Doorsturen
 
Doorsturen
 

HR ondersteuner (24-28 uur)

Ben jij een allround  medewerker HR? Is service verlenen jou op het lijf geschreven en heb je ervaring met het werken met diverse applicaties? Kom dan jouw deskundigheid inzetten bij GGz Centraal en solliciteer op de vacature van HR ondersteuner. Als HR ondersteuner, ondersteun je de leidinggevenden bij de ...

 • Regio: Amersfoort
 • Vakgebied: Administratief
 • Opleidingsniveau: MBO
 • Aantal uren per week: 24 - 28 uur

Wat ga je doen?

Ben jij een allround  medewerker HR? Is service verlenen jou op het lijf geschreven en heb je ervaring met het werken met diverse applicaties? Kom dan jouw deskundigheid inzetten bij GGz Centraal en solliciteer op de vacature van HR ondersteuner.
 
Als HR ondersteuner, ondersteun je de leidinggevenden bij de uitvoering van personele zaken, zoals het verwerken van mutaties, het voeren van arbeidsvoorwaardengesprekken en het geven van informatie. De werkzaamheden worden verricht voor een specifieke regio binnen GGz Centraal, maar je kunt ook in verband met vakantie of waarneming ingezet worden t.b.v andere regio’s of vakcentra. Je werkt nauw samen met de leidinggevenden, HR adviseurs en medewerkers.

Een gemiddelde werkdag wordt gekenmerkt door hectiek en dynamiek. Ad hoc handelen is dagelijkse kost. Als HR ondersteuner krijg je regelmatig onverwachte vragen die efficiënt en servicegericht beantwoord moeten worden. Je signaleert waar processen en systemen beter kunnen en je bent niet bang om initiatief te nemen en (ongevraagd) advies te geven. 

Het Servicecentrum HR is onderdeel van het Vakcentrum M&O. Met 25 medewerkers HR zijn wij het eerste aanspreekpunt en vraagbaak voor alle HR-vragen van 2700 medewerkers en leidinggevenden.

Wat heb je nodig?

Om zelfstandig de werkzaamheden uit te kunnen voeren is het, naast een afgeronde relevante opleiding op minimaal MBO niveau 4, een vereiste dat je:
 • collegiaal, flexibel, vriendelijk en klantgericht bent;
 • bestand bent tegen piekbelasting in uitvoering van de werkzaamheden met een deadline;
 • ruime aantoonbare ervaring hebt in het werken met applicaties zoals YouForce (RAET), Microsoft Office 365, waaronder Word en Excel , Beaufort/Impromptu en Connexys;
 • gedegen kennis hebt van en geïnteresseerd bent in arbeidsrechtelijke en CAO zaken;
 • een zelfstandige werkhouding hebt, nieuwsgierig en oplossingsgericht bent;
 • beschikt over zeer goede communicatieve gespreks- en onderhandelingsvaardigheden in verband met het voeren van arbeidsvoorwaarden gesprekken en het verstrekken van informatie aan onze klanten.

Wat mag je verwachten?

 • wij bieden een parttime contract voor 24 uur tot 28 uur per week voor de duur van een jaar. De werkuren worden verdeeld over minimaal drie en bij voorkeur vier dagen, waaronder de vrijdag;
 • een hardwerkend team met leuke collega's;
 • standplaats is Amersfoort, maar incidenteel verricht je ook werkzaamheden op andere locaties;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 40 (minimaal € 1.843,- en maximaal € 2.863,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op www.werkenbijggzcentraal.nl;
 • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure, wij vragen aan en de kosten worden vergoed.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken.
Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 
 
GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.
Wil je meer weten? Kijk op de website www.ggzcentraal.nl.

Solliciteren

Wij zien je digitale sollicitatie voor de vacature HR ondersteuner graag tegemoet.
Wil je eerst meer informatie over de vacature? Bel of app dan naar Wilma Huisman, HR ondersteuner, op 06- 130 12 784 of Maarten Keijsers, hoofd servicecentrum HR, op 06-517 14 246.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 21-12-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen