Doorsturen
 
Doorsturen
 

verpleegkundige flexpool Veluwe & Veluwe Vallei

Ben jij een verpleegkundige die juist het werken op verschillende klinische afdelingen als een positieve uitdaging ziet? Solliciteer dan op deze vacature voor verpleegkundige flexpool Veluwe & Veluwe Vallei.Binnen de RVZe Veluwe & Veluwe Vallei werken we met een roosterbureau van waaruit voor alle ...

 • Regio: Ermelo
 • Vakgebied: VerpleegkundeBegeleiding/agogie
 • Opleidingsniveau: MBOHBO
 • Aantal uren per week: 20 - 36 uur

Wat ga je doen?

Ben jij een verpleegkundige die juist het werken op verschillende klinische afdelingen als een positieve uitdaging ziet? Solliciteer dan op deze vacature voor verpleegkundige flexpool Veluwe & Veluwe Vallei.

Binnen de RVZe Veluwe & Veluwe Vallei werken we met een roosterbureau van waaruit voor alle afdelingen in de 24-uurszorg de inzet van flexibel personeel wordt geregeld, bijvoorbeeld voor ziektevervanging of tijdens verlof en scholing.

Je werkt binnen gedreven teams, die veelal bestaan uit verpleegkundigen, begeleiders of verzorgenden, arts-assistenten, psychiater, maatschappelijk werker en activiteiten begeleiders. Je begeleidt zelfstandig patiënten, zowel individueel als in groepsverband. Samen met je collega’s zorg je voor een optimaal behandel- en/of leefklimaat. Je bewaakt de structuur van het behandelprogramma, het ritme van de dag en de gemaakte afspraken.

Wat heb je nodig?

 • gediplomeerd als psychiatrisch verpleegkundigen (niveau 4 of HBO-V) of SPH;
 • enige werkervaring binnen de zorg, bij voorkeur de GGZ;
 • een brede belangstelling en een flexibele inzetbaarheid zowel in tijd als werkplek.
Profiel:
Je staat stevig in je schoenen, bent geduldig en zoekt de samenwerking met collega’s.
Je bent alert, kunt snel schakelen, en bent creatief in het vinden van oplossingen.
Je communiceert op een prettige en duidelijke manier en weet patiënten te motiveren en te stimuleren.

Wat mag je verwachten?

 • we bieden een contract voor minimaal 20 en maximaal 36 uur per week, in eerste instantie voor de duur van een jaar. Afhankelijk van organisatie ontwikkeling bestaat kans op verlenging;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 40 (minimaal € 1.843 ,- en maximaal € 2.863,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure( de kosten worden vergoed).

Waar ga je werken?

GGz Centraal is dichtbij; in kleinschalige centra verspreid over het midden van het land bieden wij geestelijke gezondheidszorg. Wij zijn een innovatieve kennisorganisatie die professionele behandeling en begeleiding biedt, wetenschappelijk onderzoek doet én professionals opleidt. Wij kennen resultaatverantwoordelijke zorgeenheden (RVZe’s).

De RVZe Veluwe & Veluwe Vallei biedt specialistische zorg aan volwassenen en ouderen met psychische problemen, onder andere rond en op landgoed Veldwijk in Ermelo. Het behandelaanbod is uiterst gevarieerd waardoor op vrijwel elke zorgvraag een passend antwoord geboden kan worden.

Solliciteren

Nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie? Neem dan contact op met Titia van de Ridder, 1e medewerker roosterbureau, telefoonnummer 0341-566 916 of Bas-Jan Stoute, hoofd bedrijfsvoering, telefoonnummer 06 102 094 82.

Wil je direct solliciteren? Stuur dan via het sollicitatieformulier je cv en brief met motivatie.
Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl. 

Reageren kan tot 18-01-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen