Doorsturen
 
Doorsturen
 

teamleider Medische Administratie

Heb jij een goed analytisch vermogen en sta jij bekend om jouw leidinggevende en sociale vaardigheden? Kennen bovendien de diverse financieringsstromen geen geheimen meer voor jou? Dan is deze baan van teamleider bij de medische administratie in Ermelo een mooie kans om jezelf verder te ontwikkelen!Als teamleider ...

 • Regio: Ermelo
 • Vakgebied: Staf en management
 • Opleidingsniveau: HBO
 • Aantal uren per week: 36 uur

Wat ga je doen?

Heb jij een goed analytisch vermogen en sta jij bekend om jouw leidinggevende en sociale vaardigheden? Kennen bovendien de diverse financieringsstromen geen geheimen meer voor jou? Dan is deze baan van teamleider bij de medische administratie in Ermelo een mooie kans om jezelf verder te ontwikkelen!

Als teamleider ben je verantwoordelijk voor het optimaal begeleiden van de afdelingen op het gebied van het medisch administratieve proces. Hiertoe inventariseer je behoeftes van de behandelorganisatie en de medewerkers medische administratie, waarbij je nauwe samenwerking zoekt met de teamleiders zorg en bedrijfsvoering. Jij draagt zorg voor een juiste, tijdige en volledige registratie. Daarbij volg je de externe ontwikkelingen en ben je in staat deze te vertalen naar de medewerkers.

De gehele medische administratie bestaat uit 46 medewerkers (35 fte) verspreid over 6 locaties. Het aansturen van een team (12 fte) en het uitvoeren van personeelsmanagement is onderdeel van jouw baan.

Vanuit de rol als teamleider medische administratie, op de locatie in Ermelo werk je nauw samen met je collega teamleider van de buitenlocaties. Daarnaast zul je bij afwezigheid de manager medische administratie waar nodig waarnemen.
 

Wat heb je nodig?

 • HBO werk- en denkniveau en een goede kennis van en inzicht in organisatieprocessen;
 • een administratieve en leidinggevende achtergrond en een goed analytisch vermogen;
 • je volgt actief de ontwikkelingen binnen het vakgebied, hebt gedegen kennis van de wet- en regelgeving en bent bekend met diverse financieringsstromen;
 • een scala aan sociale vaardigheden als tact, luisteren, daadkracht en besluitvaardigheid;
 • je krijgt te maken met uiteenlopende, tegengestelde belangen die je op een goede wijze moet behartigen;
 • een klant- en servicegerichte houding. Je bent ondernemend, een teamspeler maar ook in staat zelfstandig te werken.

Wat mag je verwachten?

Wij bieden je een verantwoordelijke en uitdagende baan met groeimogelijkheden binnen een enthousiast team en een dynamische werkomgeving. Het betreft een boeiende functie, die de gelegenheid biedt om actief te zijn binnen de bedrijfsvoering van onze organisatie.
 • de aanstelling is voor één jaar, met uitzicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd en doorgroeimogelijkheden;
 • de functie is ingedeeld in FWG 50 (minimaal € 2.091,- en maximaal € 3.467,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek). Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring;
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-GGz. Meer hierover vind je op www.werkenbijggzcentraal.nl.

Waar ga je werken?

Een organisatie met geïnspireerde medewerkers, een actief scholingsbeleid en oog voor jouw talent, dat is GGz Centraal. Je krijgt bij ons alle ruimte je kwaliteiten te ontwikkelen om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten.

 

Solliciteren

Nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie over deze uitdagende en afwisselende baan? Neem dan contact op met Brigitta Quint, manager medische administratie. Telefoon 06 128 532 72.

Wil je direct solliciteren? Dan ontvangen wij graag jouw digitale sollicitatie.

Een VOG vragen wij voor je aan en we vergoeden de kosten.
Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 25-01-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen