’s in een multidisciplinair team, waarbij jij als (verslavings-)arts verantwoordelijk bent voor de somatische en basis psychiatrische behandeling. Je draait mee in de aanwezigheidsdienst buiten de reguliere kantoortijden.

Als team hebben wij een open en collegiale cultuur waarin we intensief met elkaar samenwerken. Wij focussen ons op voortdurende verbetering van de kwaliteit van de behandeling en onze samenwerking. Wij vinden het belangrijk dat iedereen proactief meedenkt en staan daarbij open voor feedback. Wij horen dan ook graag jouw visie en aanpak.

Als basisarts krijg jij de kans jou expertise over te dragen en te delen bij het geven van scholing en deskundigheidsbevordering. Deze vacature is ontstaan doordat de vorige arts binnen GGz Centraal doorgestroomd is naar de opleiding tot psychiater. Wie weet is dit voor jou in de toekomst ook mogelijk.

Wat heb je nodig?

 • de opleiding tot basisarts afgerond;
 • BIG(her)-geregistreerd;
 • kennis en ervaring en affiniteit op het gebied van geïntegreerde psychiatrische en verslavingsproblematiek;
 • een open houding ten opzichte van zorginhoudelijke vernieuwingen en bereidheid daarin een actieve rol te spelen.
Daarnaast zijn de volgende zaken van belang: relativeringsvermogen en stressbestendigheid, doorzettingsvermogen, flexibel en buiten de bekende kaders kunnen denken, goed in staat zijn om samen te werken (met een multidisciplinair team), goede communicatieve en sociale vaardigheden en integriteit en een respectvolle bejegening.

Wat mag je verwachten?

 • een fulltime contract voor 36 uur per week voor bepaalde tijd;
 • samenwerken met hoog opgeleide collega's;
 • een goed bereikbare werklocatie;
 • scholing mogelijk via de afdeling Training & Ontwikkeling;
 • uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, een goede pensioenregeling en een bijdrage in de ziektekostenverzekering;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.266,- en maximaal € 5.126,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure. Wij vragen aan en vergoeden de kosten.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

Wil je meer weten? Kijk op www.ggzcentraal.nl

Solliciteren

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Rosita Vos (teamleider) bereikbaar via telefoonnummer 0341 - 566700 of 06 109 489 53.

Wil je direct solliciteren? Dan ontvangen wij graag jouw cv en brief.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 29-03-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen