Doorsturen
 
Doorsturen
 

crisisinterventor

Lukt het jou als SPV om contact te maken met mensen in een psychiatrische crisis? Durf jij de uitdaging aan te gaan om samen met de andere crisisinterventoren de polder in te gaan om het verschil te maken?Als crisisinterventor ben je de poortwachter van de acute psychiatrie in Flevoland. Jij bent als eerste bij de ...

 • Regio: Almere
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: HBO
 • Aantal uren per week: 32 uur

Wat ga je doen?

Lukt het jou als SPV om contact te maken met mensen in een psychiatrische crisis? Durf jij de uitdaging aan te gaan om samen met de andere crisisinterventoren de polder in te gaan om het verschil te maken?

Als crisisinterventor ben je de poortwachter van de acute psychiatrie in Flevoland. Jij bent als eerste bij de crisissituaties. Je ontmoet een zeer diverse populatie op diverse locaties, o.a. in de thuissituatie maar ook in de crisiskamer in de kliniek en op  het politiebureau. Samen met een arts doe je de eerste beoordelingen en schat je in wat er nodig is. Is direct handelen noodzakelijk, jullie zorgen er samen voor dat de patiënt op het juiste spoor wordt gezet. Met andere woorden je de-escaleert. 

Na de crisisbeoordelingen, wanneer de crisis is bezworen, maak je samen met de patiënt en zijn naasten een (crisis)behandelplan en samen met het multidisciplinaire team werken jullie toe naar herstel en voorkomen van terugval.

Conny Flos (crisisinterventor/SPV) over het team: “Wij zijn een super team met gedreven en gemotiveerde collega's. Humor en creativiteit zetten wij voorop,  wil je met ons meedoen dan is het bijna een eis! Een crisis zien wij als een uitdaging, een mooie gelegenheid om verandering aan te brengen. Heerlijk  probleemoplossend en buiten kaders denken. Saai is werken bij de crisisdienst nooit,  het houdt je scherp en draagt bij aan het vergroten van je deskundigheid”.  

Wil je weten hoe crisisinterventoren van een andere locatie het werken in de crisisdienst ervaren? Lees  hier het interview met Leo en Corine!

Wat heb je nodig?

Als crisisinterventor is het belangrijk om verder te kijken dan de gestelde kaders en zal er een apèl worden gedaan op je creativiteit en kennis van complexe psychiatrie. Je moet het leuk vinden om contact te maken met mensen en niet bang zijn om in contact te treden met keten partners. Kun je daarnaast ook nog de balans vinden tussen zelfstandig werken en intensief samen werken? Dan dagen wij jou uit om te solliciteren op deze veelzijdige baan.

Verder hoort bij deze functie dat je:
 • een (bijna)afgeronde SPV-opleiding hebt met BIG registratie; 
 • ervaring of affiniteit hebt met de acute en sociale psychiatrie;
 •  en in bezit bent van rijbewijs B en een auto/motor. 

Wat mag je verwachten?

Jij gaat deel uitmaken van een enthousiast en gevarieerd crisisteam, dat houdt van korte lijnen en persoonlijke inbreng en ontplooiing belangrijk vindt.
Verder mag je verwachten:
 • trainingen via de afdeling Training & Ontwikkeling en e-learning (klik en kijk), zoals ART(Agressie Regulatie Training), HOZ, de MAT en diverse klinische lessen; 
 • doorgroei mogelijkheden voor de opleiding tot verpleegkundig specialist;
 • een parttime contract voor 32 uur per week voor bepaalde tijd, voor de duur van één jaar;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 60 (minimaal € 2.793,- en maximaal € 4.355,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • werken op een goed bereikbare locatie, zonder files (Amsterdam 30 min.);
 • diensten doen hoort erbij, bereikbaarheid kun je vanuit huis organiseren;
 • dienstreisvergoeding van €0,36 per kilometer;
 • crisisdiensttoelage, ORT en een 13e maand.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Het behandelprogramma 24-uurs acuut  bestaat uit de High & Intensive Care, crisisdienst en IHT in Almere en een Open Kliniek in Lelystad. De acute psychiatrie is volop in ontwikkeling waarbij belangrijke thema’s zijnde doorontwikkeling van de IHT, terugdringen drang en dwang in de kliniek, HIC ontwikkeling, het verder doorvoeren van herstel ondersteunend behandelen, werken met ervaringsdeskundigen en intensiever betrekken van naasten bij de behandeling.

Wil je meer weten over GGz Centraal? kijk op de website www.ggzcentraal.nl.

Solliciteren

Bel of app met Jan Piet van Steensel (hoofd bedrijfsvoering) bereikbaar via telefoonnummer 036 5210200 of 06 12074361 of j.vansteensel@ggzcentraal.nl.

Direct solliciteren kan natuurlijk ook via de knop ´heb je interesse´, in de vacature op de website.
Wij vragen een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) voor je aan en vergoeden de kosten.
Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 28-03-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen