Doorsturen
 
Doorsturen
 

medewerker salarisadministratie (22 uur)

Ben jij een allround  medewerker salarisadministratie? Is service verlenen jou op het lijf geschreven en heb je ruime ervaring in het werken met applicaties van RAET en Excel? Kom dan jouw deskundigheid inzetten bij GGz Centraal en solliciteer op de vacature van medewerker salarisadministratie. Als ...

 • Regio: Amersfoort
 • Vakgebied: Administratief
 • Opleidingsniveau: MBO
 • Aantal uren per week: 22 uur

Wat ga je doen?

Ben jij een allround  medewerker salarisadministratie? Is service verlenen jou op het lijf geschreven en heb je ruime ervaring in het werken met applicaties van RAET en Excel? Kom dan jouw deskundigheid inzetten bij GGz Centraal en solliciteer op de vacature van medewerker salarisadministratie.
 
Als salarisadministrateur, draag je zorg, samen met je collega’s, voor een correcte salarisbetaling en voer je bijbehorende administratieve taken uit conform wet- en regelgeving. De werkzaamheden worden uitgevoerd in directe samenhang en in nauwe samenwerking met collega’s van de personeelsadministratie binnen ons Servicecentrum.

Een gemiddelde werkdag wordt gekenmerkt door hectiek en dynamiek. Ad hoc handelen is dagelijkse kost. Als salarisadministrateur krijg je regelmatig onverwachte vragen die efficiënt en servicegericht beantwoord moeten worden. Je signaleert waar processen en systemen beter kunnen en je bent niet bang om initiatief te nemen en (ongevraagd) advies te geven. 

De salarisadministratie maakt onderdeel uit van het servicecentrum HR wat valt onder het Vakcentrum M&O. Met 25 medewerkers HR zijn wij het eerste aanspreekpunt en vraagbaak voor alle HR- en salarisvragen van ruim 2700 medewerkers en leidinggevenden.

Wat heb je nodig?

Om de werkzaamheden zelfstandig uit te kunnen voeren is het hebben van een afgeronde opleiding Praktijk Diploma Loonadministratie (PDL) en minimaal 5 jaar relevante werkervaring binnen de zorgsector een vereiste.
Daarnaast vinden wij het noodzakelijk dat je:
 • collegiaal, vriendelijk en klantgericht bent;
 • ruime aantoonbare ervaring hebt in het werken met YouForce (RAET), Beaufort/Impromptu en Excel als onderdeel van Microsoft Office 365;
 • gedegen kennis hebt van relevante wet- en regelgeving en CAO zaken;
 • een zelfstandige werkhouding, frisse energie en veel goede ideeën hebt; nieuwsgierig en oplossingsgericht bent; graag in een team samen werkt;
 • beschikt over goede communicatieve gespreksvaardigheden evenals mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden vanuit een service gerichte houding.

Wat mag je verwachten?

 • wij bieden een parttime contract voor 22 uur per week voor de duur van een jaar. De werkuren worden verdeeld over minimaal drie dagen waaronder de vrijdag;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 40 (minimaal € 1.843,- en maximaal € 2.863,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op www.werkenbijggzcentraal.nl;
 • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure, wij vragen aan en de kosten worden vergoed.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken.
Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 
 
GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.
Wil je meer weten? Kijk op de website www.ggzcentraal.nl.

Solliciteren

Wij zien je digitale sollicitatie voor de vacature medewerker salarisadministratie graag tegemoet.
Wil je eerst meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Jordan Lamslag, salarisadministrateur (0341-566692), of Maarten Keijsers, hoofd servicecentrum HR (06- 51714246).

Briefselectie en sollicitatiegesprekken vinden plaats in de maand december 2018.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 21-12-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen