Doorsturen
 
Doorsturen
 

Verpleegkundige Resocialisatie en Herstel, Bussum (36 uur) (zwangerschapsvervanging)

Begeleid jij als verpleegkundige individuele patiënten en groepen patiënten op weg naar herstel? Kom jij in onze kliniek in deze periode ervaring opdoen o.a. op het gebied van resocialisatie en herstel?Je begeleidt patiënten op de afdeling en daarbuiten, bijvoorbeeld in het behandelhuis, individueel als ook in ...

 • Regio: Bussum
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: MBO
 • Aantal uren per week: 36 uur

Wat ga je doen?

Begeleid jij als verpleegkundige individuele patiënten en groepen patiënten op weg naar herstel? Kom jij in onze kliniek in deze periode ervaring opdoen o.a. op het gebied van resocialisatie en herstel?
Je begeleidt patiënten op de afdeling en daarbuiten, bijvoorbeeld in het behandelhuis, individueel als ook in groepsverband. Dit kan begeleiden bij ADL/ HDL, dagactiviteiten maar ook het voeren van een keukentafelgesprek zijn.

Je maakt deel uit van een multidisciplinair team en je werkt nauw samen met collega’s, onder supervisie van de teamleider. EVV schap is onderdeel van deze functie en je draait mee in alle diensten.

De kliniek bestaat uit twee afdelingen, één afdeling voor Leefstijl en Herstel en de andere afdeling richt zich op Resocialisatie en Herstel. Werken in de TRIADE met veel aandacht voor de naastbetrokken is een groot goed binnen de afdeling.

Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan uit:
 • het coördineren en uitvoeren van de begeleiding zoals die in het behandel/verpleegplan is beschreven;
 • de werkstijl is herstel- en oplossingsgericht;
 • de patiënt, zijn/haar wensen en steunsysteem staan centraal binnen het supportief afdelingsmilieu;
 • herstel gerichte activering is HET ontwikkel- en speerpunt, denk hierbij aan het stimuleren én een bijdrage leveren aan een gezonde leefstijl.

Wat heb je nodig?

Je hebt goede contactuele vaardigheden, empathisch vermogen en een flexibele pro- actieve instelling. Competenties als overtuigingskracht, stressbestendigheid en goed kunnen samenwerken heb je beslist nodig in deze baan.
EN:
 • een diploma verpleegkunde niveau 4 of 5, met BIG registratie;
 • ervaring in de psychiatrie vinden we fijn maar is geen eis, je moet tenslotte ook ervaring kunnen opdoen!
 • affiniteit met de doelgroep en methodisch werken vinden we wel heel belangrijk!

Wat mag je verwachten?

 • werkplek op een mooi gelegen locatie, in een gezellig deskundig team;
 • wij bieden een contract voor 36 uur per week voor bepaalde tijd. Van 1 april 2019 tot 1 september 2019 (vervanging tijdens zwangerschap);
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 45 (minimaal € 1.843,- en maximaal  € 3.135,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • referentiecheck en een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn een onderdeel van onze selectieprocedure;
 • een actief scholingsbeleid en uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Waar ga je werken?

De Mauritzhof is in november 2010 in gebruik genomen. In dit centrum worden zowel ambulante (volgens de FACT methodiek), dagbehandeling als klinische behandeling geboden
De behandeling is gericht op ondersteuning op symptomatisch, sociaal en persoonlijk herstel. De patiënt heeft hierbij de leidende rol, bijgestaan door zijn/haar naastbetrokkenen.

We bieden behandelmodules als IMR (illness management recovery) en IPS (Individual Placement and Support). Samenwerking, shared decision making zijn belangrijke pijlers. Ook is er veel aandacht voor somatiek, leefstijl en bijwerkingen van psychofarmaca.
 
De Mauritzhof werkt nauw samen met andere partners in het veld, zoals de gemeente, RIBW, verslavingszorg, lokale overheden, woningbouwverenigingen, maatschappelijke- en welzijnsorganisaties, politie en met andere klinische opnameafdelingen van GGZ Centraal in Midden-Nederland.
 
De Mauritzhof maakt op dit moment een grote ontwikkeling door van langdurige zorg naar herstelgerichte behandeling. Werken in een team op de Mauritzhof betekent werken in een goede sfeer met betrokken collega’s, waarbij er verschillende uitdagingen op je pad komen

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Ellen van der Blom (teamleider) 035 - 6557010 of 06 - 51918784 Zij vertelt je graag meer!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 6 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 30-04-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen