Doorsturen
 
Doorsturen
 

teamleider Medische Administratie

Als teamleider medische administratie ben je van vele markten thuis. Enerzijds ben je analytisch sterk en ben je een kei in administratieve processen. Anderzijds neem je van nature de voortrekkersrol op je en weet je een team te managen en te inspireren. Uiteraard ben je bekend met de diverse financieringsstromen en ...

 • Regio: Ermelo
 • Vakgebied: Staf en management
 • Opleidingsniveau: HBO
 • Aantal uren per week: 36 uur

Wat ga je doen?

Als teamleider medische administratie ben je van vele markten thuis. Enerzijds ben je analytisch sterk en ben je een kei in administratieve processen. Anderzijds neem je van nature de voortrekkersrol op je en weet je een team te managen en te inspireren. Uiteraard ben je bekend met de diverse financieringsstromen en weet je wat komt kijken bij het runnen van een medische administratie.

In jouw rol ben je verantwoordelijk voor het optimaal begeleiden van de afdelingen op het gebied van het medische administratieve proces. Je inventariseert de behoeftes van de behandelorganisatie en de medewerkers medische administratie. Hierbij zoek je een nauwe samenwerking t met de teamleiders zorg en bedrijfsvoering. Samen met jouw team streef je naar  een juiste, tijdige en volledige registratie. Daarbij volg je de externe ontwikkelingen in de markt en binnen jouw vakgebied en neem je jouw team mee in deze ontwikkelingen.

De hele medische administratie bestaat uit 46 medewerkers (35 fte) verspreid over zes locaties. Het aansturen van een van de teams (12 fte) en het uitvoeren van personeelsmanagement is het grootste onderdeel van jouw baan.

Vanuit de rol als teamleider medische administratie op de locatie in Ermelo werk je nauw samen met je collega teamleider van de buitenlocaties. Daarnaast neem je indien nodig waar voor de manager medische administratie bij afwezigheid.

Wat heb je nodig?

 • hbo werk- en denkniveau en een goede kennis van en inzicht in organisatieprocessen;
 • een administratieve en leidinggevende achtergrond en een goed analytisch vermogen;
 • je volgt actief de ontwikkelingen binnen het vakgebied, hebt  kennis van de wet- en regelgeving en bent bekend met diverse financieringsstromen;
 • een scala aan sociale vaardigheden als tact, luisteren, daadkracht en besluitvaardigheid;
 • je krijgt te maken met uiteenlopende, tegengestelde belangen die je op een goede wijze moet behartigen;
 • je bent ondernemend, een teamspeler maar ook in staat zelfstandig te werken.

Wat mag je verwachten?

Wij bieden je een verantwoordelijke en uitdagende baan met groeimogelijkheden binnen een een dynamische werkomgeving. Je krijgt in deze functie de gelegenheid om een actieve rol in te nemen binnen de bedrijfsvoering van onze organisatie. De aanstelling is voor één jaar met uitzicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd en doorgroeimogelijkheden. De functie is ingedeeld in FWG 50 (minimaal € 2.091,- en maximaal € 3.467,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek). De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-GGz.

Waar ga je werken?

Een organisatie met geïnspireerde medewerkers, een actief scholingsbeleid en oog voor jouw talent, dat is GGz Centraal. Je krijgt bij ons alle ruimte je kwaliteiten te ontwikkelen om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten.

 

Solliciteren

Nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie over deze uitdagende en afwisselende baan? Neem dan contact op met Brigitta Quint, manager medische administratie. Telefoon 06 128 532 72.

Wil je direct solliciteren? Dan ontvangen wij graag jouw digitale sollicitatie.
Een VOG vragen wij voor je aan en we vergoeden de kosten.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 11-02-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen