Doorsturen
 
Doorsturen
 

psychiater Verslaving & Neuropsychiatrie (NAH)

Naast het diagnosticeren en behandelen van psychiatrische patiënten met veelal verslavings- en/of neuropsychiatrische problematiek, krijg je de verantwoordelijkheid over het zorgpad neuropsychiatrie/voortgezette behandeling psychiatrie en verslaving. Je hebt een voortrekkersrol in de ontwikkeling van het ...

 • Regio: Laren
 • Vakgebied: Psychiaters en artsen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 36 - 0 uur

Wat ga je doen?

Naast het diagnosticeren en behandelen van psychiatrische patiënten met veelal verslavings- en/of neuropsychiatrische problematiek, krijg je de verantwoordelijkheid over het zorgpad neuropsychiatrie/voortgezette behandeling psychiatrie en verslaving. Je hebt een voortrekkersrol in de ontwikkeling van het behandelbeleid van de afdeling en in veranderingsprocessen. Patiënten, kwaliteit, resultaat en klanttevredenheid zijn de kernbegrippen waarmee jij aan de slag gaat. Vanzelfsprekend doe je dit niet alleen, je gaat aan de slag met een daadkrachtig, specialistisch en multidisciplinair team.
 
Bij veel patiënten is sprake van ernstige recidiverende stoornissen, met problematiek op verschillende levensgebieden. We behandelen volgens het Integrated Dual Disorder Treatment model (IDDT). Patiënten zijn zieker dan op een gemiddelde afdeling. Vaak is er sprake van zowel gebrekkig ziekte-inzicht als een lage zorgmotivatie, met raakvlakken naar verslavingen, forensische en langdurige psychiatrie. De behandelingen zijn kort, variëren van 1 à 3 weken tot 3 maanden. Kortom een dynamische afdeling met veel zelfstandigheid, korte lijnen, herstelgericht werken en snelle doorstroom.

Het team:
Binnen Juliana-Oord zijn wij een nog jonge discipline, samen ontdekken en ontwikkelen we nog veel. De sfeer is positief en stimulerend. Als collega´s hechten wij aan korte lijnen. We zijn open naar elkaar, we werken in één gang, dan loop je snel bij elkaar binnen. Elkaar bijstaan en helpen is vanzelfsprekend. We reageren snel en koppelen snel en adequaat terug.

Andere taken: 
 • eindverantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van een multidisciplinair behandelplan;
 • actief bijsturen, zodra de resultaten dreigen tegen te vallen;
 • adviseren rond voortzetting van juridische maatregelen bij onvrijwillig opgenomen cliënten;
 • GGz Centraal is een opleidingsziekenhuis. Meewerken aan de opleiding op verschillende manieren kan een onderdeel van je werk zijn, je geeft o.a. werkbegeleiding aan een of meerdere AIOS;
 • meedraaien in de crisisdienstregeling hoort erbij.

Wat heb je nodig?

Je thuis voelen in een jong team, dat behept is met professionele nieuwsgierigheid.
En verder:
 • je bent BIG-geregistreerd als psychiater;
 • heb je werkervaring op het gebied van geïntegreerde psychiatrische en verslavingsproblematiek;
 • je bent een stevige professional die in staat is de integratie van het behandelproces adequaat te initiëren en te begeleiden;
 • je hebt visie, bent pro actief en hebt doorzettingsvermogen.

Wat mag je verwachten?

Een voortrekkersrol bij een werkgever die de ambitie heeft om onze doelgroep nog beter te bedienen. Je kunt rekenen op professionele en betrokken collega’s die jou graag in het team verwelkomen.
Verder:
 • een contract voor onbepaalde tijd;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, AMS regeling;
 • een goed bereikbare werklocatie (Amsterdam of Utrecht 30 minuten);
 • uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, een goede pensioenregeling en een bijdrage in de ziektekostenverzekering.

Waar ga je werken?

Juliana-Oord (Laren) vormt samen met de Rembrandthof (Hilversum) en de Mauritzhof (Bussum) de RVZe Gooi en Vechtstreek. Juliana-Oord is een bovenregionaal expertise centrum, met als kerntaken psychiatrie en verslaving en neuropsychiatrie.

Binnen Juliana-Oord ontwikkelen we klinische behandeling volgens de zorgpaden detoxificatie, voortgezette behandeling psychiatrie en verslaving en neuropsychiatrie. Ontwikkeling van expertise is een continu proces. Het ontmoedigen van middelengebruik is een van onze speerpunten. Gastvrije zorg is een kernwaarde binnen onze behandelprogramma’s.

Wil je meer weten over Juliana-Oord? Kijk op www.ggzcentraal.nl.

Solliciteren

Wil jij die bepalende en specialistische rol? Bel of app met Ingrid van der Schaaf (psychiater): 06-53934191.

Graag ontvangen wij jouw actuele cv en korte motivatie via de website en de knop ´Heb je interesse´.
Gesprekken vinden aansluitend en in overleg plaats.
Een referentiecheck en een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure (wij vergoeden de kosten). 

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 22-03-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen