Doorsturen
 
Doorsturen
 

gezins-/systeemtherapeut kinder & jeugd

Ben jij een enthousiaste en ervaren gezins-/en systeemtherapeut die ons  regioteam  in Ermelo wil komen versterken?  Dan is deze vacature iets voor jou!Als kinder- en jeugdpsychiatrische voorziening zijn wij actief binnen het brede veld van jeugdzorg en werken wij samen met andere zorg aanbieders. Het regioteam ...

 • Regio: Ermelo
 • Vakgebied: Gedragswetenschappen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 32 - 36 uur

Wat ga je doen?

Ben jij een enthousiaste en ervaren gezins-/en systeemtherapeut die ons  regioteam  in Ermelo wil komen versterken?  Dan is deze vacature iets voor jou!

Als kinder- en jeugdpsychiatrische voorziening zijn wij actief binnen het brede veld van jeugdzorg en werken wij samen met andere zorg aanbieders. Het regioteam Ermelo biedt specialistische GGZ voor patiënten tussen de 0 -18 jaar in Ermelo en de gemeentes in Noord-West-Veluwe, maar ook voor patiënten uit Nijkerk, Barneveld en Zeewolde.
De behandeling kan bestaan uit poliklinische behandeling en/of deeltijdbehandeling (6-12 jaar, gevestigd in Nunspeet, en 12-18 jaar, gevestigd in Ermelo), consultatie en waar nodig ook behandeling thuis (IPG) en op school. Binnen Fornhese neemt (systeem)diagnostiek en (systeem)behandeling een belangrijke plaats in.

Als gezins-/en systeemtherapeut heb je zowel poliklinisch als in de deeltijd een rol in de gezinsdiagnostiek en de behandeling van kinderen/jongeren (6-18 jaar) en hun gezinnen. In jouw functie is het belangrijk dat je goed verbinding kan maken, het gezin en de problematiek vanuit meerdere perspectieven kan bekijken. Als behandelaar ben je verantwoordelijk voor het opstellen van het behandelingsplan en voor het uitvoeren c.q. coördineren van de behandeling van kinderen en jongeren en hun gezin. 
 
In het multidisciplinaire team werk je intensief samen met de GZ-psychologen, vaktherapeuten (beeldend-, drama- en psychomotore therapie), de sociotherapeuten van de deeltijdbehandelingen en de psychiater. Daarnaast heb je een bijdrage tijdens het multidisciplinaire overleg wat betreft systeemtheoretisch denken en werken. Ook supervisie/werkbegeleiding van de ambulant thuisbegeleiders (IAG) behoort tot de mogelijkheden en omdat we ook veel samenwerken met ketenpartners kunnen ook gesprekken buitenshuis en op scholen nodig zijn. 

Kortom: een afwisselende baan met de nodige uitdagingen en collegiale teamleden. 
 
De werksfeer is plezierig, laagdrempelig en transparant. Er is ruimte om zelfstandig te werken en veel ervaring op te doen en jezelf te ontwikkelen op meerdere vlakken binnen het multidisciplinair team en de organisatie.

Wat heb je nodig?

 • je hebt een afgeronde opleiding en registratie (NVRG) tot gezins-/systeemtherapeut; 
 • je hebt ervaring en affiniteit met de doelgroep: kinder- en jeugdpsychiatrie, specialistische GGZ met name complexe en soms crisisgevoelige problematiek bij jongeren van 12-18 jaar; 
 • je hebt ervaring met de methodiek Non Violent Resistance (NVR) en Cultuur-sensitief werken is een pré. 

Wat mag je verwachten?

 • wij bieden bij deze vacature voor gezins-/systeemtherapeut kinder- & jeugdpsychiatrie een contract voor 32-36 uur per week voor onbepaalde tijd; 
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 60 (minimaal € 2.793,- en maximaal € 4.355,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek); 
 • het doen van een referentiechecken het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure; 
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op onzewerkenbijggzcentraal.nl. 

Waar ga je werken?

Fornhese is een aanbieder van specialistische geneeskundige jeugd geestelijke gezondheidszorg aan kinderen van 0 tot 18 jaar en hun naastbetrokkenen. Fornhese richt zich primair op diagnostiek en behandeling van complexe kinder- en jeugd psychiatrische problematiek, waarbij het (weer) op gang brengen van de ontwikkeling van deze kinderen en jeugdigen binnen het gezin, op school en in het 3e milieu centraal staat.

Het behandelaanbod bestaat uit ambulante behandeling, deeltijd- en klinische behandeling georganiseerd in behandelprogramma's in regioteams in Hilversum, Almere, Lelystad, Ermelo en Amersfoort waarbij wordt aangesloten op de regionale vraag per regio en per leeftijd. Daarnaast is er een overstijgend behandelprogramma voor spoedeisende en complexe ambulante zorg. 

Solliciteren

Wij zien je digitale sollicitatie voor de vacature gezins-/ systeemtherapeut kinder- en jeugdpsychiatrie graag tegemoet. 

Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met Lammie Fien (coördinator regioteam Ermelo) bereikbaar via telefoonnummer 06-23683326.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op onze website.

Reageren kan tot 30-01-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen